• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Keşke canım. Geç döllenme aslında çok sık rastlanılan bi durum değilmiş o yüzden ben zannetmiyorum :)) şimdi adet günü testi yaptım çizginin ç si bile yok vallahi. Gölgesi bile çıkmadı bu kez. :))) ağrı sızı acı herhangi birşey yok.
Normalde ağrılı mi olur

Bunlara benzer belirtiler bende de oldu. Ama mesela idrarim kotu kokuyor bu var mi sende bi de kirpiklerim birbirine karisiyor.
Kirpiklerim normal idrar da bekleyecek olursa kokuyor. Bir de yazmayı unuttuğum bişey dün ilk defa kuyruk sokumumda oturmamı engelleyen bir ağrı oldu. Sizde böyle bi durum oldu mu?

Kirpiklerim normal idrar da bekleyecek olursa kokuyor. Bir de yazmayı unuttuğum bişey dün ilk defa kuyruk sokumumda oturmamı engelleyen bir ağrı oldu. Sizde böyle bi durum oldu mu?
Yok o olmadi bende ama kalp carpintisi nabiz artisi var koku hassasiyeti var cabuk acikma sık idrara cikma

Burayı uzun zamandır takip ediyorum sizleri n ne yaşadığınızi Allah hepimizi n hakkın da hayırlısı ni nasip etsin . 5 aydır evliyim ama çocuk fikri heralde kendi mi bildim bileli var çok istiyordum ama evlilik 29 yaşında oldu:) her zaman hayırlısı ni istiyorum tabi ki ama sanki şafak sayar gibi de beklememek mümkü değil:)
Hakkımızda hayırlısı olsun ins

Kızlar mrb ben 3 aylık evliyim yani bu konularda çok tecrübesizim. Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Yarın beklenen adet günüm ve bu ay yumurtlama günlerini boş geçirmedik. Ancak yumurtlama gününden beri sol kasığıma tatlı tatlı batmalar oluyor yani rahatsız etmiyor. Arada sağ kasığıma da vurdu. Son bir haftadır göğüslerim çok şişti ve çok hassaslaştı alt karında adet olacakmışım gibi sancı oluyor bazen ve karnım çok şişiyor gece 3-4 defa tuvalete gidiyorum ve dün gece inanılmaz üşüyordum. Sizce bunlar belirti olabilir mi ya da daha çok erken diyebilir miyiz?
Saydıkların tabiiki gebelik belirtisi gibi ins hamilesindir cnm

Kızlar normal de adetim ve ayın ilk haftası olurdum ama son adetim 27 ağustos du bu ayda dünden beri peceteye leke geliyor kahverengi gibi sadece gogusum ağrıyor ve uçları aciyor dokununca adet olacakmisim gibi hissediyorum :KK42:

Kızlar neden bana cvp vermiyorsunuz son bir kaç gündür usutme olmadığı halde genital bölgemde kaşıntı var ama sanki her an adet olacakmisim gibi suan

Back