• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Herkes bekleyince çıkan testini buraya atıyor hamilemiyim diye. Bekleyince genelde testlerde hep pozitif çıkıyor. Dün akşam test yapmıştım mesela sabah uyandığımda test hunharca pozitif olmuş :)) bunu herkese söylemeye çalışıyorum bekleyince hep pozitif oluyor testler. Ben testleri yapıştırıyorum böyle sonra hep böyle pozitif oluyorlar kendiliğinden :halay:
ben bakıyorum negatif hoop hemen çöpe

Benim aynaya bakınca fark ettim ama gün geçtikçe sabada belirgin oldu çok ümitliyim ama yoksa diye çok korkuyorum
Ilk hamileligimde herkes soruyordu bana ve evet büyük bir belirtiydi:)
Umut vermek istemem ama eskilerden kalma bir gebelik belirtisidir.
Bende 11 yıl oldu hala geçmesi.cok çok ince ancak dikkatli bakılırsa belki oluyor ama hala duruyor.

Hay maşallah canım seninki bayağı büyümüş:)
Dura dura pozitid oluyor da ilk zamnlar koşa koşa kan verirdim ben bunlara.Ahh ahh
Herkes bekleyince çıkan testini buraya atıyor hamilemiyim diye. Bekleyince genelde testlerde hep pozitif çıkıyor. Dün akşam test yapmıştım mesela sabah uyandığımda test hunharca pozitif olmuş :)) bunu herkese söylemeye çalışıyorum bekleyince hep pozitif oluyor testler. Ben testleri yapıştırıyorum böyle sonra hep böyle pozitif oluyorlar kendiliğinden :halay:

Hay maşallah canım seninki bayağı büyümüş:)
Dura dura pozitid oluyor da ilk zamnlar koşa koşa kan verirdim ben bunlara.Ahh ahh
Bende kan verirdim aynen :))) laboquick. Ama bi önceki gün de predictor ile yapmıştım. Ondada aynıydı. Dura dura çıktı. Bekleyince hep çıkıyor bence

Kızlar bende bir yıldır deniyoruz ama olmuyor ben her ayın ikisinde adet oluyordum ama bu ay iki gün gecikti ve normal adet gibi değildi sadece peçeteyle sildiğimde geldiğini anlıyordum ve çok fazla kasık ağrım var kokulara karşıda bi hassasiyet var acaba hamilemiyim
Kac gunde bi adet dongun var cnmfarkli bi belirti var mi her aydan

Kizlar ya benm su an peceteye pembe sekilde leke cikti peceetey acaba hamile degil miyim ki ya da yerlesme mi ki

Back