- 30 Temmuz 2011
- 1.269
- 414
- 123
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Bugün 15. Günün canım yani geçen hafta sonuymuş senin de ama işte değişiyor,sen akıntılardan takip et en sağlıklısı oyani bu hafta oluyor değilmi .test almak istemiyorum ya böyle takip edeyim
Benim bat 26 8 haziran veriyor yumurtlamayıBugün 15. Günün canım yani geçen hafta sonuymuş senin de ama işte değişiyor,sen akıntılardan takip et en sağlıklısı o
Canım adetin başladığı günden itibaren sayılmıyor mu?az önce 12. Gün yazmıştı biri 12. Gün geçen haftaya denk geliyor.ama zaten o hesap doğru çıkmıyor,ben 9.,10. Günlerimde iki koyu çizgi gördüm ama bu hesapla daha geç yumurtlamam gerekiyordu.Benim bat 26 8 haziran veriyor yumurtlamayı
Ben de bunu anlatmak istedim işteYani en son 26 mayıs ta adet oldum 8 haziran da yumurtlama olması lazımdı ovulasyon testime göre erken mi oldum
inşallah nerdeyse 4 senedir rast gele sanki balık avlıyoruz.@seda7782; 10 haziran
@AyAl80; 20 haziran
sevgili_can_ ; ilkduyansenol 22 haziran
Shopareekiz ;23 haziran
T tugsem_10 ; 24haziran
2 gün erken yumurtlamışsın olabiliyor şu ovülasyon testlerini biraz daha ucuz toptan satsalar eczaneler de ne güzel olacak.Yani en son 26 mayıs ta adet oldum 8 haziran da yumurtlama olması lazımdı ovulasyon testime göre erken mi oldum
bende takip edecektim sözde hadi çizgiyi yakaladım diyelim. koyulaşana kadarda çalışma yapılıyor.silinene kadarda yani hangisinde denk gelirse bazen testte güzel çıksa da çatlamıyor sanki testle bakmak kahve falı bakma işine döndü.
Ovulasyon testlerini gittigidiyordan toplu alabilirsiniz çok uygun ben hep ordan alıyordum ama bu ara o testlerle yapmıyoruminşallah nerdeyse 4 senedir rast gele sanki balık avlıyoruz.
2 gün erken yumurtlamışsın olabiliyor şu ovülasyon testlerini biraz daha ucuz toptan satsalar eczaneler de ne güzel olacak.
günaydın canım biraz daha birikelim tekrar liste yapıcamKızlar günaydın benim bat 30 haziran
Tm canımgünaydın canım biraz daha birikelim tekrar liste yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?