Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken yapinca negatif çıkınca moralim bozulmuyor tam tersi boşuna umutlanmiyorum hamile değilmişim gibi hissedip gün saymiyorum relax takiliyorum bu yönden iyi bence nasil olsa hamile degilim psikolojisine bürünüyorum günler daha kolay geçiyo

Merhaba. Ben de aranıza yeni katıldım. Şu an yumurta takibi yapılıyor. Bugün adetin 11. günü. Gelişen bir yumurta var o da 13mm. Çarşamba tekrar gideceğim doktora. Sanırım en geç haftaya çatlatma iğnesi olurum diye düşünüyorum. Bu klomen ile ilk deneme.
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

kzılar hamişimmmmm . beta hcg 426 çıktı çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin.
soranlara belirtilerim: kasık agrısı ve göğüs hassasiyeti. sarı akıntı 1 kere geldin sadece. bat 3 bugün.
3 gün kala bu değer maşallahh :)
Sağlkla alın kucağınıza :)
Adet döngünüz nasıldı erken döllenme olmuş sanki değer çok çok iyi çıkmış. Benim oğlumda regl günü 300 falan çıkmıştı. Şimdide bata 5 6 g0n kaldı ama test falan yapmicam geçen ay çok ağrım vardı kasıklarda 4 kez yaptım adete kadar boşuna. Şimdi pek ağrım falan yok arada sızı gibi sağlı sollu gelip gidiyor. En az 2 3 kala ya kadar beklicem bende.

Kesinlikle bekleyin derim bizim 2. denememizdi eşimle ve çok da umutlu değildim açıkcası, erken döllenme olabilir 28 günde bir oluyorum döngüm hep böyleydi. Ama biz hiç gün kaçırmadık her gün birlikte olduk neredeyse eşimle..
Onun da bir etkisi vardır diye düşünüyorum
Teşekkür ederim rabbim size de nasip etsin inşallah 2. bebeği hayırlısıyla biz daha ilkinin heyecanındayız umarum herşey güzel olur

Sağlıkla alın kucağınıza bebişinizi :)

kzılar hamişimmmmm . beta hcg 426 çıktı çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin.
soranlara belirtilerim: kasık agrısı ve göğüs hassasiyeti. sarı akıntı 1 kere geldin sadece. bat 3 bugün.
AAA süper çok sevindim gözün aydın olsun.. değer çok iyi inşallah sağlıcakla gelsiiinn..

14. Gün çatlar o gibi :)
Hayırlara vesile olsun canım

Yaa çok heyecanlı. Hiç anlayamıyorum ne zaman büyüyor ne zaman çatlıyor. Neyseki doktor 2 günde bir çağırıyor. Kendi çatlamaz benim yumurtalarım çok uyuzlar.

Olsun çatlatırızzz iğne var
İğne oldugun günü değerlensir es geçme ben kaçırdım erken çatlamış 36 saatten çok önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…