- 19 Mayıs 2016
- 758
- 627
- 103
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Cok sevindim cnm gozun aydin darisi basimiza benim de yarin adetimin 3 .gunu doktora gidecegim test falan yaparlar herhaldekzılar hamişimmmmm . beta hcg 426 çıktı çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin.
soranlara belirtilerim: kasık agrısı ve göğüs hassasiyeti. sarı akıntı 1 kere geldin sadece. bat 3 bugün.
O zaman hem iğne olduğum gün hemde ertesi günü boş geçmemek lazım sanırımOlsun çatlatırızzziğne var
İğne oldugun günü değerlensir es geçme ben kaçırdım erken çatlamış 36 saatten çok önce
O zaman hem iğne olduğum gün hemde ertesi günü boş geçmemek lazım sanırım. Bakalım doktor ne söyleyecek.
Evet senin durumun hepimize ders niteliğinde olmuş. Valla hep hesap kitap. İnşallah Ağustos ayı hepimize uğurlu gelir.Dr 36 saat sonra diyebilir
Bana öyle demişti ama sonrAdan aaa erken çatlamış dedi
Kimi dr aynı gün diyor kimisi 36 saat sonda diyoer kimi 24 saat sonra diyor
Benim bundan çıkardığım sonuç aynı gün ilişki olması ve hazırda spermin kimseye zararı yok :)
İnşallah kuzum :) şimdiden ugurlu gelmeye başladı bile :) 3 tane hamiş haberi aldık bugün maşallah darısı bizelereEvet senin durumun hepimize ders niteliğinde olmuş. Valla hep hesap kitap. İnşallah Ağustos ayı hepimize uğurlu gelir.
Canım bende o kadar üzerek yıprattım ki kendimi ama Rabbim hayırlı zamanı bekliyor hem bize anne olmak yaxılmıssa xaten evladımız can bulmayı bekliyodur zamanı vardr ama yazılmamıssa anne olmak ne kadar yıpratsak da boş inşallah Tez zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin hepimizeNasipte ne zamansa Allah verir canım merak etme, eşimden çok farklı düşünüyorum bu konuda
Ben bat'ı nasıl hesaplıyacağım acaba. Doktor herhalde şu gün test yaptır diyecek. Ben ilaçsız regl olamıyorumda. İlaçla 19 Temmuzda regl olup 2. günü klomene başlattı. Sanırım 16 sı 17si gibi bende belli olur birşeyler.
Kızlar ovu yaptım da bu öncekinden daha koyu gibimi
Ikisi arasinda mi kiyaa soruyorsun canim?bana ikisi de ayni ama alttaki dagilmis gibi geldi sanki.
Ay ben de mi ovu testlerine baslasam ağustos itibariyle acaba, cok oneren bir arkadasim var takiple kolayca hamile kaldi. 6 ay ugrasip 7.ayda takibe basladi 8 de veya 9 da hamile kaldi
Ikisi arasinda mi kiyaa soruyorsun canim?bana ikisi de ayni ama alttaki dagilmis gibi geldi sanki.
Ay ben de mi ovu testlerine baslasam ağustos itibariyle acaba, cok oneren bir arkadasim var takiple kolayca hamile kaldi. 6 ay ugrasip 7.ayda takibe basladi 8 de veya 9 da hamile kaldi
Ama şimdiki hali ile var
Cok sevindim canimTeşekkür ederim canım benim değer de 155 cıktı yarın doktora gidicem bakalım tekrar test isteyecek mi
Canim allah sana da tez zamanda nasip etsin insallahCok sevindim cnm gozun aydin darisi basimiza benim de yarin adetimin 3 .gunu doktora gidecegim test falan yaparlar herhalde
Aynen bak bu resimde net fark var daha koyu oldugu belli. Sen bunu gebelik var mi diye mi dusunuyorsun? Eger oyleyse yumurtlaman ne zamandi?
Yanlış birleştirmişim kuzum ikisi de 21. Gün olmuş
Doğrusu bu ay kafayı yedim testlerle
4. Gün bugün canım
7. Gün pik olması lazım
Yalniz diger gonderdiginde de fark vardi ikisi de 21olmasina ragmen?
Evet canım ovular durdukça koyulaşır ve bir yerde durur
Sende durumlar nedir canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?