• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum :)
6 kala güzel çizgi
Giderek koyulaşır zaten sen hemen kan vermeyeceksen iyice koyulaşana dek test yap :)
Yok canım bu 3 kala. Diğer testi 6 kala yapmıştım hiç çizgi yoktu o yüzden umutsuzum gebeliği erken öğrenmem lazım kan pıhtılaşması çıktı ben de iğneyle başlamam lazım

Yok canım bu 3 kala. Diğer testi 6 kala yapmıştım hiç çizgi yoktu o yüzden umutsuzum gebeliği erken öğrenmem lazım kan pıhtılaşması çıktı ben de iğneyle başlamam lazım

O zaman erken öğrenmek daha sağlıklı tabi iyi yapmışsın canım
Yarın dr a git bi kan ver o zaman
Bende de iki düşük oldu dr um da erken öğrenme ihtiyacı içinde
6 kala çıkmayabilir evet
Bir ark vardı burda
Yumoş günlermiz aynıydı batlar aynıydı bende 7 kala onda 3 kala çıktı bünyeye göre değişiyor canım
Kana ve ordan idrara ne kadar hızlı geçtiği önemli

Allah gönlüne göre versin canım...sabah ilk idrarinla dene birde ovulasyon testi koyu cikarsa da hamile olduğunu gösterirmiş burda öğrendim
Amin canım cümlemize insallah
Evet sabah ilk idrarla yaptım canım ovu testi kullanmadım hiç. Ben de buradan öğreniyorum çoğu bilgiyi :)

Benim de bir kizim var ikinci 2 yildir olmuyo ben de rahim filmi çekilmeliyim gibi geliyo adet gunu mu cekilir acaba ve kendi talebimizle olur mu bilen var mi
Adetin biter bitmez temizlenip gidiyorsun eşinle birlikte olmadan. Ben iki defa çektirdim. Böyle biliyorum

O zaman erken öğrenmek daha sağlıklı tabi iyi yapmışsın canım
Yarın dr a git bi kan ver o zaman
Bende de iki düşük oldu dr um da erken öğrenme ihtiyacı içinde
6 kala çıkmayabilir evet
Bir ark vardı burda
Yumoş günlermiz aynıydı batlar aynıydı bende 7 kala onda 3 kala çıktı bünyeye göre değişiyor canım
Kana ve ordan idrara ne kadar hızlı geçtiği önemli
Bu sefer kocama söylemedim canım surpriz yapmak istiyorum ama yaz tatili deyiz eşimin memleketinde buraları da çok bilmiyorum yarın bir daha idrar testi yaparım on göre surprizimi yapıp gideriz hastaneye :)

Bu sefer kocama söylemedim canım surpriz yapmak istiyorum ama yaz tatili deyiz eşimin memleketinde buraları da çok bilmiyorum yarın bir daha idrar testi yaparım on göre surprizimi yapıp gideriz hastaneye :)

Ne güzel :) harika bir sürpriz olucak :))

Bende kurtajdan sonra kalamicam diye korkuyorum aslında. Doktor her şey normal diyor ama içimde korku var :110:
Bende kürtajdan snra kalamam korkusu yoktu şuan ciddi ciddi kalamıyorum:) ilk 2. Ayında olunca bu da hemen olur sandım öyle olmadı şimdi hiç anne olamıycam gibi geliyo

Ahh canım kesinlikle morelini bozmak istemezdim :( aynı değiliz sonuçta sen daha çabuk kalırsın çok duydum rahim filminden sonra hamile kalan inşallah sende kalırsın çok özür dilerim inan morelni bozmak istemezdim

Ahh canım kesinlikle morelini bozmak istemezdim :KK43: aynı değiliz sonuçta sen daha çabuk kalırsın çok duydum rahim filminden sonra hamile kalan inşallah sende kalırsın çok özür dilerim inan morelni bozmak istemezdim
Seninle ilgisi yok kuzum zaten bende hep bir düşünceydi bu :işsiz: aslinda düşünmemek beklememek lazim ama elde değil.

Bu sene iki tanıdığım hamile iki çift de kaza ile oldu diyor kaza nasıl oluyor anlamadım biz çalışıyoruz bu iş için :KK70:
yüzdeyüz korumak yok ki:KK76: geneli geri çekilme yöntemi yapıyor ama kaza oluyor kaçak oluyor :KK48: ben korkuyorum çünkü ilkkez o yöntemi denedik ve tamda bndeki programa göre yumurtlama günümmüş o gün .. tırsıyorum bişi olursa diye ve 31 i bnm regl günüm hep dua ediyorum Rabbim isteyene tez vakitte nasip et diye

Amin inşallah canım tek duam hayırlı sağlıklı bir evlat
. Amin inşallah canım hepiniz o güzel haberi alırsınız :KK200:

yüzdeyüz korumak yok ki:KK76: geneli geri çekilme yöntemi yapıyor ama kaza oluyor kaçak oluyor :KK48: ben korkuyorum çünkü ilkkez o yöntemi denedik ve tamda bndeki programa göre yumurtlama günümmüş o gün .. tırsıyorum bişi olursa diye ve 31 i bnm regl günüm hep dua ediyorum Rabbim isteyene tez vakitte nasip et diye

Benim bir arkadaşımın 2 hamileliği de istemeden oldu ve bu arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyordu :) Allahın takdiri işte.

Seninle ilgisi yok kuzum zaten bende hep bir düşünceydi bu :işsiz: aslinda düşünmemek beklememek lazim ama elde değil.

Ben düşük yaptım dr unda ufak bir müdahalesi oldu kürtaj sayalım
Hemen ardına hamile kaldım
Kürtajın diğer gebeliğe olumsuz bir etkisi yok kızlar rahat olun

Benim bir arkadaşımın 2 hamileliği de istemeden oldu ve bu arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyordu :) Allahın takdiri işte.
Evet malesef varsa kısmette haplada spirallede condomlada hamile kalan çok . En az riskli hap aslında ve en çok riskli geri çekilme denilen yöntem bazısı bunu korunmadan saymıyor bile ama çoğu aile bunu kullanıyor bnm duyduğum ama çok güvensiz bir yöntem. Anne oluncada en büyük dert bu korunma mevzusu oluyor. Rabbim korunma mevzusu nasip etsin sizlerede :emir_bebek::KK200:

Ben istiyorum bebek etrafımda çocuksuz evli bir ben kaldım bakalım hayırlısı :)

Bence en iyi yöntem prezervatif. Hap belki daha garantidir ama hiç tercih etmedim hap kullanımını... Yan etkileri nedeni ile.

Back