• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kzılar hamişimmmmm . beta hcg 426 çıktı çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin.
soranlara belirtilerim: kasık agrısı ve göğüs hassasiyeti. sarı akıntı 1 kere geldin sadece. bat 3 bugün.
Cok sevindim cnm gozun aydin darisi basimiza benim de yarin adetimin 3 .gunu doktora gidecegim test falan yaparlar herhalde:KK66:

O zaman hem iğne olduğum gün hemde ertesi günü boş geçmemek lazım sanırım :kk77:. Bakalım doktor ne söyleyecek.

Dr 36 saat sonra diyebilir
Bana öyle demişti ama sonrAdan aaa erken çatlamış dedi
Kimi dr aynı gün diyor kimisi 36 saat sonda diyoer kimi 24 saat sonra diyor
Benim bundan çıkardığım sonuç aynı gün ilişki olması ve hazırda spermin kimseye zararı yok :)

Kızlar benim bat ağustos 8 hiç bir belirti yok Meryem Ana Otu içtim üzerimde taşıyorum Rabbim ol desin inşallah hepimiz güzel haberler alalım artık

Dr 36 saat sonra diyebilir
Bana öyle demişti ama sonrAdan aaa erken çatlamış dedi
Kimi dr aynı gün diyor kimisi 36 saat sonda diyoer kimi 24 saat sonra diyor
Benim bundan çıkardığım sonuç aynı gün ilişki olması ve hazırda spermin kimseye zararı yok :)
Evet senin durumun hepimize ders niteliğinde olmuş. Valla hep hesap kitap. İnşallah Ağustos ayı hepimize uğurlu gelir.

Ben bat'ı nasıl hesaplıyacağım acaba. Doktor herhalde şu gün test yaptır diyecek. Ben ilaçsız regl olamıyorumda. İlaçla 19 Temmuzda regl olup 2. günü klomene başlattı. Sanırım 16 sı 17si gibi bende belli olur birşeyler.

Nasipte ne zamansa Allah verir canım merak etme, eşimden çok farklı düşünüyorum bu konuda
Canım bende o kadar üzerek yıprattım ki kendimi ama Rabbim hayırlı zamanı bekliyor hem bize anne olmak yaxılmıssa xaten evladımız can bulmayı bekliyodur zamanı vardr ama yazılmamıssa anne olmak ne kadar yıpratsak da boş inşallah Tez zamanda Rabbim sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip etsin hepimize

Ben bat'ı nasıl hesaplıyacağım acaba. Doktor herhalde şu gün test yaptır diyecek. Ben ilaçsız regl olamıyorumda. İlaçla 19 Temmuzda regl olup 2. günü klomene başlattı. Sanırım 16 sı 17si gibi bende belli olur birşeyler.

Canım iğne etkisi geçene dek beklemen lazım her türlü
Yani çatlama zamanın zaten belli olucak bat a pek ihtiyacın yok

Kızlar ovu yaptım da bu öncekinden daha koyu gibimi:işsiz:

Eklentiler

• EC7093D8-EC64-46F1-ACE2-49D86CE6D5C3.jpeg
    EC7093D8-EC64-46F1-ACE2-49D86CE6D5C3.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar ovu yaptım da bu öncekinden daha koyu gibimi:işsiz:

Ikisi arasinda mi kiyaa soruyorsun canim?bana ikisi de ayni ama alttaki dagilmis gibi geldi sanki.

Ay ben de mi ovu testlerine baslasam ağustos itibariyle acaba, cok oneren bir arkadasim var takiple kolayca hamile kaldi. 6 ay ugrasip 7.ayda takibe basladi 8 de veya 9 da hamile kaldi

Ikisi arasinda mi kiyaa soruyorsun canim?bana ikisi de ayni ama alttaki dagilmis gibi geldi sanki.

Ay ben de mi ovu testlerine baslasam ağustos itibariyle acaba, cok oneren bir arkadasim var takiple kolayca hamile kaldi. 6 ay ugrasip 7.ayda takibe basladi 8 de veya 9 da hamile kaldi

Ben de hep ovu kullandım canım iki tane düşüğüm var malesef :(
Ben pik yakaladım daha önce
Ovu yeniden koyulaşınca gebelik belirtisi oluyor ya ondan sordum kıyası şöyle yapalım üstteki test çizgi haline dönüşmüşm evet
İlk haliyle kıyasladım da çok fark yok gibi

Eklentiler

• 43DDC884-1496-4C5D-8F82-5D1F56828C78.jpeg
    43DDC884-1496-4C5D-8F82-5D1F56828C78.jpeg
    52,4 KB · Görüntüleme: 36

Ama şimdiki hali ile var

Eklentiler

• 84B48FED-CF25-4FBC-B80F-6D6D3205C658.jpeg
    84B48FED-CF25-4FBC-B80F-6D6D3205C658.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 37
Aynen bak bu resimde net fark var daha koyu oldugu belli. Sen bunu gebelik var mi diye mi dusunuyorsun? Eger oyleyse yumurtlaman ne zamandi?

Yanlış birleştirmişim kuzum ikisi de 21. Gün olmuş
Doğrusu bu ay kafayı yedim testlerle :işsiz::KK48:
4. Gün bugün canım
7. Gün pik olması lazım

Eklentiler

• AA48B72C-B9F6-4FA7-BB00-ED27EC66320F.jpeg
    AA48B72C-B9F6-4FA7-BB00-ED27EC66320F.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 44
Evet canım ovular durdukça koyulaşır ve bir yerde durur
Sende durumlar nedir canım?

Hayirlisi olsun bakalim ins aliriz guzel haberinii:)))

Benim BAT 16 agustos ama cok duzenli degil 20 sine de sarkabilir, daha yumurtlayip yumurtlamadigimdan bile emin degilim hehe:D ilk kez biraktik korunmayi bakalim ...

Back