- 26 Haziran 2018
- 167
- 170
- 18
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
aynisini dusunuyorum!!!Bu sene iki tanıdığım hamile iki çift de kaza ile oldu diyor kaza nasıl oluyor anlamadım biz çalışıyoruz bu iş için
Ben görüyorum :) aylardır o kadar çok çizgi aradı ki bu gözler asla kaçırmam :)) inşallah koyulaşır. İlk defa bugün mü yaptınız test daha önce çizgi var mıydı?Eki Görüntüle 2173537 kızlar günaydın bat 1 agustos :) benim gördüğümü siz de görebiliyor musunuz
valla düşünemeyen varsa taktik versin aklım bi an çıkmıyo uykudan uyandığımı biliyorumSeninle ilgisi yok kuzum zaten bende hep bir düşünceydi buaslinda düşünmemek beklememek lazim ama elde değil.
Bata 6 varken de yapmıştım canım çıkmadı. Yarın yine tekrarlayacagım inşallah koyulaşır. İnşallah hepimiz hayırlısıyla gebe oluruzBen görüyorum :) aylardır o kadar çok çizgi aradı ki bu gözler asla kaçırmam :)) inşallah koyulaşır. İlk defa bugün mü yaptınız test daha önce çizgi var mıydı?
Geçen ay ben de öyle oldum canım ama psikolojikmis inşallah seninkiler istediğin haberin belirtileridirKizlar kasiklrimda dunden beri bir agri var, bu agri kadar onceden baslamazdi hic. (Bat 4) Bir de goguslerim hassaslasti.
Evlendigimizden beri yani yaklasik 2 yildir hic hassaslasmamisti regl oncesi.
Ama evlenmeden onces hep boyle bastan hassaslasirdi acirdi gelecegini haber verirdi.
Insallah b
aynisini dusunuyorum!!!
Gayet belirgin bir çizgi bebiş var. Hayırlı olsun hemen kan verinKizlar gunaydin cok heyecanliyim!!
Bu nedir sizce??? Bebe time yaptim. Bekletmeden verdigi sure ile baktim.
Canım kaç damlattın? fazla gibi geldi yanıltmasın inşallahh.. Gördüm çizgiyi de.Kizlar gunaydin cok heyecanliyim!!
Aynen bence de kan testi yaptir canm. Bence de var :)Kizlar gunaydin cok heyecanliyim!!
4-5 diyor ben de 6 damlattım birazı aktı onu döktüm ucundan bi tane daha mı denesem acaba yarın sabah..Canım kaç damlattın? fazla gibi geldi yanıltmasın inşallahh.. Gördüm çizgiyi de.
Ama daha bat 3 veya 2 canım ondan umutsuzum ve bu 5 liralık ucuz testti yanlış olabilir mi..Aynen bence de kan testi yaptir canm. Bence de var :)
Heyecanını anlıyorum fakat üzülmeni de istemem, inşallah vardır canım yaa. bence sen yarın sabahtan bir daha dene, elinde var mı testin?4-5 diyor ben de 6 damlattım birazı aktı onu döktüm ucundan bi tane daha mı denesem acaba yarın sabah..
Yok canım elimde şuan almam lazım. Yine bundan mı alsam acaba?Heyecanını anlıyorum fakat üzülmeni de istemem, inşallah vardır canım yaa. bence sen yarın sabahtan bir daha dene, elinde var mı testin?
valla ben de erken gebelik testlerine güvenemedim, benim yaptığım test de ucuz 5 tllik testlerdendi bat gününde çıktı canım. ertesi günü bir daha yaptım onda da çıktı..Yok canım elimde şuan almam lazım. Yine bundan mı alsam acaba?
Canm bende ilk gebeligimi bat 2 gun kala ogrendim. Cok silik cikmisti gittim kan verdim. 37 cikmisti degerim. Pozitif demislerdi kalakalmistim :)Ama daha bat 3 veya 2 canım ondan umutsuzum ve bu 5 liralık ucuz testti yanlış olabilir mi..
Hemen belirmis galiba inş hamilesin öyle görünuyorKizlar gunaydin cok heyecanliyim!!
Kizlar gunaydin cok heyecanliyim!!
Bu sene iki tanıdığım hamile iki çift de kaza ile oldu diyor kaza nasıl oluyor anlamadım biz çalışıyoruz bu iş için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?