Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar kasiklrimda dunden beri bir agri var, bu agri kadar onceden baslamazdi hic. (Bat 4) Bir de goguslerim hassaslasti.
Evlendigimizden beri yani yaklasik 2 yildir hic hassaslasmamisti regl oncesi.
Ama evlenmeden onces hep boyle bastan hassaslasirdi acirdi gelecegini haber verirdi.
Insallah b
Bu sene iki tanıdığım hamile iki çift de kaza ile oldu diyor kaza nasıl oluyor anlamadım biz çalışıyoruz bu iş için
aynisini dusunuyorum!!!

Eki Görüntüle 2173537 kızlar günaydın bat 1 agustos :) benim gördüğümü siz de görebiliyor musunuz
Ben görüyorum :) aylardır o kadar çok çizgi aradı ki bu gözler asla kaçırmam :)) inşallah koyulaşır. İlk defa bugün mü yaptınız test daha önce çizgi var mıydı?

Ben görüyorum :) aylardır o kadar çok çizgi aradı ki bu gözler asla kaçırmam :)) inşallah koyulaşır. İlk defa bugün mü yaptınız test daha önce çizgi var mıydı?
Bata 6 varken de yapmıştım canım çıkmadı. Yarın yine tekrarlayacagım inşallah koyulaşır. İnşallah hepimiz hayırlısıyla gebe oluruz

Geçen ay ben de öyle oldum canım ama psikolojikmis inşallah seninkiler istediğin haberin belirtileridir

Kızlar selamlar herkese
kürtajdan sonra 2. adetim bitti 1 adet daha geçsin istiyorum, gerçi gününde geldi olması gerektiği gibi de oldu, yalnız daha önceleri çok daha pelteli olurdu, 2 dir olmuyor daha mı iyi daha mı kötü bilmiyorum, bu yumurtlamadığımı mı gösterir acaba?
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Bu sene iki tanıdığım hamile iki çift de kaza ile oldu diyor kaza nasıl oluyor anlamadım biz çalışıyoruz bu iş için

:)))) benim oğlum 2.5 yaşında olana kadar 2 kayıbım oldu onlarda 2 3 ayda uğraşa uğraşa oldu. Yok incir kürü yok uzan yok ayakları tavana dik :))))
5 ay önce 2 yaşındayken yani.oğlum, asla aklımda gebelik falan yoktu en az 3 4 yaşına kadar düşğnmüyordum. Öyle çok sık ilişki olmadığı için emzirdiğim için de hap da kullanmıyordum. 2 sene geri çekilme yöntemiyle korunmadan sayılmasada oldu yani :)
5 ay önce yine o ay tek ilişkiyle geri çekilmeyle, hemen kalkıp duş almamla, ardından spor yapmamla hamile kalmışım. Tabiki riskliydi zaten böyle bi korunma yöbtemi olamaz ama 2 sene olmadı o zaman olacağı tuttu hemde adet hemen bittikten sonraydı. Ben tabi hiç ihtimal vermediğim için 6.haftada öğrendim resmen, 45.000 lerdeydi beta, keşke devam etseydi ama 10.haftada aşıru tiroid yükselmesinden kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi istiyoruz ya olmuyor :) kafana takmayıp normal hayata devam edince 1 damlasıyla bile oluyor demekki . :)))
Bende kazayla oldu diyenlere kızıyordum amann bırakın yaa diyordum başıma geldi demekki böyle oluyormuş. Şimdi 2.denemedeyiz bakalım ne zaman tutarsa gelirse artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…