• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirlisi olsun bakalim ins aliriz guzel haberinii:)))

Benim BAT 16 agustos ama cok duzenli degil 20 sine de sarkabilir, daha yumurtlayip yumurtlamadigimdan bile emin degilim hehe:KK70: ilk kez biraktik korunmayi bakalim ...

Canım iki güne bir mutlaka ilişki olsun aksatmayın

Hayırlı geceler kızlar... Hamile kalan ardasları tebrik ediyorum Allah kucaklarına almayı nasip etsin darısı basımıza insallah Benimde bat 7 agustos catlatma ignesinin 10,günündeyimm.hepimiz cift cizgiyi göruruz bu ay insallah

Merhaba :) brn de agustos icinde coft cizgi bekleyenlerdenim. 14aydir evliyiz ilk kez bu ay biraktik korunmayi. Once doktora gidip muayene oldum herhangi bir sorunum varsa gebelik oncesi halledelim diye. Herseyin normal oldugunu ogrendikten sonra denemeye basladik. En son 12temmuzda regl olmustum, 25inden beri 2gunde bir deniyoruz. Bidahaki regl gunu 9agustos ama genelde gecikiyorum. Bu bekleyis cok fena, insan sabirsizlaniyor :) hele regl gunu belirsiz olunca geciktim mi yoksa hamilemiyim dusuncesi olacak. tabii ilk denemede olmayabiliyormus o hayal kirikligini yasamak istemem, Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin

O zaman ne yapıyoruzz ovulara devam ediyoruz yumurtlamadan önce iki gün yumoş günü ve sonraki gün değerlendiriyoruz :)
Normalde her ay anlardım yumurta çatlağında ama 2 aydır anlamadım akıntı gelmiyor kaçıncı gün oluyor yumurtlama bilmiyorum :) bakalım nasip olurda beklediğimiz para gelirse tedaviye de başlayabilirim

Kızlar ben de rahim filmi istiyorum aslında ama bir defa kimyasal geçirdiğimi doktora söyledim, hamile kalabiliyorsun ona gerek yok dedi, başka bi doktorla da gorusmelimiyim sizce
bende senin gibi kimyasal yaşadım aşılama falanda olmuştm doktorum dedi ki ilk önce hsg çekilmeli rahimde perde olabilir tüpler tıkalı olabilir aşılama daha sonra yapılmalıydı dedi. Bence zaman kaybetmeden başka doktorla görüş. herşey sıralı bir biçimde olmalıymış.

Çift cizgiyi bulan herkesi tebrik ediyorum kizlaaarrr ne guzel bir heyecan :nazar::KK200: allah hakkimizda en hayirli olan zamanda nasip etsin

Hamileleri tebrik ederim.Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Bende kırmızı kartı gördüm nasip başka aya

Ben hamile kalacakmisim gibi hissetmiyorum nedense. Ilk kez korunmasiz denedigimiz icin mi bilmiyorum. Bat9 Adet ya da hamilelik belirtisi de yok daha. Bazen 2hafta onceden asiri kasik agrisi baslardi regl oncesi, bazen sadece 3-4gun kala baslardi sanci ya da gogus hassasiyeti. Bat da kesin degil cunku genelde duzensizim. 15ine dogru hala olmazsam ancak test yaparim heralde

Ben hamile kalacakmisim gibi hissetmiyorum nedense. Ilk kez korunmasiz denedigimiz icin mi bilmiyorum. Bat9 Adet ya da hamilelik belirtisi de yok daha. Bazen 2hafta onceden asiri kasik agrisi baslardi regl oncesi, bazen sadece 3-4gun kala baslardi sanci ya da gogus hassasiyeti. Bat da kesin degil cunku genelde duzensizim. 15ine dogru hala olmazsam ancak test yaparim heralde
Benim de henuz bir belirti yok bakalim olacak miyiz beraber bekliyoruz :KK54:

Benim de belirtim yoktu kaç gündür bat 10 ağustos dünden beri alt karında adet olacakmışım gibi bir doluluk hissi göğüslerimde hassasiyet başladı. Akıntım çok az oluyor . Ama adetim düzensiz olduğu için anlayamıyorum. Adet zamanımda da oluyor çünkü aynı şeyler.

Allahım beklememem lazim ama dayanamıyorum. Bat 15 agustos. Daha 2 hafta var. Gecmiyor günler :işsiz:
çok zor biliyorum,kafamda kurmaktan her ay bütün hamilelik belitrtilerini yaşıyor ve regl oluyorum, çok üzülüyorum,akışına bırakmak lazım sanırım..test yapıyorum negatif çıkınca bile kabullenemiyorum yanlıştır diyorum:kızgın: Allah tez zamanda nasip eder inşallah hepimize :dua:

çok zor biliyorum,kafamda kurmaktan her ay bütün hamilelik belitrtilerini yaşıyor ve regl oluyorum, çok üzülüyorum,akışına bırakmak lazım sanırım..test yapıyorum negatif çıkınca bile kabullenemiyorum yanlıştır diyorum:kızgın: Allah tez zamanda nasip eder inşallah hepimize :dua:
Aynen oyle canm. Her ay psikolojik belirti yaşatıp kendime negatif çıkıyor uzulecegimi bile bile yine bekliyorum. Hem zaman geçmiyor bekleyince hem kendimi dinlemiş oluyorum hem de negatif görülünce hayal kırıklığı. Adet olduğum gün daha bir sonraki adete kadar nasil zaman geçecek diye düşünüyorum. Sanırım siyirdim artik :halay::KK71:

Back