• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar pazartesi 29.gun kan verdim negatif. Hemşire arkadaşım adet olmazsan 1 hafta bekle yenile dedi. Bende ovu testlerinde bazen daha erken cikabiliyor diye okuduğum icin yaptim testi flu 2. Cizgim cıktı. 29 30 u yumurta geldi hala onun etkisi mi bebek mi bilemedim. Beklemedeyiz

Eklentiler

• IMG-20180810-WA0006.jpeg
    IMG-20180810-WA0006.jpeg
    26,1 KB · Görüntüleme: 65
Geçmiyor günler ben antidepresan kullanıyorum biraz da onun için meraktayım ona göre ilacı birakacagim.Birkaç gün daha sabredip kan versem çıkar mı acaba şöyle 1 hafta kala mesela

Ben adet oldum bir dahaki maclara bakacağız artik :-) Allah tum isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin..:-):-):KK56:

Merhaba arkadaşlar batıma 7 gün var vücuduma minik iğneler batıyor gibi sürekli boğazında bişe var gibi midem bulanıyor çok halsizim sanırım güzel bir grip geliyor ilk defa korunmadığım için ilaç kullanmıyorum ısrarla ama ilaç dışında bi öneriniz varsa yaparım

Benimde bat bugun normalde 2gün önce lekelenmem baslardı bu ay olmadı beyaz akıntım var idrarımı 7-8 saat tuutuktan sonra az önce normal test yaptım yine koca bi negatif

Arkadaslar benim bat dundu, dun aksam karbonat testi yaptim daha dokerken kopurdu. Daha once korunurken dnemstim acaba gercek mi dye ve kopurmemsti oldgu gbi dibe cokmstu. Az once laboquick test ile yaptim sonuc negatif ama paketi actigmda 2. Cizginin cikmasi gereken bolumde bi parca oldgnu farkttm tutup cikarayim derken icine kacti bu yuzden olabilir mi. Testin icinde boyle biseyle karsilasan oldu mu?

Merhaba arkadaşlar batıma 7 gün var vücuduma minik iğneler batıyor gibi sürekli boğazında bişe var gibi midem bulanıyor çok halsizim sanırım güzel bir grip geliyor ilk defa korunmadığım için ilaç kullanmıyorum ısrarla ama ilaç dışında bi öneriniz varsa yaparım
canim ihlamur ic hemen iyi gelir

Arkadaslar benim bat dundu, dun aksam karbonat testi yaptim daha dokerken kopurdu. Daha once korunurken dnemstim acaba gercek mi dye ve kopurmemsti oldgu gbi dibe cokmstu. Az once laboquick test ile yaptim sonuc negatif ama paketi actigmda 2. Cizginin cikmasi gereken bolumde bi parca oldgnu farkttm tutup cikarayim derken icine kacti bu yuzden olabilir mi. Testin icinde boyle biseyle karsilasan oldu mu?
bilemedim valla yeni bi tane al tekrar yap canim en iyisi

Geçmiyor günler ben antidepresan kullanıyorum biraz da onun için meraktayım ona göre ilacı birakacagim.Birkaç gün daha sabredip kan versem çıkar mı acaba şöyle 1 hafta kala mesela
ben gecenlerde eczaneden test alirken kan versem ciksr mi demistim benimde 1 hafta vardi tabiki cikar dedi kadin.ama verdin mi diye sor tabiki hayir :D sen verirsen sonucunu bizimle de paylas olur mu :)

Back