- Konu Sahibi zynpzn8989
Benim de bat 13 Ağustos. Az kaldii. Adet belirtilerim var. Test yapmicam, bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de bat 15 ağustos. belirti falan yok ama bekliyoruz işte :/Benim de bat 13 Ağustos. Az kaldii. Adet belirtilerim var. Test yapmicam, bekliyorum
Hayır hiç bir hassaslasma yokuclari aciyo mu yani damarlasma da belirti olabilir ama mesela benim hamileligin ortalarinda damarlasmisti ilk baslarda genelde uclari cok hassaslasio
herkesin belirtisi farkli oluyo kuzum belli olmaz bekleyip gorucez.benimde ilk gebeligimde hic kasik agrim olmamisti mesela ama suan.oyle bi agri varki hatta agri da degil aci sanki icerde biseyler cekiliyo geriliyo gibi tarif edemiyorum.ins belirtilerimiz bebisler yuzundendir.ben yine umitlenmeye basladim sabah test yapiyim ilk idrarla bakalim silik cizgi cikcak miHayır hiç bir hassaslasma yok
Haklisin canm. Bnm ilk hamileligim 8+3 iken sonlandi. En ufak bulantim olmamisti. Öğrenene kadar da ara sira karnim batiodu. Yine goguslerimde bsey yoktu. 6. 7. Haftalarda goguslerimde sertlesme vajinada yumusama olmustu. Bekleyip görücez :) senin bat kac canmherke
herkesin belirtisi farkli oluyo kuzum belli olmaz bekleyip gorucez.benimde ilk gebeligimde hic kasik agrim olmamisti mesela ama suan.oyle bi agri varki hatta agri da degil aci sanki icerde biseyler cekiliyo geriliyo gibi tarif edemiyorum.ins belirtilerimiz bebisler yuzundendir.ben yine umitlenmeye basladim sabah test yapiyim ilk idrarla bakalim silik cizgi cikcak mi
Sonucu yarın alcam kuzum inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin güzel haberler almayıCanım bize yaz olur mu merakta bırakma inşallah güzel haberle gelirsin!
Günaydın kızlar. Bende umut artik iyice söndü. Test yaptm ilk idrarla. Negatif. En ufak gölge bile yok bat a 5 gun var. Erken de yapmis olabilirim ama yine de gölge bile cikmasi gerekmez miydi
Hayir canm normal ucuz testlerden ve parlak negatif erken test alicam bugun. Onuda pazar gunu yapaym diyorm. Hem 3 gun kalmis olur. 3 gun kala da predictor dogru sonuc verir diye düşünüyorum:/ ama su an moralim yine de bozuldu tabi :/ ihtimal düştü gozumde
benim ilk gebeliğimde 5 gün kala çıkmamıştı normal gebelik testinde adet günümün sabahı yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonra kan verdim hamileydim idrara geç geçiyor bazen umutlandırmak istemem ama hayırlısı bu gebeliğimde de daha erken idrarda çıktı mesela hayırlısı inşallah hakkında canımGünaydın kızlar. Bende umut artik iyice söndü. Test yaptm ilk idrarla. Negatif. En ufak gölge bile yok bat a 5 gun var. Erken de yapmis olabilirim ama yine de gölge bile cikmasi gerekmez miydi
bende dayanamdim bu sabah ilk idrarla yaptim bende de nokta bile yok 4 gun var belki silik cikar diye dusunuodum cikmadi.ben hamile degilim bak gorursunuz.bosuna bekliyoruz bence bat ıGünaydın kızlar. Bende umut artik iyice söndü. Test yaptm ilk idrarla. Negatif. En ufak gölge bile yok bat a 5 gun var. Erken de yapmis olabilirim ama yine de gölge bile cikmasi gerekmez miydi
Artik umudumu kırdım ya ben direkt adeti bekliyorumbende dayanamdim bu sabah ilk idrarla yaptim bende de nokta bile yok 4 gun var belki silik cikar diye dusunuodum cikmadi.ben hamile degilim bak gorursunuz.bosuna bekliyoruz bence bat ı