• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugn regl gunum ama gelen giden yok :) ve hic bi belirtim yok. Akintim var ama normal oldugunu dusunuyorum cunku zaten olabiliyor. 3-4 gundur hafif bulantilar geliyo yarim saat falan suruyo ama ogurme olacak kdr degil ve aksam saatlerinde oluyo o da normal geliyo, yedikerimdendr dyorm. Olmayacakmis gibi bi his var. Test yapmk istemyrm, genelde gecikiyorum. Gerci geciksem bile smdiden regl belirtisi baslamalydi. Bikacgun daha beklicm bakalimm

ben de biraz evde is yapiyim dedim hemen kasigima agri girdi boyle agriyinca hevesleniom sonra gecio.bugunu de saymazsam 4 gun kaldi.su bir hafta bi turlu gecmiyor.

Bende de aynisi oluyr. Temizlk falan yparken regl agrisi gbi agri oluyo ama belirti degildir dye dusunuyorum. Kendimi umutlandrmk istmyrm sanirm

Hayatımda ilk defa gogsumde damarlasma farkettim şimdi kızlar .5 gun kaldi bat a. Belirti olabilir mi acaba ama tek göğsümde :olamaz:

uclari aciyo mu yani damarlasma da belirti olabilir ama mesela benim hamileligin ortalarinda damarlasmisti ilk baslarda genelde uclari cok hassaslasio

herke
Hayır hiç bir hassaslasma yok :KK43:
herkesin belirtisi farkli oluyo kuzum belli olmaz bekleyip gorucez.benimde ilk gebeligimde hic kasik agrim olmamisti mesela ama suan.oyle bi agri varki hatta agri da degil aci sanki icerde biseyler cekiliyo geriliyo gibi tarif edemiyorum.ins belirtilerimiz bebisler yuzundendir.ben yine umitlenmeye basladim :D sabah test yapiyim ilk idrarla bakalim silik cizgi cikcak mi

herke

herkesin belirtisi farkli oluyo kuzum belli olmaz bekleyip gorucez.benimde ilk gebeligimde hic kasik agrim olmamisti mesela ama suan.oyle bi agri varki hatta agri da degil aci sanki icerde biseyler cekiliyo geriliyo gibi tarif edemiyorum.ins belirtilerimiz bebisler yuzundendir.ben yine umitlenmeye basladim :KK70: sabah test yapiyim ilk idrarla bakalim silik cizgi cikcak mi
Haklisin canm. Bnm ilk hamileligim 8+3 iken sonlandi. En ufak bulantim olmamisti. Öğrenene kadar da ara sira karnim batiodu. Yine goguslerimde bsey yoktu. 6. 7. Haftalarda goguslerimde sertlesme vajinada yumusama olmustu. Bekleyip görücez :) senin bat kac canm

evet canim ilk mesajini okudim biliyorum.uzuldum ama hayirlisi ins 2. hamileligin saglicakla gecer bebisini alirsin kucagina.benim bat 14 agustos bugun bitti sayilir 4 gunum kaldi genelde 28 de bir olurum cok nadir 29a uzar

Benimde sat 12 temmuz bat tahmini 13 agustos ... satta supheli adet ve bu ay yogun mide bulantisi sebebiyle doktora gittim 2 gun once testim 0.11 negatif cikti. Bugunde kontrol icin gittim. Rahim kalinlasms adetmi olcaksin dedi doktor. Evet az kaldi dedim.. adetinin 3. Gunu hormon testine gel dedi. Yani dicegim o ki bende agustos bekleyenlerindendim ama simdilik umudum olmasada bana ne bende bat beklicem :-) :-) rabbim tum isteyenlere hayırlısıyla versin

Günaydın kızlar. Bende umut artik iyice söndü. Test yaptm ilk idrarla. Negatif. En ufak gölge bile yok :( bat a 5 gun var. Erken de yapmis olabilirim ama yine de gölge bile cikmasi gerekmez miydi :(

Günaydın kızlar. Bende umut artik iyice söndü. Test yaptm ilk idrarla. Negatif. En ufak gölge bile yok :KK43: bat a 5 gun var. Erken de yapmis olabilirim ama yine de gölge bile cikmasi gerekmez miydi :KK43:

Günaydın canım, çıkmayabilir. Erken gebelik testi mi yaptın?

Hayir canm normal ucuz testlerden ve parlak negatif :( erken test alicam bugun. Onuda pazar gunu yapaym diyorm. Hem 3 gun kalmis olur. 3 gun kala da predictor dogru sonuc verir diye düşünüyorum:/ ama su an moralim yine de bozuldu tabi :/ ihtimal düştü gozumde :(

Hayir canm normal ucuz testlerden ve parlak negatif :KK43: erken test alicam bugun. Onuda pazar gunu yapaym diyorm. Hem 3 gun kalmis olur. 3 gun kala da predictor dogru sonuc verir diye düşünüyorum:/ ama su an moralim yine de bozuldu tabi :/ ihtimal düştü gozumde :KK43:

Bekleyebilirsen bekle bence de. Çünkü bugün yap yarın bir daha yapmak isteyeceksin vs öyle gidecek daha çok stres olucaksın.

Günaydın kızlar. Bende umut artik iyice söndü. Test yaptm ilk idrarla. Negatif. En ufak gölge bile yok :KK43: bat a 5 gun var. Erken de yapmis olabilirim ama yine de gölge bile cikmasi gerekmez miydi :KK43:
benim ilk gebeliğimde 5 gün kala çıkmamıştı normal gebelik testinde adet günümün sabahı yapmıştım silik çizgi çıkmıştı sonra kan verdim hamileydim idrara geç geçiyor bazen umutlandırmak istemem ama hayırlısı bu gebeliğimde de daha erken idrarda çıktı mesela hayırlısı inşallah hakkında canım

bende dayanamdim bu sabah ilk idrarla yaptim bende de nokta bile yok 4 gun var belki silik cikar diye dusunuodum cikmadi.ben hamile degilim bak gorursunuz.bosuna bekliyoruz bence bat ı

Back