- Konu Sahibi zynpzn8989
bu ay 3. Denememiz insallah olur :)) bat larimiz cok yakinBizim de ikinci denememiz canm. Bende gecen ay hamile kalamadim. Bat 15 agustos :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ay 3. Denememiz insallah olur :)) bat larimiz cok yakinBizim de ikinci denememiz canm. Bende gecen ay hamile kalamadim. Bat 15 agustos :)
Konu sahibi sensin istersen bat icin bir liste yap sayfanin basina sırayla takip yapalim bekleyelimBizim de ikinci denememiz canm. Bende gecen ay hamile kalamadim. Bat 15 agustos :)
Olabilr canm musait animda yapacagimKonu sahibi sensin istersen bat icin bir liste yap sayfanin basina sırayla takip yapalim bekleyelim
Kısmet tabi kii... Ben de mayısta kürtaj oldum 8+5te yaştan dolayı bana da tüp bebek dedilerdi, oldu ama sonu iyi olmadı.. hayırlısı işte, 2. adetimi de oldum bundan sonra eylülde hayırlı haberi alırım inşallah diyorum..can09e cok teşekkür ederim.. 11 yasinfa bir kizim var.. 2015 yilinda kimsasal gebelik sonucunda hasimatoya yakalandim.. o zamandan bu yana hic korunmadik ama tiroid degerleri duzene girmeyince hamile kalamiyordum.. gecen sene de rahim filmi cektirdim bir sıkıntı cimmamisti.. ama yasimdan dolayi hemen tupbebek oneriyorlardi.. ama kismet bu zamanaymis..
bende en ufak belirtiyi gebelik olabilir mi diye yormaya başlamıştım.sonra saçmaladığımı anladım. bata bi iki gün kala belirtiler neyse ama bi hafta ve üzerindeki belirtiler psikolojik ve ben hissetmiştim algısı. benimde bat 8 ağustos .Off off kızlar bat 10 ağustos daha çok var ama bende iki gündür belirtiler olmuştu bu sabah uyandığımda baktım aynı şekilde değil bi olup bi olmaması moralimi bozdu çok. Psikolojik oluyor sanırım
Güzel haberler duymak ne güzel Rabbim saglıklıcana kucagınıza almayı nasip etsin insallah. Bizlerede nasip etsin o güzel müjdeyi vermeyi.Selam.. 39 yasindayim.. hasimato tiroit hastasiyim.. 3 yıldır ilac kullanıyorum.. benim adet tarihim 29 temmuzdu olmadim.. 30 temmuzda erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.. 31 temmuzda da normal gebelik testi yaptim yine cift cizgi cikti.. muhtemelen hamileyim.. yarin dr gideceğim.. hayırlısı olsun inşallah.. su ana kadar da halsizlik ve uyku disinda bir belirti hisstmedim.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Evet kan verecegim canim.. ultrasonla bakar mi bilmiyorun.. aslinda daha cok erken ama tiroid degerlerine se baktirmam gerek..Kısmet tabi kii... Ben de mayısta kürtaj oldum 8+5te yaştan dolayı bana da tüp bebek dedilerdi, oldu ama sonu iyi olmadı.. hayırlısı işte, 2. adetimi de oldum bundan sonra eylülde hayırlı haberi alırım inşallah diyorum..
Kan mı vereceksin hayırlı haberlerini bekliyorum.
Amin canim insallah.. Allah'ım isteyen herkese nasip etsinGüzel haberler duymak ne güzel Rabbim saglıklıcana kucagınıza almayı nasip etsin insallah. Bizlerede nasip etsin o güzel müjdeyi vermeyi.
Selam.. 39 yasindayim.. hasimato tiroit hastasiyim.. 3 yıldır ilac kullanıyorum.. benim adet tarihim 29 temmuzdu olmadim.. 30 temmuzda erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.. 31 temmuzda da normal gebelik testi yaptim yine cift cizgi cikti.. muhtemelen hamileyim.. yarin dr gideceğim.. hayırlısı olsun inşallah.. su ana kadar da halsizlik ve uyku disinda bir belirti hisstmedim.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
ben gecikmeden test yapmaya karşı olanlardanım. çünkü erkenden heveslenmek ya da hayal kırıklığı yaşamaktansa gecikmeyi sabırla beklemeyi tercih ediyorum.Kızlar merhaba yazdiklarinizi takip ediyorum benim adet e 9 gün var 2 tane 5 tl ye test aldım 1 tane iyisinden predectur hassas olandan test aldim testin 1 tanesini şimdi kullandım negatif bende kasık batması dışında akintim var başka belittim yok sizde nedir durumlar bana yardımcı olun lütfen
Aynen öyle canm ya off zaman da geçmiyorben gecikmeden test yapmaya karşı olanlardanım. çünkü erkenden heveslenmek ya da hayal kırıklığı yaşamaktansa gecikmeyi sabırla beklemeyi tercih ediyorum.
bir de negatif çıkınca moral bozukluğu yaşama durumu var. sakın negatif düşünme . çok fazla test yapmak psikolojiyi olumsuz etkiliyor bence .
Cok erken canım az daha sabır. Bebek varsa bile daha rahme bile yerleşmemiştir tüplerdedir :) yumurtlama 14gün varsayarsak yani kanda bile cıkmayabilir zor ama beklicezKızlar merhaba yazdiklarinizi takip ediyorum benim adet e 9 gün var 2 tane 5 tl ye test aldım 1 tane iyisinden predectur hassas olandan test aldim testin 1 tanesini şimdi kullandım negatif bende kasık batması dışında akintim var başka belittim yok sizde nedir durumlar bana yardımcı olun lütfen
Haklısın canım kafamı dağıtacak bir şeyler yapayım en iyisi. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ay. Ben de test yapmayı düşünmüyorum adetim geçene kadar.bende en ufak belirtiyi gebelik olabilir mi diye yormaya başlamıştım.sonra saçmaladığımı anladım. bata bi iki gün kala belirtiler neyse ama bi hafta ve üzerindeki belirtiler psikolojik ve ben hissetmiştim algısı. benimde bat 8 ağustos .
gecikmeden test yapmayı düşünmüyorum . diğer türlü bilinç altına yerleşen şeyler rüyalarıma giriyor deli gibi hissediyorsun :)
yani moral bozma kesinlikle çünkü bu dönemde moral ve motivasyonunu yüksek tutmak çok değerli. olumlu ya da olumsuz sonuçlarda hayırlısı bu demeliyiz.
ben kendimi dua ederek motive ediyorum mesela.
umarım isteyen herkes bu ay müjdesini alır
zaman geçirmek için burada paylaşımlara katılıyorum bendeAynen öyle canm ya off zaman da geçmiyor
Geçen ay zaten çok taktik kafaya bu ay takmicam dedim sabrettim ama son 9 gün kalaya kadar napim işte bebis istiyom b3nde anne olmak istiomAynen öyle canm ya off zaman da geçmiyor
Adete 6 gün kala dpgru sonuc veriyor erken gebelik testleri biraz erken olmusKızlar merhaba yazdiklarinizi takip ediyorum benim adet e 9 gün var 2 tane 5 tl ye test aldım 1 tane iyisinden predectur hassas olandan test aldim testin 1 tanesini şimdi kullandım negatif bende kasık batması dışında akintim var başka belittim yok sizde nedir durumlar bana yardımcı olun lütfen
insAllah bu ay müjdeni alır güzel bir anne olursun . Rabbim herşeyin hayırlısını versin :)Geçen ay zaten çok taktik kafaya bu ay takmicam dedim sabrettim ama son 9 gün kalaya kadar napim işte bebis istiyom b3nde anne olmak istiom