• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bide bisey sorcam. Aranizda oncomed marka gebelik testi kullanan var mi ? Bu ay ondan almayi düşünüyorum. Ben gecen ay al-bi marka yaptm 2 kez. Bidaha da almam. Yarim saat sonra bariz cift cizgi cikardi. Sonuç adet oldm. Gerci 5 dk dan sonrasına bakmamak gerekiyor ama insan boyle bekleyis icinde olunca umutlanmamak da elde degildi :110:
Al-bi gebelik testini adet gunumde yapmistim oglumun bizimle oldugunu onla ogrendim bizim degeri buyuktur :) bu arada tum testlerin uzerinde 10 dakika sonra cikan sinuclar gecersizdir yaziyor dikkate almayin seklinde

Kizlar bide bisey sorcam. Aranizda oncomed marka gebelik testi kullanan var mi ? Bu ay ondan almayi düşünüyorum. Ben gecen ay al-bi marka yaptm 2 kez. Bidaha da almam. Yarim saat sonra bariz cift cizgi cikardi. Sonuç adet oldm. Gerci 5 dk dan sonrasına bakmamak gerekiyor ama insan boyle bekleyis icinde olunca umutlanmamak da elde degildi :110:
canım o markayı kullanmadım ama dediğin gibi 5 dk sonrası zaten hatalı.
kafamızı dağıtacak aynı zamanda vucudumuza da sağlıklı şeylerle uğraşmak en iyisi.
sinirleri fazla yıpratmamak lazım onlar bize her zaman gerekli :KK48:

Kızlar bisey sorucam tam yumurtlama günü mu daha çabuk gebe kalınıyor yoksa yumurtlamadan 2-3 gün önce mi bilgisi olan var mı biz eşimle yumurtlama gününün haftasında 2 günde bir korunmasız ilişki yaşadık hem basında hem sonunda siz ce bebeğim benimlemidir

Birde ben aktif olarak sigara iciyorum belki ondan da olmamış olabilir diye düşünüyorum sigara içmek gebeliği engelleyebilir mi sizce

Kızlar merhaba bizim ilk denememiz yalnız şöyle bir sıkıntı var 5 yıl d.kontrol hapı kullandım bırakalı 4 ay oldu ve bıraktıktan sonra 40 günde bir adet görmeye başladım normalinde 28 günde birdi.. Sanırım yumurtlamam erken çünkü adet bitiminden 4 gün sonra falan yymurtalıkta ağrı batma oluyor o dönemlerde birlikte olduk.. Pek umutlu değilim ama yinede bat 26..

Arkadaşlar merhaba. Ben geçen yıl bir kurtaj gecirdim. O hamileliğim de 2. Ayki denemede tutmuştu. Bu ay ilk denememizdi kurtajdan sonra ama olmadı, tutmadı. Bat 15 Ağustos. Sizde durumlar nasıl :) kaçıncı denemeniz? :)
Allah gönlüne göre versin canım.. bende bu ay korunmadan ilişki yaşıyorum ağustos ta hep beraber hamile haberlerimizi alırız inşallah

Birde ben aktif olarak sigara iciyorum belki ondan da olmamış olabilir diye düşünüyorum sigara içmek gebeliği engelleyebilir mi sizce
negatif düşündürmek istemem ama anne ve babanın sigara kullanması tabi ki olumsuz etkiler. sonucta gebe kalırsan ve ondan sonraki süreçtede bırakman gerekecek. bence şimdiden bırakmayı dene

Kızlar merhaba bizim ilk denememiz yalnız şöyle bir sıkıntı var 5 yıl d.kontrol hapı kullandım bırakalı 4 ay oldu ve bıraktıktan sonra 40 günde bir adet görmeye başladım normalinde 28 günde birdi.. Sanırım yumurtlamam erken çünkü adet bitiminden 4 gün sonra falan yymurtalıkta ağrı batma oluyor o dönemlerde birlikte olduk.. Pek umutlu değilim ama yinede bat 26..
olumlu düşün herşeyden önce.
ben yumurtlama dönemimi pepapp diye bir uygulamadan takip ediyorum tavsiye ederim.

yumurtlama günlerini doktorlar ile de takip etmek cok yararlı oluyor kızlar

benimde bat 6-7 agustos

olumlu düşün herşeyden önce.
ben yumurtlama dönemimi pepapp diye bir uygulamadan takip ediyorum tavsiye ederim.
Bende onu kullanıyorum ordan baktım zaten kaydediyorumda ilişkileri hep yumırtlamada birlikte olmuşuz. Hepimiz için hayırlısı artık. Bende sigara kullanıyorum tek endişem o bebeğe zarar gelmesin bırakmam lazım hemen

Ben de pepapp kullanıyorum çok faydalı bir uygulama gerçekten. İlişkini, o günle ilgili notlarını ekleyebiliyorsun.

Bende onu kullanıyorum ordan baktım zaten kaydediyorumda ilişkileri hep yumırtlamada birlikte olmuşuz. Hepimiz için hayırlısı artık. Bende sigara kullanıyorum tek endişem o bebeğe zarar gelmesin bırakmam lazım hemen
İnsAllah bırakabilirsin canım. Benim eşim sigara kullanıyor ben kullanmıyorum ama yine de endişe ediyorum . Bırakmak tabi ki en güzeli. Zaten anne adayı olmak istiyorsun ilerde nasip olursa hamilelikte mecbur bırakacaksın emzirme döneminde de bırakmak zorundasın .

yumurtlama günlerini doktorlar ile de takip etmek cok yararlı oluyor kızlar

benimde bat 6-7 agustos
Batlarımız yakın hepimizden mutlu haberler gelicek inanıyorum. Doktor kontrolüne sürekli giden uzun süre bebek sahibi olamayanlar tercih ediyor o yüzden program tavsiyesinde bulundum bende . Hayırlısı olsun herkes için

Kızlar test yapasım var içim içimi yiyo ama daha 7 günüm var ve ben bu ay kendime bi söz verdim hiç evde yapmıycam negatifse de pozitifsede kan vercem direk ama içim içimi yiyo :KK43:

Kızlar merhaba yazdiklarinizi takip ediyorum benim adet e 9 gün var 2 tane 5 tl ye test aldım 1 tane iyisinden predectur hassas olandan test aldim testin 1 tanesini şimdi kullandım negatif bende kasık batması dışında akintim var başka belittim yok sizde nedir durumlar bana yardımcı olun lütfen
Daha en azindan 6 gun daha bekle canim benim de bat 8-10 arasi bekliyorum su an belirti diye kendimi dinlemekten de alikoyamiyorum ama gecen ay da psikolojik belirtiler yasadim

Back