• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha en azindan 6 gun daha bekle canim benim de bat 8-10 arasi bekliyorum su an belirti diye kendimi dinlemekten de alikoyamiyorum ama gecen ay da psikolojik belirtiler yasadim
Ay hiç sorma balim ya kendimi dinlemekten helak oldum bekliycez artık napalim allah hayırlısını versin hepimize

Bende onu kullanıyorum ordan baktım zaten kaydediyorumda ilişkileri hep yumırtlamada birlikte olmuşuz. Hepimiz için hayırlısı artık. Bende sigara kullanıyorum tek endişem o bebeğe zarar gelmesin bırakmam lazım hemen

Bir an önce sigara içmeyi bırakmamiz lazım hanımlar ben daha hamile olmadigim halde folik asit bile almadım normalde gebe kalmadan önce hamilelige vücudu hazırlamak lazimmis ama hangimiz bunları uyguluyoruz ki

Allah gönlüne göre versin canım.. bende bu ay korunmadan ilişki yaşıyorum ağustos ta hep beraber hamile haberlerimizi alırız inşallah
Bir an önce sigara içmeyi bırakmamiz lazım hanımlar ben daha hamile olmadigim halde folik asit bile almadım normalde gebe kalmadan önce hamilelige vücudu hazırlamak lazimmis ama hangimiz bunları uyguluyoruz ki
Gebelik düşündüğün an direkt folik aside baslamalisin kuzum. Ben 5 aydır iciyorum.

İnsAllah bırakabilirsin canım. Benim eşim sigara kullanıyor ben kullanmıyorum ama yine de endişe ediyorum . Bırakmak tabi ki en güzeli. Zaten anne adayı olmak istiyorsun ilerde nasip olursa hamilelikte mecbur bırakacaksın emzirme döneminde de bırakmak zorundasın .
Aynen oyle bende canim. Ben sigara içmiyorum. Eşim gunde 2 paket sigara içiyor :KK43: endişe ediyorum tabi

Ben bat a 3 kala anladım, çünkü adet günü gelen kasık ağrısından erkenden gelmişti ve göğüslerim hiç acımazken acımaya başlamıştı. Ancak bu göğüs acısı aşırı bir şey değildi kendini dinlemeyen belki anlamaz. Giydiğim sütyenden ötürü sandım başta.. Sütyen sıktı heralde dedim.. Ama yine de içime doğdu deniyor olduğumuz için. Bat 3 kalaya kadar hiçbir belirtim yoktu 1 kere sarı akıntı geldi onu da saymıyorum çünkü normalde de olabiliyordu o..
Anladım canımın hala adet olacakmışim gibi kramplarım oluyo ama gidip bakiyorum tırt yok bugünde olmazsam iki gün gecikmiş olucak ama umudum yok 9 yıl aradan sonra ilk kez korunmadim hani hemen olmaz gibi geliyo

Kızlar test yapasım var içim içimi yiyo ama daha 7 günüm var ve ben bu ay kendime bi söz verdim hiç evde yapmıycam negatifse de pozitifsede kan vercem direk ama içim içimi yiyo :KK43:
canım benden sana ufak tavsiye biraz daha sabret gecikince yap. benim de bir hafta var ya gidip sağlık ocagında kan verıcem ya da evde gebelık testi yapıcam. biraz sabır

Anladım canımın hala adet olacakmışim gibi kramplarım oluyo ama gidip bakiyorum tırt yok bugünde olmazsam iki gün gecikmiş olucak ama umudum yok 9 yıl aradan sonra ilk kez korunmadim hani hemen olmaz gibi geliyo
Hiç belli olmuyor gerçekten, kısmet bu işler geciktiysen test yapabilirsin :)

Benimde 7agustos batı bekleyecek kadar sabırlı olabilirmiyim bilmiyorum agustos 4 catlatma ignesinin 15 günü. Sabredicem diyorum ama kendime bile güvenmiyorum
bence de sabır en güzeli . beklemeni tavsiye ediyorum. bende bat 8 ağustos . beklemeyi tercih ediyorum

Aynen oyle bende canim. Ben sigara içmiyorum. Eşim gunde 2 paket sigara içiyor :KK43: endişe ediyorum tabi
bırakması için konusuyorum güzel bir dille o da istiyor ama bırakmanın kolay olmadığını söylüyor. neredeyse 10 yıldır sigara kullanıyor:KK34:

Kısmet tabi kii... Ben de mayısta kürtaj oldum 8+5te yaştan dolayı bana da tüp bebek dedilerdi, oldu ama sonu iyi olmadı.. hayırlısı işte, 2. adetimi de oldum bundan sonra eylülde hayırlı haberi alırım inşallah diyorum..
Kan mı vereceksin hayırlı haberlerini bekliyorum.
can09e can09e Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz.. insallah Allah hepimize Hayırlı sağlıklı bebisler nasip eder

canım benden sana ufak tavsiye biraz daha sabret gecikince yap. benim de bir hafta var ya gidip sağlık ocagında kan verıcem ya da evde gebelık testi yapıcam. biraz sabır
Bende sağlık ocagına gitmeyi bekliyom canım normalde 8 agustos bat ben 10 una filan gitcem Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin çifte bayram olsun inşallah

Bende sağlık ocagına gitmeyi bekliyom canım normalde 8 agustos bat ben 10 una filan gitcem Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin çifte bayram olsun inşallah
ay insAllah canım. ağustos 17 eşimin doğum günü ona hediye vermek istiyorum mutlu haberi nasip olursa :)

ay insAllah canım. ağustos 17 eşimin doğum günü ona hediye vermek istiyorum mutlu haberi nasip olursa :)
BENDE BENDE SÜPRİZ OLARAK HEDİYE VERMEK İSTİYORUM AMA EN GÜZEL HEDİYE YAVRUMUZ OLSUN İSTİYORUM BU SENE NE OLDUYSA BANA ANNELİK İÇ GÜCÜDÜSÜ OLUŞTU BEBEĞİM OLSUN İSTİYORUM DOĞURAYIM SAĞLIKLI ŞEKİLDE BÜYÜTEYİM GENÇLİK HALİNİ GÖREYİM EVLENDİREYİM SONRA TORUNLARIM OLSUN İSTİYORUM İSTİYORUM İSTİYORUM YAAAA:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

YA BENDEN SONRA EVLENENLER HAMİLE KALDI BEN KALAMADIM YAWW GERÇİ 2 AYDIR KORUNMUYORUZ NORMALDİR DOKTOR DEMİŞTİ 1 SENE KADAR ÇALIŞMALARA DEVAM ETMELİSİNİZ DEMİŞTİ

insAllah istediğimiz gibi olur canım ne diyelim hayırlısı . bende senin kadar heyecanlıyım bu konuda :)

YA BENDEN SONRA EVLENENLER HAMİLE KALDI BEN KALAMADIM YAWW GERÇİ 2 AYDIR KORUNMUYORUZ NORMALDİR DOKTOR DEMİŞTİ 1 SENE KADAR ÇALIŞMALARA DEVAM ETMELİSİNİZ DEMİŞTİ
aslında evet canım normal. korunduktan sonra seneler bekleyen insanlar var o yüzden moral bozma. çok yeni denemeye başlamışsın

Back