• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kzılar hamişimmmmm . beta hcg 426 çıktı çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin.
soranlara belirtilerim: kasık agrısı ve göğüs hassasiyeti. sarı akıntı 1 kere geldin sadece. bat 3 bugün.
Hayırlı olsun canim adet gününde ayni belirtileri yaşadinmi ben bugüne adet olmam gerekiyor agrim oldu vs gurultular falan olmadim adet belirtileri de geçti olucam gibi gelmiyor gerci ben kasmiyorum kendimi hayirli zamanda versin rabbim

Hayırlı olsun canim adet gününde ayni belirtileri yaşadinmi ben bugüne adet olmam gerekiyor agrim oldu vs gurultular falan olmadim adet belirtileri de geçti olucam gibi gelmiyor gerci ben kasmiyorum kendimi hayirli zamanda versin rabbim
Normalde reglin duzenli mi oluyo
Bi de ne zaman test yapmayi dusunuyorsun ben de merak ettim sonucu

:)))) benim oğlum 2.5 yaşında olana kadar 2 kayıbım oldu onlarda 2 3 ayda uğraşa uğraşa oldu. Yok incir kürü yok uzan yok ayakları tavana dik :))))
5 ay önce 2 yaşındayken yani.oğlum, asla aklımda gebelik falan yoktu en az 3 4 yaşına kadar düşğnmüyordum. Öyle çok sık ilişki olmadığı için emzirdiğim için de hap da kullanmıyordum. 2 sene geri çekilme yöntemiyle korunmadan sayılmasada oldu yani :)
5 ay önce yine o ay tek ilişkiyle geri çekilmeyle, hemen kalkıp duş almamla, ardından spor yapmamla hamile kalmışım. Tabiki riskliydi zaten böyle bi korunma yöbtemi olamaz ama 2 sene olmadı o zaman olacağı tuttu hemde adet hemen bittikten sonraydı. Ben tabi hiç ihtimal vermediğim için 6.haftada öğrendim resmen, 45.000 lerdeydi beta, keşke devam etseydi ama 10.haftada aşıru tiroid yükselmesinden kalbi durdu kürtaj oldum. Şimdi istiyoruz ya olmuyor :) kafana takmayıp normal hayata devam edince 1 damlasıyla bile oluyor demekki . :)))
Bende kazayla oldu diyenlere kızıyordum amann bırakın yaa diyordum başıma geldi demekki böyle oluyormuş. Şimdi 2.denemedeyiz bakalım ne zaman tutarsa gelirse artık :)

Mesajınız beni gerdi aynı kazayı yasarmıyım acep:olamaz: gericekilmeyle tamda yumurtlama günü 2 gece ilişki oldu hemen yıkandım ama inş bna değil yumurtlama günü olduğunu bilmiyorduk bir kaç gün snra telden prgrama bakınca farkettim ve gerildim. Rabbim isteyen arkadaslara nasip eder :dua: Belirti olarak adet olcak gibi diz kemik agrım var ara ara gelen bel agrım var bugun basladı bel ve kasıklarda hafiften gelip giden yumurtalıklarda agrımı hareketlilik mi bişi var sanki regl olcam gbi ama bugun gunumdu ama olmadım. Benim gunum ileri geri oynar ondan yarına umutluyum kırmızı kartı bekliyorum. Aslında içim gidiyor hamişleri görünce ama bnm için yeni bebişe doğru zaman değil Rabbim isteyene nasip etsin. Hamiş arkadaslarıda tebrik ederim darısı diğerlerine :KK200::emir_bebek::nazar:

Ben bat a 3 kala anladım, çünkü adet günü gelen kasık ağrısından erkenden gelmişti ve göğüslerim hiç acımazken acımaya başlamıştı. Ancak bu göğüs acısı aşırı bir şey değildi kendini dinlemeyen belki anlamaz. Giydiğim sütyenden ötürü sandım başta.. Sütyen sıktı heralde dedim.. Ama yine de içime doğdu deniyor olduğumuz için. Bat 3 kalaya kadar hiçbir belirtim yoktu 1 kere sarı akıntı geldi onu da saymıyorum çünkü normalde de olabiliyordu o..

Off off kızlar bat 10 ağustos daha çok var ama bende iki gündür belirtiler olmuştu bu sabah uyandığımda baktım aynı şekilde değil bi olup bi olmaması moralimi bozdu çok. Psikolojik oluyor sanırım:(

Selam.. 39 yasindayim.. hasimato tiroit hastasiyim.. 3 yıldır ilac kullanıyorum.. benim adet tarihim 29 temmuzdu olmadim.. 30 temmuzda erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.. 31 temmuzda da normal gebelik testi yaptim yine cift cizgi cikti.. muhtemelen hamileyim.. yarin dr gideceğim.. hayırlısı olsun inşallah.. su ana kadar da halsizlik ve uyku disinda bir belirti hisstmedim.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Selam.. 39 yasindayim.. hasimato tiroit hastasiyim.. 3 yıldır ilac kullanıyorum.. benim adet tarihim 29 temmuzdu olmadim.. 30 temmuzda erken gebelik testi yaptim cift cizgi cikti.. 31 temmuzda da normal gebelik testi yaptim yine cift cizgi cikti.. muhtemelen hamileyim.. yarin dr gideceğim.. hayırlısı olsun inşallah.. su ana kadar da halsizlik ve uyku disinda bir belirti hisstmedim.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Tebrikler Hayırlı olsun canım.. Böyle hasta olup gebe olanları duyunca daha da mutlu oluyorum .. Rabbim büyük..
Var mı başka çocuğunuz ilk mi olacak inşallah..?

Tebrikler Hayırlı olsun canım.. Böyle hasta olup gebe olanları duyunca daha da mutlu oluyorum .. Rabbim büyük..
Var mı başka çocuğunuz ilk mi olacak inşallah..?
can09e can09e cok teşekkür ederim.. 11 yasinfa bir kizim var.. 2015 yilinda kimsasal gebelik sonucunda hasimatoya yakalandim.. o zamandan bu yana hic korunmadik ama tiroid degerleri duzene girmeyince hamile kalamiyordum.. gecen sene de rahim filmi cektirdim bir sıkıntı cimmamisti.. ama yasimdan dolayi hemen tupbebek oneriyorlardi.. ama kismet bu zamanaymis..

Back