- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Hayirlisi olsun bakalim ins aliriz guzel haberinii:)))
Benim BAT 16 agustos ama cok duzenli degil 20 sine de sarkabilir, daha yumurtlayip yumurtlamadigimdan bile emin degilim heheilk kez biraktik korunmayi bakalim ...
2agustos mu? Belirtiler var mi peki?Merhaba kızlar,
Biz de 2 yıllık evliyiz, daha önceleri çocuk düşünmüyorduk ama artık istiyoruz , bu 2.denememiz. Eşim bu sefer umutlu ama bakalım..bat 2 ağustos
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin
Normalde her ay anlardım yumurta çatlağında ama 2 aydır anlamadım akıntı gelmiyor kaçıncı gün oluyor yumurtlama bilmiyorum :) bakalım nasip olurda beklediğimiz para gelirse tedaviye de başlayabilirimO zaman ne yapıyoruzz ovulara devam ediyoruz yumurtlamadan önce iki gün yumoş günü ve sonraki gün değerlendiriyoruz :)
Yorumlari okurken erken yazmisim diger sayfada gordum ki hamile kalmissin hayirli olsun, saglikla gelsin ins2
2agustos mu? Belirtiler var mi peki?
Canım iki güne bir mutlaka ilişki olsun aksatmayın
Canım iki güne bir mutlaka ilişki olsun aksatmayın
bende senin gibi kimyasal yaşadım aşılama falanda olmuştm doktorum dedi ki ilk önce hsg çekilmeli rahimde perde olabilir tüpler tıkalı olabilir aşılama daha sonra yapılmalıydı dedi. Bence zaman kaybetmeden başka doktorla görüş. herşey sıralı bir biçimde olmalıymış.Kızlar ben de rahim filmi istiyorum aslında ama bir defa kimyasal geçirdiğimi doktora söyledim, hamile kalabiliyorsun ona gerek yok dedi, başka bi doktorla da gorusmelimiyim sizce
Canım hamileymişim ben2
2agustos mu? Belirtiler var mi peki?
Sayfayi bastan okiim derken erken sormusum, diger sayfaya gelince okudum hamileymissin hayirli olsun gozun aydinCanım hamileymişim ben
Benim de henuz bir belirti yok bakalim olacak miyiz beraber bekliyoruzBen hamile kalacakmisim gibi hissetmiyorum nedense. Ilk kez korunmasiz denedigimiz icin mi bilmiyorum. Bat9 Adet ya da hamilelik belirtisi de yok daha. Bazen 2hafta onceden asiri kasik agrisi baslardi regl oncesi, bazen sadece 3-4gun kala baslardi sanci ya da gogus hassasiyeti. Bat da kesin degil cunku genelde duzensizim. 15ine dogru hala olmazsam ancak test yaparim heralde
adına çok sevindim canımkzılar hamişimmmmm . beta hcg 426 çıktı çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin.
soranlara belirtilerim: kasık agrısı ve göğüs hassasiyeti. sarı akıntı 1 kere geldin sadece. bat 3 bugün.
çok zor biliyorum,kafamda kurmaktan her ay bütün hamilelik belitrtilerini yaşıyor ve regl oluyorum, çok üzülüyorum,akışına bırakmak lazım sanırım..test yapıyorum negatif çıkınca bile kabullenemiyorum yanlıştır diyorumAllahım beklememem lazim ama dayanamıyorum. Bat 15 agustos. Daha 2 hafta var. Gecmiyor günler
Aynen oyle canm. Her ay psikolojik belirti yaşatıp kendime negatif çıkıyor uzulecegimi bile bile yine bekliyorum. Hem zaman geçmiyor bekleyince hem kendimi dinlemiş oluyorum hem de negatif görülünce hayal kırıklığı. Adet olduğum gün daha bir sonraki adete kadar nasil zaman geçecek diye düşünüyorum. Sanırım siyirdim artikçok zor biliyorum,kafamda kurmaktan her ay bütün hamilelik belitrtilerini yaşıyor ve regl oluyorum, çok üzülüyorum,akışına bırakmak lazım sanırım..test yapıyorum negatif çıkınca bile kabullenemiyorum yanlıştır diyorumAllah tez zamanda nasip eder inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?