Benim yarın hem ikili test hem ayrıntılı ultrason yapılacak. Bir de benim doktorumun söylediği hafta gün sayıları her gittiğimde değişiyor. Hangi söylediğine göre hafta gün takip edeceğim kafam karıştı. Bebeğin gelişimine göre mi değişiyor bu hafta gün bilginiz var mı?
Cinsiyetle ilgili 2 hafta önce gittiğimizde birşeyler söyledi. Ama çok erken olduğu için ben o konuda da hala beklemedeyim.
Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
hafta değişiyor derken canım mesela ben ilk hamileliğimi ögrenip gittigimde vajinal ultrasonla baktı 4 hafta kadar dedi 10 gün icerisinde ikinci kontrolüme gittim 6 hafta+2 günlük dedi ama benim son adet tarihime göre o gün 7 hafta+6 günlük falan olmam gerekiyordu yani 1.5 hafta geriden geliyordum ama iki gün önce kontrole gittigimde bebek gününü yakalamıs son adet tarihimle uyumlu olarak 12+5 olmuştu. demek istediğin böyle bi farklılıksa ilk 3 ay böyle seyler olabiliyormus ileri ya da geriden gelip sonradan gününü yakalıyorlar merak etme
cinsiyet konusunda da benim kendi doktorum bu kontrolde kız büyük ihtimalle dedi, ayrıntılıdaki doktor erkek dedi ikisine de güvenmiyorum su an henüz erken