2018 Ağustos Hamileleri ve Mayıs 2019 Bebekleri

Merhaba arkadaşlar benim bir prensesim daha geliyor Sağlıcakla kavuşuruz inşallah .Haftasıyla uyumlu,kan ilacı ve omega3 e devam ediyoruz. Şimdilik bu kadar...
 
benim de kızım olacak :))) bana regenesis vermişti ama ben kullanamadım. şuan sadece troid ilacı kullanıyorum. merak ettiğim bir şey var sizler 4 lü testi yaptırdınız mı? benim doktorum buna gerek olmadığını daha çok 2li testi kaçıranların ya da risk grubunda olanların bu testi yaptırması gerektiğini söyledi. siz ne yaptınız?
 
Merhaba Tatara ben her hangi bir test yaptırmadım. Ayrıntılı ultrasonu bekliyorum. Minik kızın sağlıklı olsun
 
Merhaba kızlar. Bizimde bebeğimiz erkek olacak. Tetanoz aşısı olan var mı? Ayrıca ekstra demir ilacı kullanıyor musunuz? Bende henüz çatlak oluşmadı ama hangi kremleri kullanıyorsunuz? Öneriniz var mı? İlk gebeliğim. Henüz bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum.
 
Merhaba sağlık ocağı tetanoz için 16 ocak tarihine randevu verdi.Ikinci bebeğim olduğundan hareketleri yeni yeni hissediyorum. İlkinde 24 haftalık hissetmiştim. Endişelenme, bebeklerimiz büyüdükçe daha net hissedeceğiz. İlaç olarak demir için gyneferon ,balık yemediğim için de femix omega kullanıyorum .Minik oğlunu sağlıkla kucaklaman dileğiyle...
 
Doktorum demir için extra ilaca gerek yok dedi. Farklı vitamin ilacımın içinde demir de var.
Bebek alışverişine başladınız mı? Ben ufaktan başladım. Bebek bakım ürünü olarak marka önerisi olan var mı?
 
merhaba, umarım herkes icin herşey yolundadır. cinsiyetimiz erkek, henüz hareketlerini hissetmeye başlamadım doktor normal olduğunu söyledi. ilaç olarak günde birer tane decavit ve ferrum fort kullanıyorum. bebek alışverişine cinsiyeti öğrenince başladık kıyafetlerimiz tamam gibi yavas yavas büyük eşyalara geciyoruz :) ilk tetanos aşımı oldum, ikincisi icin 1 ay sonraya gün verdiler. henüz karnım çıkmadı ve çatlağım yok ama yavas yavas bende krem kullanmayı düsünüyorum. simdilik bizden bu kadar :KK54:
 
Ben de hastane çıkışı, havlu v.b almaya başladım. Bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi ,beşik, ana kucağı gibi eşyalar olduğu için şanslıyım. Kıyafet, oyuncak ,temizlik malzemesi ,lohusa seti,hastane ikramliklarını tamamlayacağım .Yavaş yavaş acele etmeden :KK49:
 
Kızlar ben de bir erkek bebek bekliyorum. Nisan 30 gibi görünse de Doğum adet döngüm 35 gün olduğundan Mayıs a sarkma olasılığı yüksek.

Biberon, emzik, bi kaç tulum falan aldım. Alışverişe yeni başladım sayılır.

Bi kaç gün önce ayrıntılı ultrason yaptırdık. Maşallah bi sıkıntımız Yok.

Bu arada tetanoz aşısı için kararsızlığım sürüyor. Bu konuda fikirlere açığım:110:

Karnımda minik hareketlerini hissettiğim kanımdan canımdan bi yavrum olması Harika bir hismiş. Allahım isteyen herkese versin inşallah :KK200:
 
Bende ufaktan bazı şeyler almaya başladım. Ama o kadar güzel şeyler var ki insan hepsini almak istiyor ama fiyatlar uçuk. İhtiyaç listesi oldukça fazla bizim herşey baştan alınacak. Ben haftaya tetanoz aşısı olacağım. Benim duyduğum kadarıyla bütün hekimler tetanoz aşısını destekleyici konuşuyorlar.
Bebeklerimiz için şampuan vs. gibi ürünleri ne marka almayı düşünüyorsunuz?
Allah’ım hepimize yardımcı olsun.
 
Merhaba kızlar.masallah kıyafetler alınmaya başlanmış.ben daha bir sey almadım.bakalım 1 ay sonra bakacağım o işlere.karnım çıktı benim.tetanoz iğnemi de oldum.
Tetanoz aşınızı ne zaman yaptırdınız?Doğum tarihlerimiz yakın ama benim ocak ayında..Merak ettim..
 
Tetanoz aşınızı ne zaman yaptırdınız?Doğum tarihlerimiz yakın ama benim ocak ayında..Merak ettim..
Geçen hafta yani 19 haftalıkken.20 21 hafralıkken oluyor normalde.ama doktorum yaptır dedi.ebe de farketmez hamileliģin başından bile başlayabiliriz ama düşük sebebi olmasın diye belli haftayı geçmesini bekliyoruz dedi.doktorunuza bir sorun isterseniz
 
Merhaba arkadaşlar,
Aramızda çalışan anne adayları var mı?
İzin konusunda sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 32. hafta değilde 34. haftada izne çıkmak istiyorum. Bu mümkün mü? 32. haftada çalışabilir raporu 34. haftada çalışamaz raporu alabilir miyim?
Genel olarak 32. hafta bittiğinde mi izne çıkılabilir yoksa 32. hafta başladığında mı?
 
Merhaba arkadaşlar,
Aramızda çalışan anne adayları var mı?
İzin konusunda sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 32. hafta değilde 34. haftada izne çıkmak istiyorum. Bu mümkün mü? 32. haftada çalışabilir raporu 34. haftada çalışamaz raporu alabilir miyim?
Genel olarak 32. hafta bittiğinde mi izne çıkılabilir yoksa 32. hafta başladığında mı?
Merhaba,ben devlette öğretmenim. Bugün doktorumla nöbetten düşme haftasını konuştum .24+1 de nöbetten düşme için rapor alabileceğimi söyledi .Ilkokul olunca öğrenciler çok koşuyorlar ve çarpıyorlar. Geçen sene bir arkadaş ambulansla hastanelik oldu.Ben şu an için bunu sordum. Doğum iznini henüz hesaplamadım. 8+8 haftalık doğum iznini,çalışabilir raporuyla 3+13 seklinde doğum sonrasina taşıyabiliyoruz . Son 3 hafta zorunlu olarak kullandırıliyor .Yalnız yaz tatili olduğundan izin 1 Temmuz seminer dönemine kadar zaten yetiyor .Milli eğitimde işleyişi bu şekilde...
 
X