Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anın cümlemizin inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Tetanoz aşınızı ne zaman yaptırdınız?Doğum tarihlerimiz yakın ama benim ocak ayında..Merak ettim..Merhaba kızlar.masallah kıyafetler alınmaya başlanmış.ben daha bir sey almadım.bakalım 1 ay sonra bakacağım o işlere.karnım çıktı benim.tetanoz iğnemi de oldum.
Geçen hafta yani 19 haftalıkken.20 21 hafralıkken oluyor normalde.ama doktorum yaptır dedi.ebe de farketmez hamileliģin başından bile başlayabiliriz ama düşük sebebi olmasın diye belli haftayı geçmesini bekliyoruz dedi.doktorunuza bir sorun istersenizTetanoz aşınızı ne zaman yaptırdınız?Doğum tarihlerimiz yakın ama benim ocak ayında..Merak ettim..
Merhaba,ben devlette öğretmenim. Bugün doktorumla nöbetten düşme haftasını konuştum .24+1 de nöbetten düşme için rapor alabileceğimi söyledi .Ilkokul olunca öğrenciler çok koşuyorlar ve çarpıyorlar. Geçen sene bir arkadaş ambulansla hastanelik oldu.Ben şu an için bunu sordum. Doğum iznini henüz hesaplamadım. 8+8 haftalık doğum iznini,çalışabilir raporuyla 3+13 seklinde doğum sonrasina taşıyabiliyoruz . Son 3 hafta zorunlu olarak kullandırıliyor .Yalnız yaz tatili olduğundan izin 1 Temmuz seminer dönemine kadar zaten yetiyor .Milli eğitimde işleyişi bu şekilde...Merhaba arkadaşlar,
Aramızda çalışan anne adayları var mı?
İzin konusunda sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 32. hafta değilde 34. haftada izne çıkmak istiyorum. Bu mümkün mü? 32. haftada çalışabilir raporu 34. haftada çalışamaz raporu alabilir miyim?
Genel olarak 32. hafta bittiğinde mi izne çıkılabilir yoksa 32. hafta başladığında mı?