2018 Ağustos ayında Tüp Bebek düşünenler

Tedaviye hangi merkezde planlıyorsunuz

• Maslak Acıbadem

OY: 5 11,1%
  • Memorial

OY: 3 6,7%
  • Amerikan Hastanesi

OY: 3 6,7%
  • Brüksel Tüp Bebek Merkezi

OY: 1 2,2%
  • Bahçeci

OY: 14 31,1%
  • Diğer

OY: 19 42,2%

• Ankete Katılan
    45
Slm kizlar bugun yumurta toplama gununden sonraki 5.gün...3 tane embriyo kalmis saglikli...dondurdular..doktorum regli olunca 3.gun gel bakicaz dedi.transfer yapamayabilirim bi dahaki regli donemine kalabilir dedi bakalim neler olcak
Selam 81870719 81870719 hayırlısı olsun.
Taze transfer olmuyorsun yani, dondurulmuş transferler daha tercih ediliyor genelde...
Güzel olsun da sonu, şimdi ya da bir ay sonrasının önemi yok bence...

limoncicegi41 limoncicegi41 merhaba... Tedavin hayırlı olsun, güzel sonuçlar alırsıın dilerim...
Ben adetin 2.günü başladım tedaviye, günde birkaç iğne oluyordum yaklaşık 10 gün sürdü iğneler
12.gün Opu oldum ve yumurtalar toplandı.
ilk gittiğimde 3 gün sonraya randevu verdiler sonrasında 2 günde bir, sonlara doğru ise her gün gittik kontrole.
Şimdi embriyo gelişimlerini takip ediyoruz.
Ben hemen transfer olmayacağım birkaç ay sonra ye düşünüyoruz...
Doktorum Bülent Tıraş.
Sen nerede yaşıyorsun?
Hangi merkezde tedavi oluyorsun?
Çokk teşekkür ederim. Ben kocaelideyim.umuttepe arastırma hastanesine gidiyorum .umarım sende isteyen herkes de güzel sonuclar alır. Sen zor kısmı atlatmısdın geriye beklemek kalmıs .peki neden hemen transfer yapılmıyor?

Çokk teşekkür ederim. Ben kocaelideyim.umuttepe arastırma hastanesine gidiyorum .umarım sende isteyen herkes de güzel sonuclar alır. Sen zor kısmı atlatmısdın geriye beklemek kalmıs .peki neden hemen transfer yapılmıyor?
limoncicegi41 limoncicegi41 hemen transfer yapılmıyor çünkü embriyolara biyopsi yapılacak ve genetiğe gidecek...
Dönüşü de yaklaşık 20-25 günü buluyor...
Hem bende bu süreçte vücuduma yüklenen hormonlardan arınırım belki biraZ
Hoppa

limoncicegi41 limoncicegi41 hemen transfer yapılmıyor çünkü embriyolara biyopsi yapılacak ve genetiğe gidecek...
Dönüşü de yaklaşık 20-25 günü buluyor...
Hem bende bu süreçte vücuduma yüklenen hormonlardan arınırım belki biraZ
Hoppa
Embriyoların kaç günlük oldu? Canım inşallah sorunsuz sıkıntısız transferin gerceklesir.peki o hormonların ruhsal psikolojik her hangi bir etkisi oluyor mu?

limoncicegi41 limoncicegi41 güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Senin, benim ve isteyen herkesin gönlünce olur inşallah...:dua:
Senin tedavi sürecin nasıl geçiyor, kaçıncı günündesin ki iğnelerin?
Benim iğnelerim 10 gün sürdü.
Yan etkileri her iğnenin kendine has:KK64:
Mesela birisi şişkinlik, ödem yapıyor.
Diğeri baş ağrısı.
Aldığımız doza göre de yan etkiler kabusa dönüşebiliyor...:işsiz:
Ama ne var ki geçici bir süre
Sonunu düşünüp katlanıyor insan hepsine

limoncicegi41 limoncicegi41 güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Senin, benim ve isteyen herkesin gönlünce olur inşallah...:dua:
Senin tedavi sürecin nasıl geçiyor, kaçıncı günündesin ki iğnelerin?
Benim iğnelerim 10 gün sürdü.
Yan etkileri her iğnenin kendine has:KK64:
Mesela birisi şişkinlik, ödem yapıyor.
Diğeri baş ağrısı.
Aldığımız doza göre de yan etkiler kabusa dönüşebiliyor...:işsiz:
Ama ne var ki geçici bir süre
Sonunu düşünüp katlanıyor insan hepsine
Bende uzun protokol uygulanıyor.bugün iğnemin 8.günü . Adet olana kadar bu iğneye devam edeceğim ancak asıl iğneler adetin 4.günü baslayacak. Şimdilik hiçbir yan etki olmadı. Keyfim yerinde .ancak tatil bitiyor. Yakında calısmaya baslayacagım o biraz geriyor.

Merhaba, ben de 23 agustos’ta 3 tane dondurulmus 5. Gun embriyosu transferi oldum, bu ilk denemem ve test gunumu bekliyorum ama hicbir sey hissetmiyorum henuz, umarim tutunmuslardir allah herkesin gonlunden geceni gerceklestirsin:KK200:

Merhaba, ben de 23 agustos’ta 3 tane dondurulmus 5. Gun embriyosu transferi oldum, bu ilk denemem ve test gunumu bekliyorum ama hicbir sey hissetmiyorum henuz, umarim tutunmuslardir allah herkesin gonlunden geceni gerceklestirsin:KK200:
Ayy cok heyecanlı bir bekleyiş . Belirti için çok erken allah gönlüne göre versin. Kaç yıldır evlisin? 3 embriyo harika . Ben iki tanesen fazla konmuyor siye biliyordum.test günün ne zaman ? Heyecanını paylaşıyorum :))

M msnrn inşallah sımsıkı tutunmuşlardır sana ve sağlıkla kucağına alırsın...:dua:

Bende uzun protokol uygulanıyor.bugün iğnemin 8.günü . Adet olana kadar bu iğneye devam edeceğim ancak asıl iğneler adetin 4.günü baslayacak. Şimdilik hiçbir yan etki olmadı. Keyfim yerinde .ancak tatil bitiyor. Yakında calısmaya baslayacagım o biraz geriyor.
limoncicegi41 limoncicegi41 canım neden uzun protokol uygulanıyor ki sana?
MERak ettim.
Eğer işin çok yorucu değilse bir şekilde üstesinden gelirsin dert etme:KK36:

Ayy cok heyecanlı bir bekleyiş . Belirti için çok erken allah gönlüne göre versin. Kaç yıldır evlisin? 3 embriyo harika . Ben iki tanesen fazla konmuyor siye biliyordum.test günün ne zaman ? Heyecanını paylaşıyorum :))
4 yıllik evliyiz, 32 yasindayim, 8 tane döllenen 5. Gun embriyomuz oldu, onlardan 3 tane transfer edildi :110:
Test günüm 3 eylul, dusunmemeye calisiyorum ama zor :KK200::nazar:

Merhaba, benimde 10 günlük tedavi maratonum sona erdi, yarın opu olacağım, 15-16 yumurta büyüdü bakalım ne kadarı döllenecek, ne kadarı dayanacak? Allah herkesin gönlüne göre versin...
galadriel80 galadriel80 Allah kolaylıklar versin yarın için...
Sen nerede tedavi görüyordun acaba?
Bu arada 15-16 yumurta da sayı olarak gayet güzel maşallah...
İnşallah hepsi olgun çıkar ve döllenirler:dua::KK66:

galadriel80 galadriel80 Allah kolaylıklar versin yarın için...
Sen nerede tedavi görüyordun acaba?
Bu arada 15-16 yumurta da sayı olarak gayet güzel maşallah...
İnşallah hepsi olgun çıkar ve döllenirler:dua::KK66:
Teşekkürler canım, Antalyadayım ben, Ali Fuat Şengör hastasıyım, Antalya tüp bebek merkezinde yapılacak tüm işlemlerim, ilkini de aynı yerde yepmıştım farklı bir dr ile ikincisini Acıbadem Maslak da Bülent Tıraş ile yapmıştım ama negatif sonuçlar aldım, ilk iki opumda 7-8 yumurtam toplanmıştı ancak sadece ikişer tanesi 5. Güne kadar dayandılar. Şimdiki doktorum hem laporoskopi heme hitereskopi yaptı bana meğer sağ tüpüm sıvı kaçırıyormuş bebeğin yerleşeceği yere, o tüpüm iptal edildi ve yaklaşık 6 aydır takviyelerle vücudumu hazırladım açıkcası, evet sayı cidden düşük amh değerime göre bizi mutlu etti, umuyorum en azından dondurabilecek kadar bir sayı elimizde kalır, şans...

Teşekkürler canım, Antalyadayım ben, Ali Fuat Şengör hastasıyım, Antalya tüp bebek merkezinde yapılacak tüm işlemlerim, ilkini de aynı yerde yepmıştım farklı bir dr ile ikincisini Acıbadem Maslak da Bülent Tıraş ile yapmıştım ama negatif sonuçlar aldım, ilk iki opumda 7-8 yumurtam toplanmıştı ancak sadece ikişer tanesi 5. Güne kadar dayandılar. Şimdiki doktorum hem laporoskopi heme hitereskopi yaptı bana meğer sağ tüpüm sıvı kaçırıyormuş bebeğin yerleşeceği yere, o tüpüm iptal edildi ve yaklaşık 6 aydır takviyelerle vücudumu hazırladım açıkcası, evet sayı cidden düşük amh değerime göre bizi mutlu etti, umuyorum en azından dondurabilecek kadar bir sayı elimizde kalır, şans...
galadriel80 galadriel80 anladım canım, talihsizlik olmuş... Ben de şu an Maslak acıbadem Bülent Tıraş hastasıyım.
Şu ana kadar bir sorun yaşamadım ama transfer sürecine gelemedik henüz.
İnşallah bu kez son tedavin olur...
Sağlıkla kucağına alırsın evladını...

X