2018 Ağustos ayında Tüp Bebek düşünenler

Tedaviye hangi merkezde planlıyorsunuz

• Maslak Acıbadem

OY: 5 11,1%
  • Memorial

OY: 3 6,7%
  • Amerikan Hastanesi

OY: 3 6,7%
  • Brüksel Tüp Bebek Merkezi

OY: 1 2,2%
  • Bahçeci

OY: 14 31,1%
  • Diğer

OY: 19 42,2%

• Ankete Katılan
    45
Plm123 Plm123 İyi akşamlar, benzer zamanlarda başlamışız tedaviye.
Sonu güzel olsun:dua:
Benim de yarın yumurta toplamam var...
İnsan her gittiğinde duyduğu olumsuzluğa odaklanıyor mutlaka.
Zor bir tedavi, kolay değil ki...
Dünyanın iğnesini, ilacını kullanıyoruz.
Bir süre sonra fiziken ve psikolojik olarak insan baya yoruluyor...
Ama çıktı bir yola, sonuçlar bu yolda olan herkes için güzel olur, mutluluk olur inşallah...
Stres te tedaviyi, yımurtaların gelişimini olumsuz yönde etkiliyor.
Biraz telkin edin kendinizi, benim de yumurtalarım sona doğru gelişiyor...
Önemli olan bir tane de olsa sağlıklı bir embriyo elde edebilmek...
Sizin durumunuzla ilgili birşey söyledi mi doktırunuz, ya da embriyo havuzu oluşturmayı falan teklif etti mi?
Tedavi yöntemi ile ilgili konuşmadık. Adetimin 2. Günü muayene oldum ignelere başladık. Sonuç ne ilaca nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum. Benim amh degerim düşük. Yumurta rezervim azalmış. Kontrollerimi tup bebek merkezindeki doktorum değil başka doktor yapıyor. Yarı tup bebek merkezindeki doktoruma gideceğim bakalım bana süreç ilgili ne önerecek. Bu kez rahatı çok şükür. Önceki tedavimde çok stresliydim. Bayrama denk geldi.

Tedavi yöntemi ile ilgili konuşmadık. Adetimin 2. Günü muayene oldum ignelere başladık. Sonuç ne ilaca nasıl bir yol izlenecek bilmiyorum. Benim amh degerim düşük. Yumurta rezervim azalmış. Kontrollerimi tup bebek merkezindeki doktorum değil başka doktor yapıyor. Yarı tup bebek merkezindeki doktoruma gideceğim bakalım bana süreç ilgili ne önerecek. Bu kez rahatı çok şükür. Önceki tedavimde çok stresliydim. Bayrama denk geldi.
herşey gonlunuzce olsun bnmde ılkı kımyasaldı bugun baslıcam ınsaallah ıkıncı tedavıye sız kımn hastasısınız?

Şahin zeteroglu doktorum. Bursa acibademde. Cok kararsiz kaldim ilk merkez mi baskasi mi diye. 2.ye farkli bir merkezde basladim. Doktorum da icimi rahatlatti sagolsun. Basladikbakalim.
Siz nerede başlayacaksınız?

Plm123 Plm123 bnde acıbadem baslaktayım bulent tırasta ılkıde ordaydı dondurulmus olunca degısmek ıstemedk. İnsaallah bu sefer cabalarımz bosa cıkmaz hepımz sevınrz mutlulugumuzda daım olur :KK200::nazar:

Merhaba hanimkar, mesajlari okumadan basligi görüp hemen yazdım. İlk firsatta mesajlarinizi sa okuycam insaallah. Bende 5. Tup vevek tedavisindeyim. DobdurulDon embriyolar nasibse bu ay transfer olacak. Hepinize dua eder, dua beklerim. Hayırlı bayramlar

Merhaba hanimkar, mesajlari okumadan basligi görüp hemen yazdım. İlk firsatta mesajlarinizi sa okuycam insaallah. Bende 5. Tup vevek tedavisindeyim. DobdurulDon embriyolar nasibse bu ay transfer olacak. Hepinize dua eder, dua beklerim. Hayırlı bayramlar
duaci duaci merhaba, oldukça uzun bir yoldan geçmişsin sanırım.
Tedavin hayırlı olsun, inşallah bu kez son olur ve başka bir tedaviye gerek kalmadan evladına kavuşursun...
Sana da iyi bayramlar dilerim.

merhaba cnm ınsaallah bu sefer cabalarının sonucunu alırsın. :KK200:

merhabalar inşallah bu kez olur. Hakkınızda hayırlısı olsun. Iyi bayramlar

1 tane 18 mm folikulum varmış. 3 tane de 9 10 mm civarında olan varmış. Perşembe günü opu yapılacak. Ignelere rağmen te yumurta. Çok canim sıkıldı. Benim zaten ignesiz her ay 1 tumurtam oluyordu. Bari 2 tane toplanabilseydi. Olacak oldu mu tek yumurta da yetiyor ama moral iste ister istemez bozuluyor. Dr senin yavaş gelişmiş birdahaki ay hızlı da gelişebilir belli olmaz dedi.

Plm123 Plm123 seni anlıyorum, o kadar iğne ve koşturmaca sonrası insanın beklentisi de artıyor.
Bir sürü hormon yükleniyoruz sonuçta...
Ama inan bana olacağı varsa tek yumurta ile de oluyor...
Herşey nasip kısmet, biz elimizden geleni yapalım da gerisini Allah bilir...
Benim ilk tedavimde yeterince embriyom oluştu ama sadece birisi tutundu ve sağlıklı çıktı...
Nasip olmadı, devam edemedi ama...
Yani üzme kendini, birşeyin olacağı varsa olur zaten...
O tek embriyodan sana bir evlat olur inşallah...

[QUOTE="ShEagle,
Inşallah o tek yumurtanın içi dolu çıkar ve sağlıklı bir embriyo olur. Küçük olanları da toplayacaklarmis. Belli mi olur onlar da buyur belki. Cidden nasip. Inşallah hepimizin biran önce olur. Tup bebek tedavisi cidden çok zor. Özellikle kendine iğne batırması. Iyi bayramlar. Benim bayramın 3. Günü opu. Bayram hediyesi olur belli mi olur.

1 tane 18 mm folikulum varmış. 3 tane de 9 10 mm civarında olan varmış. Perşembe günü opu yapılacak. Ignelere rağmen te yumurta. Çok canim sıkıldı. Benim zaten ignesiz her ay 1 tumurtam oluyordu. Bari 2 tane toplanabilseydi. Olacak oldu mu tek yumurta da yetiyor ama moral iste ister istemez bozuluyor. Dr senin yavaş gelişmiş birdahaki ay hızlı da gelişebilir belli olmaz dedi.
Canım o öyle deniyorda daha fazlada çıkabiliyor daha azda çıkabiliyor bana da solda 1tane 18 3 tanede 10 mm var sağda 1tane 10 mm var dendi 15 yumurta toplandı 9 u işlem gördü kalbini ferah tut rabbim in dediği olur

Canım o öyle deniyorda daha fazlada çıkabiliyor daha azda çıkabiliyor bana da solda 1tane 18 3 tanede 10 mm var sağda 1tane 10 mm var dendi 15 yumurta toplandı 9 u işlem gördü kalbini ferah tut rabbim in dediği olur
Su an çok ferahladim çok tesekkurler

Pazartesi gunu 19 yumurta toplandi 13 tanesi islem gordu 5 tanesi dollend....persembe gunu kontrolum var o zaman soyleyecekler embriyolarin durumunu hayirlisi bakalim:)))

X