2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu gaz sıkıntıları kaçıncı aya kadar sürecek bilginiz var mı? Soğan, sarımsak, fasulye, mercimek vs. Ben artık herşeyden yemek istiyorum, yoksa emzirdiğim sürece yiyemeyecek miyim?
Ben herşeyden yiyorum alışsın artık :) bebekten bebeğe değişiyor ama ortalama 3 aylık olunca gaz sıkıntısı kalmıyor

Arkadaslar merhaba ne zamandır giremıyorm iki kızla ilgilenmek cidden zor birinin okulu digerinin gazı aglaması, sanırım ben beceremıyorm zorlanıyorum baya

Tubasude neden yok bişey mi oldu ben bayadır giremedgm için merak ettm
Merhaba canım nazlanmaya baslamadımı daha cimcimen:)

Buldum canım yaptım çok şükür. Dışarı çıkma imkanım hiç yok maalesef senin dediğinde çok güzel fikir ama mümkün değil bana :KK43:
Ay bizde bu ara dışarı adım atamıyoruz oğlum sağolsun kapıdan adım atar atmaz başlıyo aglamaya evden çıkamıyorum bende. Eşimin doğum gününe daha var bakalım oğlanı o şekilde tutup resim çekebilirmiyim:) babasının doğum gününe kadar 8 ayını bitiriyo tutamam bu yaramazı:)))

Kızlar bu gaz sıkıntıları kaçıncı aya kadar sürecek bilginiz var mı? Soğan, sarımsak, fasulye, mercimek vs. Ben artık herşeyden yemek istiyorum, yoksa emzirdiğim sürece yiyemeyecek miyim?
Canım sadece yemekten olmuyorki gaz emerken hava yutabiliyor bebekler. Ben hiç dikkat etmedim herseyden yedim drum herseyden ye çocuk yemediğin seylere yabancılaşıp yemek ayrımı yapmasın diye herseyden ye gaz öylede böylede olur demişti bende herseyi yedim bi problem yasamadık sende ye bence ilerde yemek yedirmekle problem yasamasın

Ayy çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Ben de şüphe içindeyim bebeğimle ilgili ama bu kadar ağır değil şükür
Sağol canım olmasın inşallah.. en büyük belirti kan eğer kalana kan yoksa yoktur bişeyerak etme...

Sagol canim hemde ne zordu yogun bakimda kaldim 1 gece . 3 unite kan verildi falan rahime kan birikmis kasilmamis rahim o yuzden . Kucuk bir parca kalmis umarim onu adetle atarim yoksa yine histereskopi olmam gerekecek dogum sonrasi sezeryanla beraber 4.islem olmus olacak ozaman cok yiprandim.son histereskopide stresten ve birsey yememem gerektigi icin sutumde cok azaldi.3 saatte anca goguslerim doluyo bu yuzden de mamaya basladim mecbur . Saglik versin Allah insallah tum anne ve bebeklere.
Amin inşallah.. çok geçmiş olsun...

Ben saydiklarini hiç kisitlamadim.. zaten diyet yapıyorum bide gaz yapar denilenleri yemezsem iyice aç kalırım... Biz üç aylık olduk gaz sorunumuz kalmadı sayilir.. başta çok çektik ama bizimkinde alerjininde etkisi vardi... artık ye bence yavaş yavaş...

Kızlar rota aşısı yaptıran var mı? Devlet karşılamıyor özel bir aşı yaptırılması gerekli mi ne için yapılıyor bilen var mı?

Kızlar rota aşısı yaptıran var mı? Devlet karşılamıyor özel bir aşı yaptırılması gerekli mi ne için yapılıyor bilen var mı?
Ben ilk dozu yaptırdım canım. Ateşli ishal hastalığını önlemek için bağışıklık kazansın diye yapılıyor. Bebek ölümlerinde 2. sırada rota virüsü geliyormuş, okullar avmler hastaneler bu virüsten kaynıyor biz yetişkinler kolay geçiriyoruz, ama 6 yaş altı zorlanıyor. Çok pahalı gerçekten

Kizlar benim bebegimin yanaginda kizariklik oldu hem kızarıklık hem kuruluk olmus ne yapmam acaba bisey mi dokunuyor
Bebeyağı, losyonu ya da nemlendiricisi varsa onu sür canım kurumuş ya da tahriş olmuş olabilir. Tek yanağında falansa bu yüksek ihtimal. İki yanağı da mı böyle

X