- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.801
Ne bileyim yutar falan mikrop olmasin diye
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bileyim yutar falan mikrop olmasin diye
Kaynatma bence niye kaynattın ki.alışması lazım Çeşme suyuyla banyoyaBen hep kaynatiyorum ya daha ne kadar kaynaticam acaba :)
Bizde hep kaynatilir bir surekaynatma artik azicik da mikroba alissin ben bilerek babasi disardan gelir gelmez veriyorum ki oyle herseye karsi saglam olsun diye. Ilk kez duydum bunu canim bu arada
Bende bundan sonra oyle yapayim olmazsaKaynatma bence niye kaynattın ki.alışması lazım Çeşme suyuyla banyoya
Kaynatmamızmı gerekiyorduki kuzumKizlar siz hala banyo yaptirirken suyu kaynatiyormusunuz
Baksana arkadaslarda kaynatmamis biz kaynatiyoruz bir sure ama benimki uzadi biraz kiyamiyirum :)))Kaynatmamızmı gerekiyorduki kuzumben direk çeşme suyuyla yıkadım hep.
İlk zamanlar deseydin keske gobegi falan dusene kadar mantikliymis aslindaBizde hep kaynatilir bir sure
Benim yiğenlerim kardeslerim çevremde hiç yok su kaynatan kız ilk sende duydum. İyi etmişsinde artık normal suyla yıka çocugu mikroplardan tamamen uzaklaştırma canım vucudun mikrobada ihtiyacı var. Çikolatama iyi bakıyor annesiBaksana arkadaslarda kaynatmamis biz kaynatiyoruz bir sure ama benimki uzadi biraz kiyamiyirum :)))
Bu benim annem nasil malatyali arkadas hic demedi boyle seyler kadin buralara gelin olunca unuttu herhalde ilk zamanlar olsaydi hic olmazsa gobekleri icin iyi olurdu belkiBenim yiğenlerim kardeslerim çevremde hiç yok su kaynatan kız ilk sende duydum. İyi etmişsinde artık normal suyla yıka çocugu mikroplardan tamamen uzaklaştırma canım vucudun mikrobada ihtiyacı var. Çikolatama iyi bakıyor annesi![]()
Ben göbeği düşmeden yıkamadım burda öyle diyorlar bende yıkamadım 1 haftadan fazlaydı hiç yıkamadım sadece sildim.Bu benim annem nasil malatyali arkadas hic demedi boyle seyler kadin buralara gelin olunca unuttu herhalde ilk zamanlar olsaydi hic olmazsa gobekleri icin iyi olurdu belki
Biz eve gelince hemen yikadik hemde hergunBen göbeği düşmeden yıkamadım burda öyle diyorlar bende yıkamadım 1 haftadan fazlaydı hiç yıkamadım sadece sildim.
Benim kv her gelene gidene gelin çocuğu yıkamıyo dedi durdu ona ragmen yıkamadım eskidenmiş o hemşire yıkama dedi ve bende yıkamıcam. Benim oğlumu zorlamı yıkayacaksın dedim genede her gelen misafire gelin bırakmıyo torunumu yıkim bunların adetlerine şaşıyorum falan diye dır dır etti hiç umrumda olmadı. Ay Özelimi anlattım koz olarak kullanılır belki adresimide yazsammıBiz eve gelince hemen yikadik hemde hergun![]()
Benim kv her gelene gidene gelin çocuğu yıkamıyo dedi durdu ona ragmen yıkamadım eskidenmiş o hemşire yıkama dedi ve bende yıkamıcam. Benim oğlumu zorlamı yıkayacaksın dedim genede her gelen misafire gelin bırakmıyo torunumu yıkim bunların adetlerine şaşıyorum falan diye dır dır etti hiç umrumda olmadı. Ay Özelimi anlattım koz olarak kullanılır belki adresimide yazsammı![]()
Tee oralarda bile kaynanalık mı yaptı :) misafirler Türk’tü galibaBenim kv her gelene gidene gelin çocuğu yıkamıyo dedi durdu ona ragmen yıkamadım eskidenmiş o hemşire yıkama dedi ve bende yıkamıcam. Benim oğlumu zorlamı yıkayacaksın dedim genede her gelen misafire gelin bırakmıyo torunumu yıkim bunların adetlerine şaşıyorum falan diye dır dır etti hiç umrumda olmadı. Ay Özelimi anlattım koz olarak kullanılır belki adresimide yazsammı![]()
Al allldur not alayim belki ilerde lazimm olur..... herkes ayri bisey soyledi canim bizim dr 24 saat en az dedi zaten hastanedeydik o suredede buyuk oglumda bisey olmayinca bundada hic karismadim acikcasi
Hemde nasıl valla 40 çıkana kadar zor dayandım yolladım. Misafirler bizimkilere söyleyemiyordu okadar yürek yok heleki anneme ama kendi tarafına beni aklınca reklam etti oda yetmedi tr dekileri arayıp söyledi bu daha neki tam kaynanalık yaptı. Kp hamileliğim boyunca bize zırt pırt geldi ondan kurtulayım derken kv ye çarptım:)) çarpış o çarpış gittikten sonrada birdaha görüşmedik kapılarımı kapattım. Ve inanırmısın o gittikten sonra anneliğimin farkına vardım anne olduğumu anladım oğluma sarıldım kokladım....Tee oralarda bile kaynanalık mı yaptı :) misafirler Türk’tü galiba
Evet evde yalnız bakmak daha rahat ve keyifli. Canın istedikçe bebeğine saçma sapan sevgi sözcükleriyle hitap edebiliyorsun:) siz sülalece oralarda mısınız ya ??Hemde nasıl valla 40 çıkana kadar zor dayandım yolladım. Misafirler bizimkilere söyleyemiyordu okadar yürek yok heleki anneme ama kendi tarafına beni aklınca reklam etti oda yetmedi tr dekileri arayıp söyledi bu daha neki tam kaynanalık yaptı. Kp hamileliğim boyunca bize zırt pırt geldi ondan kurtulayım derken kv ye çarptım:)) çarpış o çarpış gittikten sonrada birdaha görüşmedik kapılarımı kapattım. Ve inanırmısın o gittikten sonra anneliğimin farkına vardım anne olduğumu anladım oğluma sarıldım kokladım....
Evet canım benim sülalem burda eşiminde sadece teyzesi kuzenleri burdaEvet evde yalnız bakmak daha rahat ve keyifli. Canın istedikçe bebeğine saçma sapan sevgi sözcükleriyle hitap edebiliyorsun:) siz sülalece oralarda mısınız ya ??
Al alll![]()
Al sanaakayit basariyla alindi