• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bizde dertler bitmiyor analı kızlı :) Sabah farkettim kaşında böyle bir şey çıkmış neden olur ki acaba? Göz kapağının ucunda da var aynı şekilde.

Eklentiler

• 0FD094CB-BEAA-4B93-A23F-DECB3015CD35.jpeg
    0FD094CB-BEAA-4B93-A23F-DECB3015CD35.jpeg
    92,9 KB · Görüntüleme: 93
  • B0CDE169-2F68-4538-B734-9CDAEC8B5DAA.jpeg
    B0CDE169-2F68-4538-B734-9CDAEC8B5DAA.jpeg
    104,6 KB · Görüntüleme: 93
Bugün 3 aylık olduk. Rotavirüs aşısı yapıldı kusmaması gerekiyordu ama kustu artık ne kadarı midesine gittiyse kardır :))

Arkadaşlar benim sütüm var, biliyorum. Bebeğim oldukça sık emiyor. Çişli bezleri de gayet iyi. Ama kilo alımı düştü bu ay. Başına gelen var mı? Alerji yada idrar yolları enf şüpheleniyorum ama ikisinin de belirtilerinden emin olamıyorum. Cuma günü dr kontrolümüz var bakalım o ne diyecek?
Kaç gr aldı? Benimki az emmeye başladı. Çoğunlukla saç kurutma makinesi sesiyle emiyor ortalama Ayda 850 gr alıyor Bir de çok kusuyor Bugün sağlık ocağındaki hemşire kilo alımı iyi dedi

Ay bizde dertler bitmiyor analı kızlı :) Sabah farkettim kaşında böyle bir şey çıkmış neden olur ki acaba? Göz kapağının ucunda da var aynı şekilde.
Kuruluk gibi geldi bana. Bebeğin vücuduna ne sürüyorsan ondan sür bakalım biraz. düzelme olursa bol bol sürersin. Benimkinde de Konak gibiydi buna da benziyordu. Öyle yapınca geçti. Sütünden de sürebilirsin nemlendirir

Kuruluk gibi geldi bana. Bebeğin vücuduna ne sürüyorsan ondan sür bakalım biraz. düzelme olursa bol bol sürersin. Benimkinde de Konak gibiydi buna da benziyordu. Öyle yapınca geçti. Sütünden de sürebilirsin nemlendirir
Banyodan sonra sadece bebe yağ sürüyorum. Bugün sütümden sürdüm nemlendirmedi. Su vermiyorum emziriyorum diye versem mi acaba.

Merhaba kizlar. Benim bebekte 5 gun sonra 3 bucuk aylik olacak. Bebgin kakasinda balgam tarzi seyler var mukusmus galiba. Yaklasik 1 aydir boyle. Nedendir ki

Bilmiyom canm yeterki basit birsey olsun ama oyle boyle degil ya oglenden aksam 11 e kadar araliksiz dovmusler gibi.
Hastanelere de guvenemiyom goturmedim ondan bugunde takip edicem bakalim :KK43:
Zeytin yag yada bebek yagiyla masaj yap cimdi kurumustur kiyafetinden bir sey batiyordur cikart herseyini elinde gezdir butun vucuduna

Canım konak deilmi bu? Benim oğlandada oldu kaşları döküldü yeni kaş çıktı seninkide öyle birşeymi acaba

Önsüt mü alıyor acaba çokça?? Üç dört emzirmede aynı memeyi ver bakalım her seferinde değiştirme.
Hala yenidoğan gibi sık sık emiyor, ön sütle son süt ayrışacak kadar beklemiyor ama daha dikkat edeyim bakalım.
Besin alerjisini sorduk doktora. Onun belirtileri çok farklı dedi. İnternette Kusma, zayıflama falan var biz yaşamıyoruz öyle. İlk kızımda da olmuştu hatta kakalı bezini tahlile vermiştik. Bi şey çıkmadı ve giydirince geçti. Triko tayt mı alsam ya da kadife. Pamuklu az mı geliyor acaba? Deneyeceğim sırayla. Sütü ve yoğurdu kestim zaten haftasonu yemedim. Deniyorum sırayla
İki kat giydirmen yeterli olur evin soğuksa. Tayt üstü patikli pantolon ve içten bi çorap gibi.
Konak gibi. Nemlendirip yumuşayınca temizleyebilirsin.
Kaç gr aldı? Benimki az emmeye başladı. Çoğunlukla saç kurutma makinesi sesiyle emiyor ortalama Ayda 850 gr alıyor Bir de çok kusuyor Bugün sağlık ocağındaki hemşire kilo alımı iyi dedi
Geçen ay 930 gr almıştı. Bu ay kontrole daha gitmedik ama 500-600 arası ancak olur herhalde. Sizinki iyiymiş maşallah.

Banyodan sonra sadece bebe yağ sürüyorum. Bugün sütümden sürdüm nemlendirmedi. Su vermiyorum emziriyorum diye versem mi acaba.
Asla su verme çok zararlı.
Merhaba kizlar. Benim bebekte 5 gun sonra 3 bucuk aylik olacak. Bebgin kakasinda balgam tarzi seyler var mukusmus galiba. Yaklasik 1 aydir boyle. Nedendir ki
Besin alerjisi olabilir, bi dr götür istersen.

Evet o yüzden elleyemiyorum :KK43:

Bugün kıpkırmızı şiş şekilde sızlıyor o meme ateş gibi sıcak inş kendiliğinden patlar çok kötü sızlıyor.
Bende önce ağrıdan emziremedim emzirmeyince şişti sisince daha çok ağrı yaptı emzirince patladı geri aynı sivilce gibi biseydi ama Allah'tan emdiği yere yakın değildi . İnşallah biran önce geçer.

Kizlar rapor parasi alanlar kac para aldiniz
Maaşına göre değişir herkesinki canım.
Benim kızımda da oluyor arada, hatta iki gündür var yine :KK43: sebebini bende merak ediyorum. 2 ay 22 günlüğüz

Doktora gittin mi peki. Carsamba gunu gidecegim bakalim ne diyecek
Yok canım 26 sında aşı var soracam stresten unutmazsam eger. Sen bizden önce gidiyorsun öğrenince beni etiketle bende sorduğumda karşılaştırırız bakalım ne diyecek doktor

Back