- 11 Temmuz 2017
- 1.302
- 1.174
- 63
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.881
Kizlar rapor parasi alanlar kac para aldiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun inşallah bir an önce geçerEvet o yüzden elleyemiyorum
Bugün kıpkırmızı şiş şekilde sızlıyor o meme ateş gibi sıcak inş kendiliğinden patlar çok kötü sızlıyor.
Kaç gr aldı? Benimki az emmeye başladı. Çoğunlukla saç kurutma makinesi sesiyle emiyor ortalama Ayda 850 gr alıyor Bir de çok kusuyor Bugün sağlık ocağındaki hemşire kilo alımı iyi dediArkadaşlar benim sütüm var, biliyorum. Bebeğim oldukça sık emiyor. Çişli bezleri de gayet iyi. Ama kilo alımı düştü bu ay. Başına gelen var mı? Alerji yada idrar yolları enf şüpheleniyorum ama ikisinin de belirtilerinden emin olamıyorum. Cuma günü dr kontrolümüz var bakalım o ne diyecek?
Çok geçmiş olsun canımEvet o yüzden elleyemiyorum
Bugün kıpkırmızı şiş şekilde sızlıyor o meme ateş gibi sıcak inş kendiliğinden patlar çok kötü sızlıyor.
Kuruluk gibi geldi bana. Bebeğin vücuduna ne sürüyorsan ondan sür bakalım biraz. düzelme olursa bol bol sürersin. Benimkinde de Konak gibiydi buna da benziyordu. Öyle yapınca geçti. Sütünden de sürebilirsin nemlendirirAy bizde dertler bitmiyor analı kızlı :) Sabah farkettim kaşında böyle bir şey çıkmış neden olur ki acaba? Göz kapağının ucunda da var aynı şekilde.
Banyodan sonra sadece bebe yağ sürüyorum. Bugün sütümden sürdüm nemlendirmedi. Su vermiyorum emziriyorum diye versem mi acaba.Kuruluk gibi geldi bana. Bebeğin vücuduna ne sürüyorsan ondan sür bakalım biraz. düzelme olursa bol bol sürersin. Benimkinde de Konak gibiydi buna da benziyordu. Öyle yapınca geçti. Sütünden de sürebilirsin nemlendirir
Zeytin yag yada bebek yagiyla masaj yap cimdi kurumustur kiyafetinden bir sey batiyordur cikart herseyini elinde gezdir butun vucudunaBilmiyom canm yeterki basit birsey olsun ama oyle boyle degil ya oglenden aksam 11 e kadar araliksiz dovmusler gibi.
Hastanelere de guvenemiyom goturmedim ondan bugunde takip edicem bakalim
Canım konak deilmi bu? Benim oğlandada oldu kaşları döküldü yeni kaş çıktı seninkide öyle birşeymi acabaAy bizde dertler bitmiyor analı kızlı :) Sabah farkettim kaşında böyle bir şey çıkmış neden olur ki acaba? Göz kapağının ucunda da var aynı şekilde.
Benim oğlumdada arada oluyor öyle yaMerhaba kizlar. Benim bebekte 5 gun sonra 3 bucuk aylik olacak. Bebgin kakasinda balgam tarzi seyler var mukusmus galiba. Yaklasik 1 aydir boyle. Nedendir ki
Hala yenidoğan gibi sık sık emiyor, ön sütle son süt ayrışacak kadar beklemiyor ama daha dikkat edeyim bakalım.Önsüt mü alıyor acaba çokça?? Üç dört emzirmede aynı memeyi ver bakalım her seferinde değiştirme.
İki kat giydirmen yeterli olur evin soğuksa. Tayt üstü patikli pantolon ve içten bi çorap gibi.Besin alerjisini sorduk doktora. Onun belirtileri çok farklı dedi. İnternette Kusma, zayıflama falan var biz yaşamıyoruz öyle. İlk kızımda da olmuştu hatta kakalı bezini tahlile vermiştik. Bi şey çıkmadı ve giydirince geçti. Triko tayt mı alsam ya da kadife. Pamuklu az mı geliyor acaba? Deneyeceğim sırayla. Sütü ve yoğurdu kestim zaten haftasonu yemedim. Deniyorum sırayla
Konak gibi. Nemlendirip yumuşayınca temizleyebilirsin.Ay bizde dertler bitmiyor analı kızlı :) Sabah farkettim kaşında böyle bir şey çıkmış neden olur ki acaba? Göz kapağının ucunda da var aynı şekilde.
Geçen ay 930 gr almıştı. Bu ay kontrole daha gitmedik ama 500-600 arası ancak olur herhalde. Sizinki iyiymiş maşallah.Kaç gr aldı? Benimki az emmeye başladı. Çoğunlukla saç kurutma makinesi sesiyle emiyor ortalama Ayda 850 gr alıyor Bir de çok kusuyor Bugün sağlık ocağındaki hemşire kilo alımı iyi dedi
Asla su verme çok zararlı.Banyodan sonra sadece bebe yağ sürüyorum. Bugün sütümden sürdüm nemlendirmedi. Su vermiyorum emziriyorum diye versem mi acaba.
Besin alerjisi olabilir, bi dr götür istersen.Merhaba kizlar. Benim bebekte 5 gun sonra 3 bucuk aylik olacak. Bebgin kakasinda balgam tarzi seyler var mukusmus galiba. Yaklasik 1 aydir boyle. Nedendir ki
Tamam işte kaşlarına bebeyağı sür biraz. Su verme ondan değildirBanyodan sonra sadece bebe yağ sürüyorum. Bugün sütümden sürdüm nemlendirmedi. Su vermiyorum emziriyorum diye versem mi acaba.
Evet. Sebebini çözüm yolunu öğrenen olursa etiketlenmek istiyorum lütfenBenim oğlumdada arada oluyor öyle ya
Doktora gittin mi peki. Carsamba gunu gidecegim bakalim ne diyecekBenim oğlumdada arada oluyor öyle ya
Bende önce ağrıdan emziremedim emzirmeyince şişti sisince daha çok ağrı yaptı emzirince patladı geri aynı sivilce gibi biseydi ama Allah'tan emdiği yere yakın değildi . İnşallah biran önce geçer.Evet o yüzden elleyemiyorum
Maaşına göre değişir herkesinki canım.Kizlar rapor parasi alanlar kac para aldiniz
Benim kızımda da oluyor arada, hatta iki gündür var yine sebebini bende merak ediyorum. 2 ay 22 günlüğüzMerhaba kizlar. Benim bebekte 5 gun sonra 3 bucuk aylik olacak. Bebgin kakasinda balgam tarzi seyler var mukusmus galiba. Yaklasik 1 aydir boyle. Nedendir ki
Benim 26 sında aşı var sormayı unutmazsam o streste haber veririm sanaEvet. Sebebini çözüm yolunu öğrenen olursa etiketlenmek istiyorum lütfen
Yok canım 26 sında aşı var soracam stresten unutmazsam eger. Sen bizden önce gidiyorsun öğrenince beni etiketle bende sorduğumda karşılaştırırız bakalım ne diyecek doktorDoktora gittin mi peki. Carsamba gunu gidecegim bakalim ne diyecek