- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.821
alistim zatenAl sanaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alistim zatenAl sanaa
Canim dun aynisi bizimde oldu ustune ikindi durdu ama yapamadi bi kac kez bezini acip kapadim bezini acinca epey hareketleniyor oglum o vesile ilede bugun acisini cikardi 3 kere yapti egerki sadece anne sutu aliyorsa rahati yerinde ise hic bisey yapmaKizlar bebegim bugun kaka yapmadi niyeki acaba ya hergun yapardi en az 2 kere . Iki gundur zeytnyagi yapiyorum oyle 1 defa zorla yapiyo
Doktoru arayıp bi sorsaydın ya canım evde kahve varmı? Bikaç çekirdek al bebeğe koklat hemen yapar kakasını bi dene haber verKizlar bebegim bugun kaka yapmadi niyeki acaba ya hergun yapardi en az 2 kere . Iki gundur zeytnyagi yapiyorum oyle 1 defa zorla yapiyo
bizim var inşallah kimsede olmaz çok zor önce kakasi yeşile döndü ben usudumu çok mu on süt alıyor derken sumuksu jel gibi oldu ve kan vardı kakasinda fark edene kadar üç hafta bebeğim hiç kilo almadı çok gazı vardı uyku nerdeyse yoktu karnı agriyormus kuzumun çok ağlıyordu yani kolik ve reflü tarzı belirtilerimizde vardı ayrıca vücudunda kizarikliklar vardı.. suan üç aylık olduk 40 i yeni çıkmıştı biz tanı aldığımızda anne sütüyle besleniyor ben hiç bir süt ürünü, soya ürünü ve yumurta yemiyorum. Hala kan var kakamizda bizimki çoklu gıda alerjisi gibi duruyor.. Bu ayın otuzunda randevusu var detaylı bakılacak çok sıkı diyet yapmama rağmen düzelmedi büyük ihtimal inek etinede alerjisi var ama onu henüz bırakmadım... bir yaş civarı duzeliyormus inşallah ama diyet yapmak zorluyor bide bende gebelik şekeri vardı hamile ikende diyet yaptım gönlumce yiyemiyorumBebeğinde inek sütü alerjisi olan var mı? Belirtileri nelerdi?
Ayy çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun. Ben de şüphe içindeyim bebeğimle ilgili ama bu kadar ağır değil şükürbizim var inşallah kimsede olmaz çok zor önce kakasi yeşile döndü ben usudumu çok mu on süt alıyor derken sumuksu jel gibi oldu ve kan vardı kakasinda fark edene kadar üç hafta bebeğim hiç kilo almadı çok gazı vardı uyku nerdeyse yoktu karnı agriyormus kuzumun çok ağlıyordu yani kolik ve reflü tarzı belirtilerimizde vardı ayrıca vücudunda kizarikliklar vardı.. suan üç aylık olduk 40 i yeni çıkmıştı biz tanı aldığımızda anne sütüyle besleniyor ben hiç bir süt ürünü, soya ürünü ve yumurta yemiyorum. Hala kan var kakamizda bizimki çoklu gıda alerjisi gibi duruyor.. Bu ayın otuzunda randevusu var detaylı bakılacak çok sıkı diyet yapmama rağmen düzelmedi büyük ihtimal inek etinede alerjisi var ama onu henüz bırakmadım... bir yaş civarı duzeliyormus inşallah ama diyet yapmak zorluyor bide bende gebelik şekeri vardı hamile ikende diyet yaptım gönlumce yiyemiyorum
Sabah yapti canim cok sukur heryerini batirmis :)))Doktoru arayıp bi sorsaydın ya canım evde kahve varmı? Bikaç çekirdek al bebeğe koklat hemen yapar kakasını bi dene haber ver
Ohhh batırsın batırsın:) gözün aydın canımSabah yapti canim cok sukur heryerini batirmis :)))
Plasenta parcasının kaldığını nasıl anladın canım agrımı oldu? Çok geçmiş olsun. İltihap olabilirKizlar ayin 23 unde histereskopi olmustum iceride plasenta parcalari kalmisti onlari temizledi doktor ama kucuk bi parcasi kalmis yine.rahim cok inceldigi icin cesaret edememis doktorum.adetle atabilcemi soyledi ve yasmin kullanmami soyledi.son 3 hap kaldi ama benim yogun sari sumuksu akintim var kokusuz. Neden oluyo olabilir sanirim enfeksiyon oldum adetten sonra kontrol var
Sezeryan in ikinci gunu kan degerlerimin dusmesi ve asiri agri ile tekrar sezeryan yerimden acilip kurtaj olmustum.kanamam kesilmedi canim hic.doktor ultrasonda gorduPlasenta parcasının kaldığını nasıl anladın canım agrımı oldu? Çok geçmiş olsun. İltihap olabilir
Cok gecmis olsun canim ya ne kadar zor olmus senin icin sanirim dr hatasi. Bu arada dogum kontrol haplari akinti yapabiliyor ama dra soyle yinede bakilsin iltihap varsa tedavini olursunSezeryan in ikinci gunu kan degerlerimin dusmesi ve asiri agri ile tekrar sezeryan yerimden acilip kurtaj olmustum.kanamam kesilmedi canim hic.doktor ultrasonda gordu
Sagol canim hemde ne zordu yogun bakimda kaldim 1 gece . 3 unite kan verildi falan rahime kan birikmis kasilmamis rahim o yuzden . Kucuk bir parca kalmis umarim onu adetle atarim yoksa yine histereskopi olmam gerekecek dogum sonrasi sezeryanla beraber 4.islem olmus olacak ozaman cok yiprandim.son histereskopide stresten ve birsey yememem gerektigi icin sutumde cok azaldi.3 saatte anca goguslerim doluyo bu yuzden de mamaya basladim mecbur . Saglik versin Allah insallah tum anne ve bebeklere.Cok gecmis olsun canim ya ne kadar zor olmus senin icin sanirim dr hatasi. Bu arada dogum kontrol haplari akinti yapabiliyor ama dra soyle yinede bakilsin iltihap varsa tedavini olursun
Amin canim insallah iyi olda mama falan onemli degil cogalir tekrar insallahSagol canim hemde ne zordu yogun bakimda kaldim 1 gece . 3 unite kan verildi falan rahime kan birikmis kasilmamis rahim o yuzden . Kucuk bir parca kalmis umarim onu adetle atarim yoksa yine histereskopi olmam gerekecek dogum sonrasi sezeryanla beraber 4.islem olmus olacak ozaman cok yiprandim.son histereskopide stresten ve birsey yememem gerektigi icin sutumde cok azaldi.3 saatte anca goguslerim doluyo bu yuzden de mamaya basladim mecbur . Saglik versin Allah insallah tum anne ve bebeklere.
Insallh kuzumAmin canim insallah iyi olda mama falan onemli degil cogalir tekrar insallah
Off 2 kere sezeryana girmek kötü ya ee şimdi gene parça varsa genemi açıp temizleyecekler? inşallah öyle birşeye gerek kalmaz inşalla hiçbirşey çıkmaz canım benim çok çokk geçmiş olsunSezeryan in ikinci gunu kan degerlerimin dusmesi ve asiri agri ile tekrar sezeryan yerimden acilip kurtaj olmustum.kanamam kesilmedi canim hic.doktor ultrasonda gordu
Sagol canim kucuk bi parca var zaten rahme yapismis ama rahim duvari inceldigi icin doktor devam edememis isleme adetle atarim ins onu bekliyozOff 2 kere sezeryana girmek kötü ya ee şimdi gene parça varsa genemi açıp temizleyecekler? inşallah öyle birşeye gerek kalmaz inşalla hiçbirşey çıkmaz canım benim çok çokk geçmiş olsun
Buldum canım yaptım çok şükür. Dışarı çıkma imkanım hiç yok maalesef senin dediğinde çok güzel fikir ama mümkün değil banaCanım o arkadaşta banlı hala galiba ben hatırlamıyorum. O resimleri çıkartırıp evin içinde duvardan duvara ip salsan resimleride mandallasan. Güzel bir masa eşin içeri girdiğinde sürpriz olur ne güzel hemde resimler hatıra kalır olmazmı? Ben öyle bişeyler düşünüyorum. Arkadaslar yazar daha güzel fikirler gelir. Yada senin düşündüğün bişeyler varmı?