2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vay be uzun zamandır yoktum açık açık buraya mi yazmışlar grup kurduk gelin diye aaa ne ayıp yahu geçmişi okuyayım biraz bakalım nasıl çağrı yapmışlar çok ilginç :eek:
Kız sende gelmedin gelmedin geldiğin zamanda fırtına çıkmış ya içine düştün :) bende okuyorum kim gurup yapmış ne olmuş anlayamadım ??

To herkes istiyorsa zaten kendileride biliyor netin ne oldugunu beni suclayip durmayin ben neden sikayet edecekmisim cok pardonda

Burada suçlama vs var mi ?
Bomba parlatıcım diyen sen bende merak ettim o ne diye
Gariplik bunun neresinde
Kim kimi şikayet etti anlasam

Bu ne ya whatsup grubu kurulur cagrilmayiz, siradan millet banlanir vara yoga ondada banlanmayiz. Lutfen benide banlar misiniz rica etsem hatta uyelik iptali falanda olur azicik havam olsun simdi onlarin bani kalkana kadar yazmayacagim demek demode olacak:halay:@Mune

Sut azalmasindan değildir gaz sancilari sabaha karsi basliyor genelde. Misal benim oğlan gece emince gaz cikartamiyorum uyurken en son ne oluyor birikiyor birikiyor 4-4.30 dan sonra uyanıyor rahatsizlik nedeniyle
Benim oğlumda sabaha karşı horon tepiyo poposu :))

Bende kızlar gelene kadar yazmayı düşünmüyorum şikayet edende otursun üzerine düşünsün saçma ya kocaman kadınlarsınız kafanız 3 yaşında gibi işliyor

@bulasiksuyu arkadaş duygularıma tercüman olmuş. En aktif üyelerden olanların banlanmasına çok üzüldüm. @Mune , riskli grubunda olduğum için doğum zamanımız geldiğinde , hastaneye yattığımızda vs durumlarda ben de bir kaç arkadaşa numaramı vermişimdir nolur nolmaz bir ek irtibat olsun diye. Eğer mesajlar okunduysa okunuyorsa ben neden banlanmadım? Bir veya birden fazla şikayetin olduğunu düşünüyorum ki çocukca buluyorum. İsterseniz bana da ban verebilirsiniz,zira sürekli tecrübelerini paylaşan arkadaşlarım bandan çıkana kadar yazmayı düşünmüyorum.
Bu nasıl bişi benide banlayın dediği içinmi banladınız bu kızı :(

Benim sikayet ettigimi dusunen ve ithaf eden herkese soyluyorum kendi icinizde arayin yada baska kimleri davet ettiyseniz onlara soyleyin bana bulasmayin kurduysaniz grubu kurdunuz burada da aaa grup mu var aaa su bu mu var diye salaga yatip kendinize guldurmeyin

Back