- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.321
Ona ne oldu etiketleyemiyorum bileCanım sana ne oldu kız siyasetemi girdin neden ceza yedin üzgün yazıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona ne oldu etiketleyemiyorum bileCanım sana ne oldu kız siyasetemi girdin neden ceza yedin üzgün yazıyo
Kız sende gelmedin gelmedin geldiğin zamanda fırtına çıkmış ya içine düştün :) bende okuyorum kim gurup yapmış ne olmuş anlayamadım ??Vay be uzun zamandır yoktum açık açık buraya mi yazmışlar grup kurduk gelin diye aaa ne ayıp yahu geçmişi okuyayım biraz bakalım nasıl çağrı yapmışlar çok ilginç
Bilmiyorumki kuzum ya. Uyarı gelmiş kızlar banlanmış geriden geliyorum anlamadım hiç bişi gurupmu yapılmış kim yapmışOna ne oldu etiketleyemiyorum bile
Sen patlat bombanı neymiş hayırdırHayirdir bi sorunun varsa benimle acik acik soyler misin bende surda bombayi patlatim mi
Sen once sorununu bi soyle ben geliyorum arkandanSen patlat bombanı neymiş hayırdır
Hayirdir bi sorunun varsa benimle acik acik soyler misin bende surda bombayi patlatim mi
To herkes istiyorsa zaten kendileride biliyor netin ne oldugunu beni suclayip durmayin ben neden sikayet edecekmisim cok pardondaÇok merak ettim neymiş bomba
To herkes istiyorsa zaten kendileride biliyor netin ne oldugunu beni suclayip durmayin ben neden sikayet edecekmisim cok pardonda
Evet adayligini koymus buyuksehirden :)))Canım sana ne oldu kız siyasetemi girdin neden ceza yedin üzgün yazıyo
Benim oğlumda sabaha karşı horon tepiyo poposu :))Sut azalmasindan değildir gaz sancilari sabaha karsi basliyor genelde. Misal benim oğlan gece emince gaz cikartamiyorum uyurken en son ne oluyor birikiyor birikiyor 4-4.30 dan sonra uyanıyor rahatsizlik nedeniyle
Demek hepsinin cilesi ayni :)Benim oğlumda sabaha karşı horon tepiyo poposu :))
Yanlis yere yazmisimBurada suçlama vs var mi ?
Bomba parlatıcım diyen sen bende merak ettim o ne diye
Gariplik bunun neresinde
Kim kimi şikayet etti anlasam
Ben kimseyi çağırmadım. Anlayamadım da ne olduğunu sen çağırdınmı hepimizimi banlayacaklarAynen alındım bizim muhabbet mi sarmiyor milleti acaba. Ben bir iki gündür hastayım ama duraganlik fark etmedim her girdiğimde yeni mesaj oluyordu .Sizi çağıran oldu mu? @Hunili Anne P Poouh Minik kuzular Sabirsiz61 ONTK @girlinred ve diğer aktif olup yazamadiklarim?
Gozden IRAK gönülden ırak
Nasıl yani?Evet adayligini koymus buyuksehirden :)))
O harfi sonlarda t harfide acaba harfe göremi cezalandırıyolar çocuk sayısına bakmıyolardır herhaldeHalbuki senin 4 çocuğun da yok
Bu nasıl bişi benide banlayın dediği içinmi banladınız bu kızı@bulasiksuyu arkadaş duygularıma tercüman olmuş. En aktif üyelerden olanların banlanmasına çok üzüldüm. @Mune , riskli grubunda olduğum için doğum zamanımız geldiğinde , hastaneye yattığımızda vs durumlarda ben de bir kaç arkadaşa numaramı vermişimdir nolur nolmaz bir ek irtibat olsun diye. Eğer mesajlar okunduysa okunuyorsa ben neden banlanmadım? Bir veya birden fazla şikayetin olduğunu düşünüyorum ki çocukca buluyorum. İsterseniz bana da ban verebilirsiniz,zira sürekli tecrübelerini paylaşan arkadaşlarım bandan çıkana kadar yazmayı düşünmüyorum.