2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim sikayet ettigimi dusunen ve ithaf eden herkese soyluyorum kendi icinizde arayin yada baska kimleri davet ettiyseniz onlara soyleyin bana bulasmayin kurduysaniz grubu kurdunuz burada da aaa grup mu var aaa su bu mu var diye salaga yatip kendinize guldurmeyin
Kim suçluyo seni kuzum seni suçlamıyoruzki biz mune ninyazdığından anladığım bizim topikteki sayfa sayısı falan takip ediliyor. Kendini suçlu hissetme bende korkmaya başladım topiğin hepsinimi banlayacaklar sıra bana nezaman gelcek diye bekliyorum :(

Kim suçluyo seni kuzum seni suçlamıyoruzki biz mune ninyazdığından anladığım bizim topikteki sayfa sayısı falan takip ediliyor. Kendini suçlu hissetme bende korkmaya başladım topiğin hepsinimi banlayacaklar sıra bana nezaman gelcek diye bekliyorum :KK43:
Yok sikayet etmedim ama bu kez ediyorum hadi bakalim kim ne diyorsa kim beni ithaf ediyorsa tum sikayetlerim onlara gelsin

Kim suçluyo seni kuzum seni suçlamıyoruzki biz mune ninyazdığından anladığım bizim topikteki sayfa sayısı falan takip ediliyor. Kendini suçlu hissetme bende korkmaya başladım topiğin hepsinimi banlayacaklar sıra bana nezaman gelcek diye bekliyorum :KK43:
Bu arada sende korkma gidenler kendilerini belli edince aldilar banlarini kim sikayet ettiyse eline saglik herkes kendini belli etti cevabim malum kisilere anlamislardir eminim

Bu arada sende korkma gidenler kendilerini belli edince aldilar banlarini kim sikayet ettiyse eline saglik herkes kendini belli etti cevabim malum kisilere anlamislardir eminim
Ya tatsızlık olmasın offf birden ne oldu böyle ya cidden hiç anlamıyorum

Daha ne olabilir beni suclayip duruyorlar biri daha derse basicam hepsine sikayeti o olacak grup kurulduysa kuruldu yani bana ne ben enden sikayet edeyim pardonda yani
Her neyse artık olan olmuş kapansın artık konu senden benden ve bikaç kişiden başka kimse kalmadı zaten bizde birbirimizemi düşelim yani :( instagram alışverişi oldu ama grup çağrısı görmedim ben yada okumadığım sayfalarda bilmiyorum.

Ayy iki gun giremedim ortalik karismis bu ne yahu herkesin kafasinin uydugu insanlar var sonucta burada sosyal bir ortam isteten istedigiyle konusabilir askeri bir disiplinle hemen cezalandirmak nedir. Kimler gitti bilmiyorum ama bizim grubumuzu kiskandiklarini dusunuyorum

Gnrcnn Gnrcnn ve wintersun wintersun kızlar hersey yolundamı sesiniz çıkmıyor ikizler yoruyor deilmi mis kokulular. wintersun wintersun canım sen işe başladın deilmi nasıl gidiyor iş ve çocuklar emziriyormusun nasıl ayarlıyorsun. Benimde 15 günüm kaldı iznimin bitmesine şimdiden telaş sardı :(

Neyse kızlar uzatmayalım bence geçici ban almış arkadaşlar, dönerler inşallah en yakın zamanda. Böyle birşeyin şikayetinide hangi çocuk ruhlu arkadaşımız yaptıysa aklına sağlık :işsiz: Aktif yazanlardan olduğunu da düşünmüyorum zaten. Biz daha fazla germeyelim burayı :KK200:

Ayy iki gun giremedim ortalik karismis bu ne yahu herkesin kafasinin uydugu insanlar var sonucta burada sosyal bir ortam isteten istedigiyle konusabilir askeri bir disiplinle hemen cezalandirmak nedir. Kimler gitti bilmiyorum ama bizim grubumuzu kiskandiklarini dusunuyorum
Bencede canım aktif vede bilgili bir gurubuz diğer guruplardan gelip soru soran çok oldu :(

Neyse kızlar uzatmayalım bence geçici ban almış arkadaşlar, dönerler inşallah en yakın zamanda. Böyle birşeyin şikayetinide hangi çocuk ruhlu arkadaşımız yaptıysa aklına sağlık :işsiz: Aktif yazanlardan olduğunu da düşünmüyorum zaten. Biz daha fazla germeyelim burayı :KK200:
Sonunda akilli biri cikti nihayet ama bundan sonra herkese soyluyorum senin nezdinde ufacik biseyi BEN sikayet edicem

Benim bu mesaj arada kaynamış. Benzer bir durum yaşayan var mı? Mamaya başladık mecburen. Canım hala çok sıkkın :KK61:

Kızlar çok üzgünüm canım çok sıkkın. Bebeğim bugün tam 2 aylık oldu. İlk ay 800 gr almıştı gayet iyiydi. 2. ay bırakın almayı 100 gr kaybetmiş zayıflamış yavrum :KK43: Sadece anne sütü alıyordu. Doktor acilen mamaya başlattı. 10 gün içinde 500 gr almazsa başka şeyleri araştıracağız dedi. Başına böyle birşey gelen var mı? İnşallah bir hastalık değildir. Bir yandan da ya mememi bırakırsa diye üzülüyorum. Çok üzgünüm çok :KK43:

Haklısın katılmadan izleyen bilgi alanlar falanda çok var aktif üye olsa aradan geçti okadar zamandır burdayız aile olduk şimdiye kadar ederdi şikayetini beklemezdi

Benim bu mesaj arada kaynamış. Benzer bir durum yaşayan var mı? Mamaya başladık mecburen. Canım hala çok sıkkın :KK61:
Canim hayirlisi olsun uzulme benim buyuk oglumda mama ile buyudu biberonu medela calma al ama birakmasin seni ben bazen onunla veriyorum sutumu bebeginin ac kalmasindansa mama secenegi var hic olmazsa

Ya bende geçen hafta oğlumu darttım 5400 çıktı dün darttım 5300 çıktı ya tartı bozuk yada bilmiyorumki :( doktora gittinizmi? Ne dedi? Dişte çıkarmıyolarki kilo versinler

Back