- 4 Ekim 2012
- 16.403
- 32.097
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #80.281
Ahaha evet 657de grev suçtur :)Bizde ban yersek ne olacak peki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha evet 657de grev suçtur :)Bizde ban yersek ne olacak peki![]()
Canim bakiniz 8019. Sayfa senin icin arayip buldumYaaa ne kaçırdım ben nılmuş kim banlandı
Biri bana ban yiyince neyle karsilasicagimi anlatsinda panik olmiyimAhaha evet 657de grev suçtur :)
Yazını okumadan fikrimi bildirmişim canım. Doğal olarak katılıyorumSevgiliMune banladiginiz arkadaşlar bizim burada çok aktif soru cevap yaptığımız arkadaşlar onları banlamanız topigin yoğunluğunu doğal olarak azaltacaktır. Şahsım adına ben kendilerinin banı kalkana kadar herhangi bir paylaşım yapmayacağım sizler de buna destek verir misiniz haksız bir duruma karşı birlik olalım? @TubaSude
Minik kuzular
Nesrinay86
girlinred @Sabirsiz61 @Sia mia
Ftm41
Ben aylardır yokum yazasim ve vaktim yoktu Google amcaya soru sordum kk ya yönlendirdi dedim bir gireyim egepam banli görünce zaten daldım yoksa yine yazmazdim grup kurup seni cagirmadilarsa beni siddinsene cagirmazlar zaten akıllarına bile gelmem kolay kolayAy ne bilim sen aylardir yoksun hemde bi tuhaf geldi
Konulara sondan dalmayı da hiç sevmiyorum
Ben her gün neredeyse giriyorum sayfalara yetişemiyorum
Durağanlık nerede Bugun mesaj yazanlar da banlanmis
Ee nolmış kimi çağırmışlar üç kişi birbirini mi çağırmış yani hiç mi iştirak eden olmamış bu kadar durağanlık üç kişidenmiymişAcayip
SevgiliMune banladiginiz arkadaşlar bizim burada çok aktif soru cevap yaptığımız arkadaşlar onları banlamanız topigin yoğunluğunu doğal olarak azaltacaktır. Şahsım adına ben kendilerinin banı kalkana kadar herhangi bir paylaşım yapmayacağım sizler de buna destek verir misiniz haksız bir duruma karşı birlik olalım? @TubaSude
Minik kuzular
Nesrinay86
girlinred @Sabirsiz61 @Sia mia
Ftm41
Benide bu siteye uye eden google amcanin tankendisidir ne sorduysam.cevap burdan ciktiBen aylardır yokum yazasim ve vaktim yoktu Google amcaya soru sordum kk ya yönlendirdi dedim bir gireyim egepam banli görünce zaten daldım yoksa yine yazmazdim grup kurup seni cagirmadilarsa beni siddinsene cagirmazlar zaten akıllarına bile gelmem kolay kolay
Tüm mesajları ve tüm konuları gerçekten tek tek incelemeye vakit bulabiliyor musunuz şikayet var belli yaniHanımlar,
sitenin kurallarına uyulmamasını destekliyorsanız siz bilirsiniz, 3 kişilik grup olmadığını çoğunuz biliyorsunuzdur belki, bazı isimlerin etiketlendiğini de gördüğümden mevzunun 3 kişilik gruptan ibaret olmadığını zaten biliyorum, çağrı yapan ve isim toplayan 3 kişi diyelim.
Bakın topikte açıklama yazım sonrası üstelik bu saatte tam 8 sayfa yorum yazılmış, oysa mesela dün 24 saatlik zaman dilimi içinde 6 sayfayı anca bulabilmiş.
Amacım sizleri kırmak değil, kuralları uygulamak, bebekleriniz doğduktan sonra sürekli siteye gelemeyebilirsiniz doğrudur, tezat olan buraya fırsat bulamayanların whatsapp instagram takibi fırsatı bulabilmelerinde, orada mesajlar buradan daha hızlı akıp gidiyordur.
Ayrıca arkadaşlarınız süresiz banlanmadı, kurallara uymadıkları için bir süre yoklar o kadar.
Ama tepki olarak siteden ayrılmak isteyen varsa bana mesaj atabilir.
Siz grup için liste yaptınız mı? Hayır, lütfen yazdıklarımı yeniden okuyunuz.bulasiksuyu arkadaş duygularıma tercüman olmuş. En aktif üyelerden olanların banlanmasına çok üzüldüm.
Mune , riskli grubunda olduğum için doğum zamanımız geldiğinde , hastaneye yattığımızda vs durumlarda ben de bir kaç arkadaşa numaramı vermişimdir nolur nolmaz bir ek irtibat olsun diye. Eğer mesajlar okunduysa okunuyorsa ben neden banlanmadım? Bir veya birden fazla şikayetin olduğunu düşünüyorum ki çocukca buluyorum. İsterseniz bana da ban verebilirsiniz,zira sürekli tecrübelerini paylaşan arkadaşlarım bandan çıkana kadar yazmayı düşünmüyorum.
Tüm mesajları ve tüm konuları gerçekten tek tek incelemeye vakit bulabiliyor musunuz şikayet var belli yani
3 kişi banlandı yalnızca, banlamadan önceki sayfa sayısından bahsediyorum, üyeler banlı değildi o zaman.Birçok kişiyi bi anda banlarsaniz tabi ki o kadar mesaj yazılır bu çok normal ayrıca banladiginiz Kişiler burada çoğu zaman aktif olan arkadaşlardı
Gecmis olsun canim insallah hizli bir cozumu vardir
Geçmiş olsun canım inşallah kesik olmadan bir çözüm bulurlar
Cok cok gecmis olsun insallah emzirmeyi etkilemez sonucunuda yaz merak ederim
ayvacicegi canim son durumun nedir merak ettim