2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bulasiksuyu bulasiksuyu arkadaş duygularıma tercüman olmuş. En aktif üyelerden olanların banlanmasına çok üzüldüm. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , riskli grubunda olduğum için doğum zamanımız geldiğinde , hastaneye yattığımızda vs durumlarda ben de bir kaç arkadaşa numaramı vermişimdir nolur nolmaz bir ek irtibat olsun diye. Eğer mesajlar okunduysa okunuyorsa ben neden banlanmadım? Bir veya birden fazla şikayetin olduğunu düşünüyorum ki çocukca buluyorum. İsterseniz bana da ban verebilirsiniz,zira sürekli tecrübelerini paylaşan arkadaşlarım bandan çıkana kadar yazmayı düşünmüyorum.

Sevgili Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. banladiginiz arkadaşlar bizim burada çok aktif soru cevap yaptığımız arkadaşlar onları banlamanız topigin yoğunluğunu doğal olarak azaltacaktır. Şahsım adına ben kendilerinin banı kalkana kadar herhangi bir paylaşım yapmayacağım sizler de buna destek verir misiniz haksız bir duruma karşı birlik olalım? @TubaSude Minik kuzular Minik kuzular Nesrinay86 Nesrinay86 girlinred girlinred @Sabirsiz61 @Sia mia Ftm41 Ftm41
Yazını okumadan fikrimi bildirmişim canım. Doğal olarak katılıyorum

Benim anladigim bu olaydan biz buraya üye olmuš olabiliriz ama bu zamanimizin cogunu burda gecirecegiz anlamina gelmiyo burda hergun girip yazilmiyo diye ban yenile biliyorsa ozaman bizde bazen girmiyoruz bòyle bir sacmalik olamaz 10 aydir butun arkadaslarim girdi burada yazdi Kazen Kazen [/USER] neye dayanarak arkadaslari banladininiz banlanan arkadaslarin banlari kalkana kadar burada laylasim yapmayacagim isterseniz benide banlaya bilirsiniz

Ay ne bilim sen aylardir yoksun hemde bi tuhaf geldi
Ben aylardır yokum yazasim ve vaktim yoktu Google amcaya soru sordum kk ya yönlendirdi dedim bir gireyim egepam banli görünce zaten daldım yoksa yine yazmazdim grup kurup seni cagirmadilarsa beni siddinsene cagirmazlar zaten akıllarına bile gelmem kolay kolay

Konulara sondan dalmayı da hiç sevmiyorum
Ben her gün neredeyse giriyorum sayfalara yetişemiyorum
Durağanlık nerede Bugun mesaj yazanlar da banlanmis

Ee nolmış kimi çağırmışlar üç kişi birbirini mi çağırmış yani hiç mi iştirak eden olmamış bu kadar durağanlık üç kişidenmiymiş ☺️Acayip

Sevgili Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. banladiginiz arkadaşlar bizim burada çok aktif soru cevap yaptığımız arkadaşlar onları banlamanız topigin yoğunluğunu doğal olarak azaltacaktır. Şahsım adına ben kendilerinin banı kalkana kadar herhangi bir paylaşım yapmayacağım sizler de buna destek verir misiniz haksız bir duruma karşı birlik olalım? @TubaSude Minik kuzular Minik kuzular Nesrinay86 Nesrinay86 girlinred girlinred @Sabirsiz61 @Sia mia Ftm41 Ftm41

Hanımlar,
sitenin kurallarına uyulmamasını destekliyorsanız siz bilirsiniz, 3 kişilik grup olmadığını çoğunuz biliyorsunuzdur belki, bazı isimlerin etiketlendiğini de gördüğümden mevzunun 3 kişilik gruptan ibaret olmadığını zaten biliyorum, çağrı yapan ve isim toplayan 3 kişi diyelim.

Bakın topikte açıklama yazım sonrası üstelik bu saatte tam 8 sayfa yorum yazılmış, oysa mesela dün 24 saatlik zaman dilimi içinde 6 sayfayı anca bulabilmiş.

Amacım sizleri kırmak değil, kuralları uygulamak, bebekleriniz doğduktan sonra sürekli siteye gelemeyebilirsiniz doğrudur, tezat olan buraya fırsat bulamayanların whatsapp instagram takibi fırsatı bulabilmelerinde, orada mesajlar buradan daha hızlı akıp gidiyordur.

Ayrıca arkadaşlarınız süresiz banlanmadı, kurallara uymadıkları için bir süre yoklar o kadar.

Ama tepki olarak siteden ayrılmak isteyen varsa bana mesaj atabilir.

Ben aylardır yokum yazasim ve vaktim yoktu Google amcaya soru sordum kk ya yönlendirdi dedim bir gireyim egepam banli görünce zaten daldım yoksa yine yazmazdim grup kurup seni cagirmadilarsa beni siddinsene cagirmazlar zaten akıllarına bile gelmem kolay kolay
Benide bu siteye uye eden google amcanin tankendisidir ne sorduysam.cevap burdan cikti

Hanımlar,
sitenin kurallarına uyulmamasını destekliyorsanız siz bilirsiniz, 3 kişilik grup olmadığını çoğunuz biliyorsunuzdur belki, bazı isimlerin etiketlendiğini de gördüğümden mevzunun 3 kişilik gruptan ibaret olmadığını zaten biliyorum, çağrı yapan ve isim toplayan 3 kişi diyelim.

Bakın topikte açıklama yazım sonrası üstelik bu saatte tam 8 sayfa yorum yazılmış, oysa mesela dün 24 saatlik zaman dilimi içinde 6 sayfayı anca bulabilmiş.

Amacım sizleri kırmak değil, kuralları uygulamak, bebekleriniz doğduktan sonra sürekli siteye gelemeyebilirsiniz doğrudur, tezat olan buraya fırsat bulamayanların whatsapp instagram takibi fırsatı bulabilmelerinde, orada mesajlar buradan daha hızlı akıp gidiyordur.

Ayrıca arkadaşlarınız süresiz banlanmadı, kurallara uymadıkları için bir süre yoklar o kadar.

Ama tepki olarak siteden ayrılmak isteyen varsa bana mesaj atabilir.
Tüm mesajları ve tüm konuları gerçekten tek tek incelemeye vakit bulabiliyor musunuz şikayet var belli yani

bulasiksuyu bulasiksuyu arkadaş duygularıma tercüman olmuş. En aktif üyelerden olanların banlanmasına çok üzüldüm. Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. , riskli grubunda olduğum için doğum zamanımız geldiğinde , hastaneye yattığımızda vs durumlarda ben de bir kaç arkadaşa numaramı vermişimdir nolur nolmaz bir ek irtibat olsun diye. Eğer mesajlar okunduysa okunuyorsa ben neden banlanmadım? Bir veya birden fazla şikayetin olduğunu düşünüyorum ki çocukca buluyorum. İsterseniz bana da ban verebilirsiniz,zira sürekli tecrübelerini paylaşan arkadaşlarım bandan çıkana kadar yazmayı düşünmüyorum.
Siz grup için liste yaptınız mı? Hayır, lütfen yazdıklarımı yeniden okuyunuz.
Birbirinize acil durumlar için numara vermeniz başka, Doğum yapacak üyeler bize de numara bırakıyor, ulaşamazsanız beni buradan arayıp arkadaşlarımı haberdar edersiniz diye.

Lütfen şu kuralı yeniden okuyunuz.
WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup sitemizde bu gruplara davet eden, bu grupların reklamını yapan üyeler UYARISIZ siteden uzaklaştırılır .!

İlaveten biz anneler topiklerinde özellikle doğum sonrası grup kuran çok üye gördük, tek tek örnek verip o topiklerinde konuya dahil olmasını istemem, bu sebeple doğum öncesi kayınvalidesiyle yaşadığı stresi, aşermeler yüzünden yaşadığı sorunları, eşiyle isim konusunda anlaşamadığını vb günlük yaşadığı herşeyi buraya yazan hamilelerin doğum sonrası topiklerini kontrol ederiz çünkü dediğim gibi özellikle doğum sonrası buradan yazmak zor oluyor whatsapp'ta, facebook'ta, instagram'da toplaşalım diyen çok topik olduğundan tecrübeliyiz.

Tüm mesajları ve tüm konuları gerçekten tek tek incelemeye vakit bulabiliyor musunuz şikayet var belli yani

Sitedeki tüm konuları kastediyorsanız bunun mümkün olmadığını hepimiz biliyoruz, lakin Anneler topiklerini takibe alırız zira grup kurulan anneler topiklerini tecrübe ettik defalarca, konulara gidip takip et butonuna basınca gelen bildirimler oluyor bilirsiniz, anneler topiklerinde doğum sonrası gece uykusuz kaldıklarında dahi yazarlar aynı sizin topiğiniz gibi, bebekleri uyumadığından uykusuz kalan anneler yeri gelir bir günde 15 -20 sayfa yorum yazar sizlerde yazdınız, bebeklerinizin gece uyumadığını, gaz sancılarını, aşılarını, yatılı gelen misafirlerinizi, kayınvalideyle ilgili sorunlarınızı, grup kurulur sonra birden üyeler çekilmeye başlar, bildirim sayısı azalır, sürekli tecrübe ettiğimiz için eğer bir grup kurulmuşsa orada yorum sayısı düşer, hem buraya hem gruba yazmak zor olur çünkü.

Sizler olaya duygusal bakıyorsunuz, bende duygusal kısmından yazayım, burada sizlerin(sizlerin derken genel kastediyorum) gebelikle ilgili sorunlarınızı, doğum sonrası yaşadığınız sorunları, ailevi sıkıntılarınız, bebeklerinizin uykusuzlukları vs sorunlarınızı anlattığınız, sizleri dinleyip derdinizle dertlenen, üzüntülerinizle üzülen, tavsiye veren, yorum yazan ama davet edilen gruplara dahil olmayan, olamayan üyelere haksızlık oluyor bir kısım üyenin kendi aralarında haberleşmeleri.

Liste yapıyorum özelden isimleri verin, 5 kişi isim verdi, buradaki ismiyle aynı, ortak arkadaşlardan bulursun gibi yorumlar yazılınca diğerleri kendini dışlanmış hissediyordur eminim çünkü bunu da yaşadık diğer grup kuran anneler topiklerinde.

Kaldı ki dediğim gibi sitenin kuralları belli, yönetime kuralları uyguluyor diye kızabilirsiniz ama diğer anneler topiklerinde bu yasağa uymayanlara uyarı verdik, bu topikte okuduklarımızı pas geçemezdik zira kurallar herkes içindir ve her üye eşittir, daha buraya üye olurken okumanız gereken kullanım sözleşmesinin ilk maddelerinden biridir whatsapp facebook vb sosyal medyada kurulan gruplara davetin yasak olduğu, okuduysanız göze çarpmaması mümkün değil.

Son düzenleme:
Günlerdir huysuz oğlum nedeniyle eskisi kadar giremeyen ve fırsat buldukça girip hızlıca bakıp çıkıyorum ve gördüğüme gerçekten üzüldüm. Çok sevdiğim arkadaşlarım nedenini tam da anlayamadığım bir şekilde anlaşılan o ki şikayet edilmişler. Burada Herkesin birbirinin derdine mutluluğuna ortak olduğunu zannediyordum. Gerçekten çok üzüldüm arkadaşlarımın bu muameleyi görmesine. Birini sebepsiz yere şikayet edecek kadar olgunlaşmamış düşünce yapısında olan birisiyle ,ki şu anda aramızdadır, arkadaşlarımın banı kalkıp geri dönene kadar aynı ortamda bulunmayacağım

Hanımlar,
ben kuralı da yazdım, 3 arkadaşınızın neden banlandığını da, artık açıklama yapmak hem sizin gerilmenize neden olur, hem de yok yere kalp kırılır.
Üyeler zaten ban süreleri dolunca siteye girebilecek ama sizler diyorsanız ki biz kuralları tanımıyoruz ve gidiyoruz, o zaman iptal işlemi yaptırmak isteyenler özelden ulaşabilir.

İyi geceler.

Gecmis olsun canim insallah hizli bir cozumu vardir

Geçmiş olsun canım inşallah kesik olmadan bir çözüm bulurlar

Cok cok gecmis olsun insallah emzirmeyi etkilemez sonucunuda yaz merak ederim

ayvacicegi ayvacicegi canim son durumun nedir merak ettim

herkese teşekkürler, foruma girmeye vaktim olmuyor okuyamiyorum. Kendi ihmalim yüzünden cok zor bir 3 gün gecirdik, hala da devam ediyor. Doktor mastit deyip antibiyotik verince ilaci almak disinda misafir filan agirladim, dinlenmedim. Durum ilerlemiş abse olmus, pazsrtesi acilde ultrasonda baktılar.Enfeksiyon yüksek olsa sana sormadan kesecektik ama yüksek degil dediler. igneyle iltihabin birazini bosaltti birkac gun sure kazanalim belki tikaniklik acilir dedi. Basta emziriyorum diye agri kesici vurmadan igneyle acti - inanilmaz bir aci - agri kesici istedim. o gece sabaha kadar sagdim o memeyi ve sutu attim. esim isten izin aldi, uğraşıyoruz surekli, sicak kompres, buz, en gec 2saatte sagma, emzirme, masaj acilsin diye. elektrikli süpürgeyi bile denedik :( bir yandan iğneyle acilan delikten esim iltihabi temizlemeye calisiyor. simdilik en azindan kötüye gitmedi ama nasil acilacak bilmiyorum, cuma doktora gidicez. eger kesersek emzirdigin surece oradan süt gelme ihtimali var, simdilik zarari azaltmak adina kesmeyelim dedi, umarim iyilestiririz.

Back