herkese teşekkürler, foruma girmeye vaktim olmuyor okuyamiyorum. Kendi ihmalim yüzünden cok zor bir 3 gün gecirdik, hala da devam ediyor. Doktor mastit deyip antibiyotik verince ilaci almak disinda misafir filan agirladim, dinlenmedim. Durum ilerlemiş abse olmus, pazsrtesi acilde ultrasonda baktılar.Enfeksiyon yüksek olsa sana sormadan kesecektik ama yüksek degil dediler. igneyle iltihabin birazini bosaltti birkac gun sure kazanalim belki tikaniklik acilir dedi. Basta emziriyorum diye agri kesici vurmadan igneyle acti - inanilmaz bir aci - agri kesici istedim. o gece sabaha kadar sagdim o memeyi ve sutu attim. esim isten izin aldi, uğraşıyoruz surekli, sicak kompres, buz, en gec 2saatte sagma, emzirme, masaj acilsin diye. elektrikli süpürgeyi bile denedik
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bir yandan iğneyle acilan delikten esim iltihabi temizlemeye calisiyor. simdilik en azindan kötüye gitmedi ama nasil acilacak bilmiyorum, cuma doktora gidicez. eger kesersek emzirdigin surece oradan süt gelme ihtimali var, simdilik zarari azaltmak adina kesmeyelim dedi, umarim iyilestiririz.