2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Haklısın katılmadan izleyen bilgi alanlar falanda çok var aktif üye olsa aradan geçti okadar zamandır burdayız aile olduk şimdiye kadar ederdi şikayetini beklemezdi
Ben de mesela sizler kadar sık yazmıyorum ama hergün okuyorum. Bazen sorularım da arada kaynıyor ama olur öyle şeyler. Hiç yazmadan takip eden illa ki vardır.

Canim hayirlisi olsun uzulme benim buyuk oglumda mama ile buyudu biberonu medela calma al ama birakmasin seni ben bazen onunla veriyorum sutumu bebeginin ac kalmasindansa mama secenegi var hic olmazsa
Kilo vermesi çok korkuttu doktor da mamayla almazsa hastalık araştıracağız deyince moralim bozuldu. Hayırlısı tabii ki. Medela almıştım zaten onu kullanıyorum. Meme de emiyor. Toparlarız bir an önce inşallah.

Ya bende geçen hafta oğlumu darttım 5400 çıktı dün darttım 5300 çıktı ya tartı bozuk yada bilmiyorumki :KK43: doktora gittinizmi? Ne dedi? Dişte çıkarmıyolarki kilo versinler
Evet canım biz direk kilo vermişiz 1 ayda. Sütün yetmemiş demek ki dedi. Mama başladık. Mama meme devam ediyoruz bakalım. İNŞAllah başka bir sebebi yoktur. Evde çok sağlıklı olmaz bence hastanede sağlık ocağında tarttır içine sinmiyorsa.

Kilo vermesi çok korkuttu doktor da mamayla almazsa hastalık araştıracağız deyince moralim bozuldu. Hayırlısı tabii ki. Medela almıştım zaten onu kullanıyorum. Meme de emiyor. Toparlarız bir an önce inşallah.
Sanmiyorum kotu bisey olsun guzelce kilo alacaktir korkma bence

Canim bu konuyu kapatalim yoksa cogu kisinin uelik iptali soz konusu olacak herkes kendini biliyor o yizden suclu aranmasin
Tamam canım kapatalım sende kendini suçlayıp durma üzme kendini hazır çocuğu yeni emzirmeye başlamışken sütün için stres yapma

Evet canım biz direk kilo vermişiz 1 ayda. Sütün yetmemiş demek ki dedi. Mama başladık. Mama meme devam ediyoruz bakalım. İNŞAllah başka bir sebebi yoktur. Evde çok sağlıklı olmaz bence hastanede sağlık ocağında tarttır içine sinmiyorsa.
Yurt dışındayım canım sağlık ocağı yok burda. Ya acile gitmem lazım yada çocuk doktoruna. Bence tartı bozulmuştur artık çünkü 18 senelik

Ben de mesela sizler kadar sık yazmıyorum ama hergün okuyorum. Bazen sorularım da arada kaynıyor ama olur öyle şeyler. Hiç yazmadan takip eden illa ki vardır.
Valla vardır kesin tepemizde sessizce sadece izleyen. Benimde hamileliğimin başlarında üye olamıyordum tepeden izledim 2 aylık olana kadar :)

Yurt dışındayım canım sağlık ocağı yok burda. Ya acile gitmem lazım yada çocuk doktoruna. Bence tartı bozulmuştur artık çünkü 18 senelik
Bence de bozuktur hiç canını sıkma. Vakti geldiğimde tarttırırsın. Sen hissedersin zaten. Ben anlamıştım kilo almadığını kuzumun.

@Gnrcnn ve wintersun wintersun kızlar hersey yolundamı sesiniz çıkmıyor ikizler yoruyor deilmi mis kokulular. wintersun wintersun canım sen işe başladın deilmi nasıl gidiyor iş ve çocuklar emziriyormusun nasıl ayarlıyorsun. Benimde 15 günüm kaldı iznimin bitmesine şimdiden telaş sardı :KK43:
İyiyim canım emzirme kalmadı bizde maalesef sadece mama kv kp bakıyor ikizler iyi büyüyor 2 sinde 5 ay bitiyor zaman zalımsınnn

Back