- 17 Eylül 2018
- 240
- 134
- 33
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #79.981
Evet aspiratör ile çekip temizliyorum serum ile yumuşattıktan sonra genellikle açık burnu onda sıkıntı yokSerum fizyolojikten sonra aspiratör de kullanıyor musun? Asıl önemli olan o
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet aspiratör ile çekip temizliyorum serum ile yumuşattıktan sonra genellikle açık burnu onda sıkıntı yokSerum fizyolojikten sonra aspiratör de kullanıyor musun? Asıl önemli olan o
Hangi çaydan bahsediyorsunuz canım adı ne? Ben sadece rezene içiyorum günde 2 kezBenim.bu hafta ciddi sutum artti ama anlamafim o caydan mi cunkundaha ince ictim etki yoktu o zaman düzenli iciyirsum
Yok bu sefer temmuz oluyor:)))Hmm gene agustos annesi olmayalım sakın :)
Gecmis olsun canim insallah hizli bir cozumu vardirherkese merhaba,
gecen hafta mastit oldum antibiyotik verdi doktor diye yazmistim. maalesef antibiyotik etki etmedi, daha kotu oldum. bugun tekrar doktora gittim acile yönlendirdi, cerrah görsün diye. simdi ultrason icin bekliyorum ama sanirim tikanmayi acmak icin igne veya kesikle müdahale edecek. Bebegi emzirip eve yolladim. Iki paket sagdigim süt var buzlukta, aksama biter umarım.
Benim oğlum şaşırdı temmuzda geldi zaten ikincide temmuz olursa temmuz ayı kutlamalarla geçer artık :)) evlilik yıldönümü 23 temmuz oğlum 26 temmuzda doğdu :)Yok bu sefer temmuz oluyor:)))
Geçmiş olsun canım inşallah kesik olmadan bir çözüm bulurlarherkese merhaba,
gecen hafta mastit oldum antibiyotik verdi doktor diye yazmistim. maalesef antibiyotik etki etmedi, daha kotu oldum. bugun tekrar doktora gittim acile yönlendirdi, cerrah görsün diye. simdi ultrason icin bekliyorum ama sanirim tikanmayi acmak icin igne veya kesikle müdahale edecek. Bebegi emzirip eve yolladim. Iki paket sagdigim süt var buzlukta, aksama biter umarım.
Cok cok gecmis olsun insallah emzirmeyi etkilemez sonucunuda yaz merak ederimherkese merhaba,
Yok bu sefer temmuz oluyor:)))
Ben bile tup bebekle anne olldum korkuyorkm sizinki cok tehlikeli bir durum :)))benimde gecti ama ben igne oldum onda olabilirmis yinede ihtimal dahilinda olabilir mi ki acep
![]()
Ay yok ben kapattim dukkani yeter Allah olmayana versin insallah. Boyle diyorum ya ben bi gun gumburtuye giderimBen bile tup bebekle anne olldum korkuyorkm sizinki cok tehlikeli bir durum :)))
Boyle diyenler hep 3. Yu bekliyor :))) aslinda bir kizin olsa fena olmazAy yok ben kapattim dukkani yeter Allah olmayana versin insallah. Boyle diyorum ya ben bi gun gumburtuye giderim
Naturpy milk tea canimHangi çaydan bahsediyorsunuz canım adı ne? Ben sadece rezene içiyorum günde 2 kez
Ay herkes oyle diyor ama kiz olacagi ne malum bunu kiz olur diye dogurdum ama sonuc ortada bebumde gozun korktu hamilelikten yoksa dogurmakta ne varBoyle diyenler hep 3. Yu bekliyor :))) aslinda bir kizin olsa fena olmaz
Birkac gundur kusmuyordu kizim bugun biraz fazla verdim mamayi biraz kustu devam edersek kesilecek insallahDrlardan sonra bi de eczaneye anlattik reflu olabilir dedi damla verdi bakalim ne olacak
Sem dogur dogur olmadi 3 gelinle yoluna devam edersinAy herkes oyle diyor ama kiz olacagi ne malum bunu kiz olur diye dogurdum ama sonuc ortada bebumde gozun korktu hamilelikten yoksa dogurmakta ne var
Sem dogur dogur olmadi 3 gelinle yoluna devam edersin![]()
Hahaha 3 taneler sen kizim de valla havada ucururlar seniben ne derim acep gelin mi derim kara yilan mi el kizi mi
![]()