2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bi arkadasim tup bebek icin ugrasti 5 yil sonunda tup bebekle zorla hamile.kaldi nasilsa olmuyor derken ikinciye kazayla.hamile.kaldi oluyor yani bi sekilde kismeti varsa
Ben korkudan korunuyorum yinede canim dogumdan sonra adet olmadan hamile olan tanidiklar var o yuzden cok korkuyorum

Canim yavas yavas azalt ama benimkide biberon aliyordu gayet guzel emiyordu bir ara emmedi oda red donemiymis meger sen dene once yari acken ver sonra acken ver alir insallah ayrica inanki biz gerildikmi onlar anliyor ve daha huzursuz oluyor
Noldu peki geri alistirabildin mi memeye?denedin mi cok?

Noldu peki geri alistirabildin mi memeye?denedin mi cok?
Coco canim biberonu uykuluyken vermeye basla mumkunse memeyide ayakta pis pis yaparak saeki soyleyerek sevdigi ninni falan varsa acip da ver kuzim benim buyk oglumda reddetti ve bir daha asla meme almadi sut varken zamanla o sutde azaldi tabi ve gitti

Basa gelirse bakilir atilmaz tabi sen.anac birisin anladigim kadariyla bende oyleyim ama kendimi ne yapsamda yetersiz hissediyorum cunku hersey mukemmel olsun derdindeyim olmazsada kendimi bakamiyorum deyip depresyondan depresyona firlatiyorum bugun bi koltuklari sileyim dedim kac kere bebege kalk buyk oglanin isteklerine kos vallahi bunalima girdim
Tatlım yaş küçükken senin gibiydim ben de
Hatta terapilik oldum ben :deli:
Seanslarım bitti ben bir relax değme keyfime :deli:
Şimdi yapabildiğim kadar
Haftada bir yardımcım var temizliğe geliyor
Olduğu kadar artık
Allah razı olsun eşimden arabamı da aldı sıkıldım mı çıkarım dışarıya
Bir şekilde kendimi onarıyorum
Sen de koltukları temizleme önce kendi psikolojini onar
Yetmiyorum duygusunu sil at kafandan
Gerisi kolay :KK200:

Tatlım yaş küçükken senin gibiydim ben de
Hatta terapilik oldum ben :deli:
Seanslarım bitti ben bir relax değme keyfime :deli:
Şimdi yapabildiğim kadar
Haftada bir yardımcım var temizliğe geliyor
Olduğu kadar artık
Allah razı olsun eşimden arabamı da aldı sıkıldım mı çıkarım dışarıya
Bir şekilde kendimi onarıyorum
Sen de koltukları temizleme önce kendi psikolojini onar
Yetmiyorum duygusunu sil at kafandan
Gerisi kolay :KK200:
Ohhhh vala senden alasi yok bizimde kapida yatsin araba ben cesaret edipde iki cocukla cikamam zaten evlendik evleneli yok hamileyim diye yok kucik bebek var diye beyefendi arabayi kullanmama musade etmedi benim cesarette uctu gitti sanki unitmus gibiyim ama bebis biraz olsun el aticam tekrardan bide burasi kucuk yer anacim bi ucundn bi ucuna yurusem.10 dk arabaya gwrek yokki.
Beceremiyorum olmuyor diye bazen kendimi yiyorum yardim apmam lazim mi simdiden ilerlemez insallah

Niye ya cokmu zor ne zorlugu var mesela
Kizlar daha sakindi hele benim oglandan sonra kanatli melek oldu ablamin kizlari duz duvara tirmanmadigi kaliyor bacim birde benim oglum asiri hareketli kendini bilmeden heryere atliyor herseyi yapiyor evdeyken sorun yok evde tehlikesi olan ne varsa halletim mesela ama bi yere gidersem totomun uzerine oturamiyorum

Kizlar daha sakindi hele benim oglandan sonra kanatli melek oldu ablamin kizlari duz duvara tirmanmadigi kaliyor bacim birde benim oglum asiri hareketli kendini bilmeden heryere atliyor herseyi yapiyor evdeyken sorun yok evde tehlikesi olan ne varsa halletim mesela ama bi yere gidersem totomun uzerine oturamiyorum
Benim yegenimde oyle 1 dk oturmuyor hic olmadi kanepe uzerinde uzaniyor poyrazdami oyle olur acaba :KK17:

Benim yegenimde oyle 1 dk oturmuyor hic olmadi kanepe uzerinde uzaniyor poyrazdami oyle olur acaba :KK17:
:emir_bebek: ay bilmiyorum kiz sen belki yaramazliklarini hor gormezein bende pek gormuyorum cocuk benim olunca ama zor zanaat mesela kuzenlerinin coguda erkek bir araya geldiklerinde onlar gidene kadar evde tek bisey ellemiyorum dusun alti ustune geliyor erkek cocugu daha farkli bence

Coco canim biberonu uykuluyken vermeye basla mumkunse memeyide ayakta pis pis yaparak saeki soyleyerek sevdigi ninni falan varsa acip da ver kuzim benim buyk oglumda reddetti ve bir daha asla meme almadi sut varken zamanla o sutde azaldi tabi ve gitti
Of cok kötü bi durum ya benimkide mi almiycak simdi :( ben 10 gündür biberon vermiyorum.güç bela ayakta hoppala zippala diye emzirmeye calisiyorum gündüzleri.gece uyku sersemi emiyor zaten.ama uyanikken basiyor yaygarayi emmiyor.birdaha geri donduremez miyim yani :( sen biberon mu vermistin de reddetti memeyi?

Back