2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlum şaşırdı temmuzda geldi zaten ikincide temmuz olursa temmuz ayı kutlamalarla geçer artık :)) evlilik yıldönümü 23 temmuz oğlum 26 temmuzda doğdu :)
Sen hamile misin ki birden ciddilesti konusma sanki:KK45:

:olamaz: benimde gecti ama ben igne oldum onda olabilirmis yinede ihtimal dahilinda olabilir mi ki acep :rapci:
Ne iğnesi kız? Ay sen hamileysen çok gülerim :))) ikinciyi zorla doğurttun kız aklıma geldikçe gülüyorum. Ben ise hastaneye ağlayarak gittim yalvardım resmen oğlum dur gelme odan hazır deil diye bide kp re küfrettim :)))

Ne iğnesi kız? Ay sen hamileysen çok gülerim :))) ikinciyi zorla doğurttun kız aklıma geldikçe gülüyorum. Ben ise hastaneye ağlayarak gittim yalvardım resmen oğlum dur gelme odan hazır deil diye bide kp re küfrettim :)))
3 aylik korunma ignesi canim. Hahaha aynen oyle dra yalvar yakar dogurttum kendimi bir daha olursa kadin beni ne yapar acaba

Başa gelince öyle güzel bakıyorsun ki
Basa gelirse bakilir atilmaz tabi sen.anac birisin anladigim kadariyla bende oyleyim ama kendimi ne yapsamda yetersiz hissediyorum cunku hersey mukemmel olsun derdindeyim olmazsada kendimi bakamiyorum deyip depresyondan depresyona firlatiyorum bugun bi koltuklari sileyim dedim kac kere bebege kalk buyk oglanin isteklerine kos vallahi bunalima girdim

Hic iyi degilim kuzum,bebegimi annemin lafina uyarak biberona alistirdim mama verdim.simdi ise mememi almiyor.ustelik sutum varken.cok mutsuzum.10 gündür biberon kullanmiyorum ama memeye de donduremiyorum :KK43:
Canim yavas yavas azalt ama benimkide biberon aliyordu gayet guzel emiyordu bir ara emmedi oda red donemiymis meger sen dene once yari acken ver sonra acken ver alir insallah ayrica inanki biz gerildikmi onlar anliyor ve daha huzursuz oluyor

Back