- 4 Ekim 2012
- 16.413
- 32.134
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #79.961
Bnmkinde surekli oyle.burun tikanikligndan olabilir dr. Bize öyle demsti[/QUOTE diş çıkarırken de oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnmkinde surekli oyle.burun tikanikligndan olabilir dr. Bize öyle demsti[/QUOTE diş çıkarırken de oluyor
Diş çıkarırken de olan bir şeybu, ben ona yoruyorum. Benim kızda da varKızlar 3-4 gündür bebeğimin ağzından sürekli köpüklü tükürük oluyor çenesi hep ıslak daha önce böyle değildi neden olabilirki? Allah korusun okuduğum şeyler içerisinde epilepsi sara vs gibi şeylerde yazıyor çok endişeliyim![]()
Seninkinin modeli neydi canım? Şuan pebble plus oto koltuğunu kullanıyorum memnunum. Arabada da bu markayı düşünüyorum ama internette hiç kullanıcı yorumu yok. Oto koltuğunu bu arabanın şasesine takabilir miyim acaba ayrı aparat gerekir mi?Hee seninki başkaymış. Bunlar travel systemlere göre daha kullanışlı bana kalırsa
Benimki de pebble sanırım. Şase dediğin nedir? Bizim isofix var. Oto koltuğu kaç kilo için olursa olsun ona sabitleniyorSeninkinin modeli neydi canım? Şuan pebble plus otı koltuğunu kullanıyorum memnunum. Arabasa da bu markayı düşünüyorum ama internette hiç kullanıcı yorumu yok. Oto koltuğunu bu arabanın şasesine takabilir miyim acaba ayrı aparat gerekir mi?
Arabanın gövdesi yani. Yatak kısmı çıkıyor ya bebek arabasının, oto koltuğunu arabanın üstüne oturtabilir miyim diye merak ettim. İsofix almadım henüz, bir sonraki büyük koltuğa geçene kadar kemerle sabitleyeceğim.Benimki de pebble sanırım. Şase dediğin nedir? Bizim isofix var. Oto koltuğu kaç kilo için olursa olsun ona sabitleniyor
Oto koltuğu arabaya oturtursun da o tehlikeli olur devrilir yani. Ön koltuğu geriye falan it, emniyet kemerini takmaya çalış falan dene bakalım. Ama en rahatı isofixArabanın gövdesi yani. Yatak kısmı çıkıyor ya bebek arabasının, oto koltuğunu arabanın üstüne oturtabilir miyim diye merak ettim. İsofix almadım henüz, bir sonraki büyük koltuğa geçene kadar kemerle sabitleyeceğim.
Maxi cosi de işler karışık yaa modellerinin isimleri falan karmakarışık![]()
Canım ben yanlış anlattım heralde :)) Oto koltuğunu otomobilde kullanıyorum sıkıntı yok. Bu bebek arabasını aldığım zaman mesela avmye gittim bebiş koltuğunda uyuyor öylece alıp bebek arabasına takabilir miyim demek istedim. Ayrı aparatı falan mı satılıyordur içinde mi gelir diye..Oto koltuğu arabaya oturtursun da o tehlikeli olur devrilir yani. Ön koltuğu geriye falan it, emniyet kemerini takmaya çalış falan dene bakalım. Ama en rahatı isofix
Evet evet takılıyor :)Canım ben yanlış anlattım heralde :)) Oto koltuğunu otomobilde kullanıyorum sıkıntı yok. Bu bebek arabasını aldığım zaman mesela avmye gittim bebiş koltuğunda uyuyor öylece alıp bebek arabasına takabilir miyim demek istedim. Ayrı aparatı falan mı satılıyordur içinde mi gelir diye..
https://www.hepsiburada.com/quinny-...cosi-citi-2-bebek-oto-koltugu-pm-HB0000096WIY Bunu örnek atıyorum. Nasıl bu ikisi birbiri yerine takılabiliyorsa sen de arabandan pebble oto koltuğu çıkarıp maxi cosi bebek arabasının şasesine oturtabilirsin . Sanırım anlatabildim :)Canım ben yanlış anlattım heralde :)) Oto koltuğunu otomobilde kullanıyorum sıkıntı yok. Bu bebek arabasını aldığım zaman mesela avmye gittim bebiş koltuğunda uyuyor öylece alıp bebek arabasına takabilir miyim demek istedim. Ayrı aparatı falan mı satılıyordur içinde mi gelir diye..
Yok degilim ankaraliyim burdada pidenin yeri ayri:) ben kolayligindan yaptirdim ama hic sevmiyorum dokuluyor her yer yag oluyor ama pratik yemeyene yaninda verip gonderiyorsun kalma atma olmuyor.Samsunlu musunuzbenim eşim samsunlu da her türlü olayda pide yaptırılıyor
Yok yok inşallah değilim sadece adetim gecikti da spiralden olurms :)Kız sen hamilemisin kim hamile noluyo anlamadım seni gördüm yazayım dedim :)
Benim babaannemde gelinlerine karayilan diyor sinirlenincebenimki onuda demez direk sokar lafi el kizi iste diyerekten
![]()
Şuan 2 ay 9 günlük kızım. Evet ses çıkarıyor bayadır, inşallah ondandır sağol canım.Yok canim.o epilepsi krizlerine bende takilmistim youtube dan izle belirtilerini bu
tükürükler cok normal su an kac aylik seni ki ses cikarm dönemindedir sanirim ondan basliyor
Benim oğlumdada var bende korkmuştum ama iyi birşeymiş. Sindirim sisteminin olgunlaşmasının göstergesiymiş. Birde oğlumun eli hep ağzında emiyor oda çene kaslarını ileride ek gıdaya geçtiğinde rahat çiğnemek için şimdiden başlıyorlarmış çeneyi çalıştırmaya.
Burnunu sürekli serum fizyolojik ile açıyorum aslında tıkalı değil burnu. Arkadaşşarın dediği gibi sindirim sistemi ile alakalı olabilirBnmkinde surekli oyle.burun tikanikligndan olabilir dr. Bize öyle demsti
Serum fizyolojikten sonra aspiratör de kullanıyor musun? Asıl önemli olan oŞuan 2 ay 9 günlük kızım. Evet ses çıkarıyor bayadır, inşallah ondandır sağol canım.
Benim kızımda elini ağzına götürüp emmeye çalışıyor ama komple sokmaya çalışıp sığdıramıyor. İyi birşeydir inşallah birtek bizde olmamasına çok sevindim nırmal demekki.
Burnunu sürekli serum fizyolojik ile açıyorum aslında tıkalı değil burnu. Arkadaşşarın dediği gibi sindirim sistemi ile alakalı olabilir
O daha kotuymusBenim babaannemde gelinlerine karayilan diyor sinirlenince![]()
Benimkide triplerde ama hiç yuz vermiyorum bide herseyi ben biliyorum havasında deilmi düşüncesizce davranıyolar gereksiz bizide kırıp küstürüyolar aman uzak olsunlar. Kız ben uzak olmama rağmen burdalar bide yakın olsam evimden çıkmazlar :) arsızlar bide kovsanda anlamıyolar bizimkiler. Ama kv artık kendini aştı kalp krizi geçiriyorum diye ambulans çağırdı hastaneye kaldırdılar hiçbişey çıkmadı geçen gene bi tartışmamız oldu eşim ağzının payını verdi bu seferde beyin kanaması geçiriyorum diye krizlere girdi gene bişi çıkmadı sağlıkla dediğini yaptırmaya çalışıyor. Ne alem insanlar ya valla yakınlar zaten gitsin benim kv ile birbirlerine bakıp ayılıp bayılsınlar bende kredileri bitti istediği kadar ayılsın bayılsın. Oğlumu o doğurmuş onun oğluymuş gibi davranıp beni görmemezlikten geliyor eşimde oğlan anasına çok düşkün dedikçe kriz geçiriyor aciz kadın.1 saat kuzum.ya 2.5 degil ya gelsin kalsin 10 gun de 1 ayi gecti artik ve cocuk su an tek basina durmuyor sirti yere geldimi basiyor yaygarayi kendi alistirdi farkinda soyleyince ben sana sorup aliyorum.kucagima diyor iyi soruyorda ben durmadan tamam yeter koy mu dicem ona sustumu koy cocugu yerine akbaba gibi sesini duydumu atlıyor üstüne kimin kucagindaysa ben alayim ben alayim hah simid bozdun cocugu diyesim var baya tripliyiz birbirimize yaza kadar gelmem diyo bugun kardesiyle telde konuşurken bende tepki vermiyorum gonlunu alacaktim ama bugun soktugu laflarla vazgectim ben cok kahrini cektim onun bugun tutmuş gelin ne de olsa dedi bende bitti almiyom gonul falan
Ben kv gittikten sonra anneliği tattım inanırmısın 40 gün boyunca sinirlerim bozuk halde evde dolandım o gitti ya oğlumla daha kaliteli zaman geçirdim anneliğimi tattım.Kesinlikle canim.cocukla sohbet edicem.sevip oynucam sesininduyup geliyor ya hadi bir iki tamamda her defasinda da olmazki
İyi diyor doktorlar şükür canım testler yaptılar sonuca göre tedaviler ameliyatlar başlayacak. Annem iyi şükür moraller düzeldi biraz.Kardeşin nasıl canım
Annen nasıl?
Hmm gene agustos annesi olmayalım sakın :)Yok yok inşallah değilim sadece adetim gecikti da spiralden olurms :)
Bilmiyorum biz de gitmedik canım haftaya gideriz sanırım kontroleRutin goz takipi nasil oluyo canim bilgin varmi