- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #79.941
1 saat kuzum.ya 2.5 degil ya gelsin kalsin 10 gun de 1 ayi gecti artik ve cocuk su an tek basina durmuyor sirti yere geldimi basiyor yaygarayi kendi alistirdi farkinda soyleyince ben sana sorup aliyorum.kucagima diyor iyi soruyorda ben durmadan tamam yeter koy mu dicem ona sustumu koy cocugu yerine akbaba gibi sesini duydumu atlıyor üstüne kimin kucagindaysa ben alayim ben alayim hah simid bozdun cocugu diyesim var baya tripliyiz birbirimize yaza kadar gelmem diyo bugun kardesiyle telde konuşurken bende tepki vermiyorum gonlunu alacaktim ama bugun soktugu laflarla vazgectim ben cok kahrini cektim onun bugun tutmuş gelin ne de olsa dedi bende bitti almiyom gonul falanGözün aydın canım gitsin bidahada uzun kalmaya gelmesin 2 buçuk saat yol uzun deil çocuğu özlediğinde gelsin görsün gitsin hayret bişi ya hiçbişeyden anlamıyorlar üstüne bide tavır yapıyorlar. Gitsin benim kv de alanyada üst üste bayılsınlar. Benimki çocugun kırkı bitene kadar kaldı ve gitti gideli bi nasılsın yazmadı ben 2 kere yazdım çocuğu kameralı gösterdim iyilik bende kalsın dedim baktım beni görmemezliğe vuruyor öylemi ? Dedim ve tamamen koptuk birdaha ne ararım nede sorarım umrumda deil. Neden böyle davranıyolar ellerine ne geçiyor anlamıyorum. Aman uzak olsunlarr:)