2017'ye Merhaba...

ya ben şarkı söylersem tüm krismis sevincin söner ama hayata küsersin
bence youtubedan bi şarkı yollla hepimiz oynayalım
Sesleri yarıştırırsak benim bet sesim seninkini geçer
Dur ben şarkı bulayım, var mı istek parça

Abla 2016ya sen ausencia chess ve birileri daha vardi onlarla gule oynaya girmistik ne kadar umutluyduk. Şimdi 2017ye ayni umutla bakiyoruz. Allah benzetmesin su lanet 2016ya

Yaaa yaaaa çok eğlenceli idi ...ben bir de ver çoşkuyu ver çoşkuyu derken profil fotoma kendimi koymuştum ilk ve son kez

İçen chess di kafayı ben bulmuştum

Sesleri yarıştırırsak benim bet sesim seninkini geçer
Dur ben şarkı bulayım, var mı istek parça

Akşamdan beri kara tren söylüyorum manasızca .... Yusuftan gelen tepki ; anne söz şarkı söylemeyi kesersen bütün koyduğun yemekleri bitireceğim O kadarrrr bülbülüm yani.

Abla ben gelcem de pacama yapisan bir adet sipa var. Sen basla oynamaya ben geliyorum

Akşamdan beri kara tren söylüyorum manasızca .... Yusuftan gelen tepki ; anne söz şarkı söylemeyi kesersen bütün koyduğun yemekleri bitireceğim O kadarrrr bülbülüm yani.

ahahah ben şarkı söylediğimde de eşim duyduğum en kötü 2.ses demişti..
ilki kim diye sordum ajdar dedi

Ooooo gece çabuk ilerliyor, hayal etme kısmına atladık, beni hayal etmeyin hahahahaha

Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsun Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsun Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…