2017'ye Merhaba...

annemler de net yok,giremiyeceğim siteye.halbuki,geçen sene evde tek başıma,kuruyemişin dibine vurmuştum.o zaman neredeydiniz, ama aklım ve kalbim sizlerle.şimdiden mutlu yıllar kızlar.

annemler de net yok,giremiyeceğim siteye.halbuki,geçen sene evde tek başıma,kuruyemişin dibine vurmuştum.o zaman neredeydiniz, ama aklım ve kalbim sizlerle.şimdiden mutlu yıllar kızlar.
Sagol ornek anne ornek kv hunter ablam :) sizlere de mutlu yillar

Ben de tam senden bahsediyordum abla nirde kaldin yav
Napam,telefonun mu var ki cagri yapayim whatsapptan yazayim mutlu yillar diye
Geleceğim de hindi dolduranlar yemeğe çağırmadı açım aççç hindim bile yok, kuru ekmeği çaya banıp geliyorum

Geleceğim de hindi dolduranlar yemeğe çağırmadı açım aççç hindim bile yok, kuru ekmeği çaya banıp geliyorum
Hicbir basliga uymayan konularda konu disi mesajdan banlanirmisim simdi hahahahaha yeni yil kazigi olur
Sorma ben de hindi doldurmadim, fukaralik iste, dolmamis normal hindi yiyecez :)

Hicbir basliga uymayan konularda konu disi mesajdan banlanirmisim simdi hahahahaha yeni yil kazigi olur
Sorma ben de hindi doldurmadim, fukaralik iste, dolmamis normal hindi yiyecez :)
Yok yahu burada konu dışıdan ban yemezsin özellikle buraya açtım, hem yılbaşı topiği, ayakkabı bağcığımı nereden alayım topiği değil ki

Herkes hindi almış, biz kuşun hiçbir çeşidini görmedik evin etrafında tavuklar eşeleniyor birkaçını kapsam mı acaba
Geçen sene burada hindiler vardı 9-10 tane, bir gece hepsini çaldılar size mi sattılar yoksa

Mune darkmore da zengin çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…