2017'ye Merhaba...

Bol bol yapalım zengin görünsün, bu kadın batı hayranıydı değil mi? Geçen diyordu İsveç usülü yermiş, İsveç usülü ne kadar tarif varsa onları da yapalım:KK70:
O bir hindi dolduruyorsa, biz 2 hindi dolduralım :KK70:parti de yaparız :KK73:
Portakallı somon yaptıydı geçen
Ördek bulamadıysan kaz göndereydim dedim :KK70:
O ne dedi ?

Yok yahu burada konu dışıdan ban yemezsin özellikle buraya açtım, hem yılbaşı topiği, ayakkabı bağcığımı nereden alayım topiği değil ki:-)

Herkes hindi almış, biz kuşun hiçbir çeşidini görmedik :KK70::KK70:evin etrafında tavuklar eşeleniyor birkaçını kapsam mı acaba :KK70:
Geçen sene burada hindiler vardı 9-10 tane, bir gece hepsini çaldılar size mi sattılar yoksa :KK70:
Yilbasi gecesi evde oturanlarin eglencesi kus iste nabican :KK66: ama ben yeni yil icin bir adak adadim bak zengin olursam kadin siginma evi acicam 100 kisilik. O zaman sen gor ablam hindiyi :)

kedidir o kedi :))
biz yedik bile çocuklar acıkmış.. yemeği yedik yılbaşı bitti :KK73:

eskiden oryantal neyin beklerdik bir heyacanı vardı :KK70:
Hahahaha kiyamam yazik:KK66: ben herif gelip uyusun diye bekliyorum, esekler gibi icip icip sizacam annemle :)

Capture.JPG

eğleniyor muyuz arkadaşlar:KK76::KK76::KK76:

Nerede bu millet :KK14: bunların hepsi zengin çıktı ya:KK70:kimse evde kutlamıyor mu, hindiyi yiyen kendini sokağa mı attı:KK34:

ben evdeyim ya 37 senedir yılbaşını evde kutlayan bir insan olarak gines rekorlar kitabına geçmeye adayım yani, burdan ilgililere duyuruyorum o ödül benim :KK70: :KK70:

chess sen şarkı söyle ben masaya çıkıp oynayayım kimse yok başbaşa eğleniriz, 2 kadehten sonra görmezsin benim kırışıklıkları, dünyanın en güzel kadını oynuyor kıvamında loş Işık'ta arada gider hahahahhhaahhahahaa

chess sen şarkı söyle ben masaya çıkıp oynayayım kimse yok başbaşa eğleniriz, 2 kadehten sonra görmezsin benim kırışıklıkları, dünyanın en güzel kadını oynuyor kıvamında loş Işık'ta arada gider hahahahhhaahhahahaa

ya ben şarkı söylersem tüm krismis sevincin söner ama hayata küsersin :KK70: :KK70:
bence youtubedan bi şarkı yollla hepimiz oynayalım:KK76::KK76::KK76:

X