- 12 Temmuz 2006
- 55.404
- 212.136
- 52
name buldum daha havalı olsun diye biz beyaz saray hindisini dolduralım her yıl bir hindi gidiyor oraya nasılsaYanınada balkabağı çorbası yapalım
Tarifi @office den alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
name buldum daha havalı olsun diye biz beyaz saray hindisini dolduralım her yıl bir hindi gidiyor oraya nasılsaYanınada balkabağı çorbası yapalım
Tarifi @office den alırız
Sebebi yavaş yavaş oluşturuyorsun küsmüş, ablaya küsülür mü hiç fücudun çilekli jöleye döner sonra
Hicbir basliga uymayan konularda konu disi mesajdan banlanirmisim simdi hahahahaha yeni yil kazigi olur
Sorma ben de hindi doldurmadim, fukaralik iste, dolmamis normal hindi yiyecez :)
Portakallı somon yaptıydı geçenBol bol yapalım zengin görünsün, bu kadın batı hayranıydı değil mi? Geçen diyordu İsveç usülü yermiş, İsveç usülü ne kadar tarif varsa onları da yapalım
O bir hindi dolduruyorsa, biz 2 hindi dolduralım parti de yaparız
name buldum daha havalı olsun diye biz beyaz saray hindisini dolduralım her yıl bir hindi gidiyor oraya nasılsa
Yilbasi gecesi evde oturanlarin eglencesi kus iste nabican ama ben yeni yil icin bir adak adadim bak zengin olursam kadin siginma evi acicam 100 kisilik. O zaman sen gor ablam hindiyi :)Yok yahu burada konu dışıdan ban yemezsin özellikle buraya açtım, hem yılbaşı topiği, ayakkabı bağcığımı nereden alayım topiği değil ki
Herkes hindi almış, biz kuşun hiçbir çeşidini görmedik evin etrafında tavuklar eşeleniyor birkaçını kapsam mı acaba
Geçen sene burada hindiler vardı 9-10 tane, bir gece hepsini çaldılar size mi sattılar yoksa
Yoh yav migrostan aldim ben hindiyi,dolma bilem olmuyo hayvani parcalamis satiyollaaaadiMune darkmore da zengin çıktı
Hahahaha insallah gercekten hindidir valla bilemiycem hindi diye aldim amabak bak hindi varmış hiçte seslemiyor
Hahahaha insallah gercekten hindidir valla bilemiycem hindi diye aldim ama
Hahahaha kiyamam yazik ben herif gelip uyusun diye bekliyorum, esekler gibi icip icip sizacam annemle :)kedidir o kedi :))
biz yedik bile çocuklar acıkmış.. yemeği yedik yılbaşı bitti
eskiden oryantal neyin beklerdik bir heyacanı vardı
Hahahaha kiyamam yazik ben herif gelip uyusun diye bekliyorum, esekler gibi icip icip sizacam annemle :)
Koca yok sayilir :) onun yerine bi yasli kari anam var12 den önce sızayım deme
pff hindi var içki var bilemedim
Cooookkkkkk
Nerede bu millet bunların hepsi zengin çıktı yakimse evde kutlamıyor mu, hindiyi yiyen kendini sokağa mı attı
chess sen şarkı söyle ben masaya çıkıp oynayayım kimse yok başbaşa eğleniriz, 2 kadehten sonra görmezsin benim kırışıklıkları, dünyanın en güzel kadını oynuyor kıvamında loş Işık'ta arada gider hahahahhhaahhahahaa
Ovvv cok guzel bir kare