• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017'ye Merhaba...

Bol bol yapalım zengin görünsün, bu kadın batı hayranıydı değil mi? Geçen diyordu İsveç usülü yermiş, İsveç usülü ne kadar tarif varsa onları da yapalım:KK70:
O bir hindi dolduruyorsa, biz 2 hindi dolduralım :KK70:parti de yaparız :KK73:
Portakallı somon yaptıydı geçen
Ördek bulamadıysan kaz göndereydim dedim :D
O ne dedi ?

Yok yahu burada konu dışıdan ban yemezsin özellikle buraya açtım, hem yılbaşı topiği, ayakkabı bağcığımı nereden alayım topiği değil ki:-)

Herkes hindi almış, biz kuşun hiçbir çeşidini görmedik :KK70::KK70:evin etrafında tavuklar eşeleniyor birkaçını kapsam mı acaba :KK70:
Geçen sene burada hindiler vardı 9-10 tane, bir gece hepsini çaldılar size mi sattılar yoksa :KK70:
Yilbasi gecesi evde oturanlarin eglencesi kus iste nabican ;) ama ben yeni yil icin bir adak adadim bak zengin olursam kadin siginma evi acicam 100 kisilik. O zaman sen gor ablam hindiyi :)

kedidir o kedi :))
biz yedik bile çocuklar acıkmış.. yemeği yedik yılbaşı bitti :KK73:

eskiden oryantal neyin beklerdik bir heyacanı vardı :KK70:
Hahahaha kiyamam yazik;) ben herif gelip uyusun diye bekliyorum, esekler gibi icip icip sizacam annemle :)

Capture.webp

eğleniyor muyuz arkadaşlar:KK76::KK76::KK76:

Nerede bu millet :KK14: bunların hepsi zengin çıktı ya:KK70:kimse evde kutlamıyor mu, hindiyi yiyen kendini sokağa mı attı:KK34:

ben evdeyim ya 37 senedir yılbaşını evde kutlayan bir insan olarak gines rekorlar kitabına geçmeye adayım yani, burdan ilgililere duyuruyorum o ödül benim :D :D

chess sen şarkı söyle ben masaya çıkıp oynayayım kimse yok başbaşa eğleniriz, 2 kadehten sonra görmezsin benim kırışıklıkları, dünyanın en güzel kadını oynuyor kıvamında loş Işık'ta arada gider hahahahhhaahhahahaa

chess sen şarkı söyle ben masaya çıkıp oynayayım kimse yok başbaşa eğleniriz, 2 kadehten sonra görmezsin benim kırışıklıkları, dünyanın en güzel kadını oynuyor kıvamında loş Işık'ta arada gider hahahahhhaahhahahaa

ya ben şarkı söylersem tüm krismis sevincin söner ama hayata küsersin :D :D
bence youtubedan bi şarkı yollla hepimiz oynayalım:KK76::KK76::KK76:

Back
X