Kız seni o röbteşmberinle gördükce eģlenmezmüyük..
Şarabımızda var
Bi sodamıza ilaç atanımız eksik
Tüh eşin beni tanısaydı en azından 3. olurdun
Bu gece hepsini mi içeceksinEki Görüntüle 1932839
fekat müdürüm neden bana iftira ediliyor, lütfen konuya müdehale edinizMune fişte değil valla, daha sırada cin var, yeşil periye payam yetmedi, bu beyaz peri
Hahahaha apla arada un lazım olmuyomu? Elek iyidir arada bazı pisliklerden kurtulmak için elemek lazım..Aslında güzeldir, gençken götürürdük kadeh kadeh ben kaliteli şarabı birçok alkollüye tercih ederim ama unu eledik, eleği astık çaya bisküvi banıp ve tütün çekiyoruz
BileydikEki Görüntüle 1932839
fekat müdürüm neden bana iftira ediliyor, lütfen konuya müdehale edinizMune fişte değil valla, daha sırada cin var, yeşil periye payam yetmedi, bu beyaz peri
O zaman ben senin rekorunu kırabilirimBiz en fazla, evde aile dostları ve çocukları ile tombala oynayıp mısır patlatırdık ötesi yok
Aaaaa Ajdar yine en azından ajdaaarrrr diye bağırırken sesi yetiyor, ben bağırınca 2. saniye de ses horoz ötüşüyle boğazlanma arası birşey oluyor hahahahahha
Bu gece hepsini mi içeceksin
Londranin bir kuru cini hahahahahaEki Görüntüle 1932839
Keşke şimdide toplasıp tombala oynayabilsekAyy o da vardı nevom .
Şayet Almanya dan teyzemler ve çocukları geldiyse , ev toplaşması ... ilerleyen saatlerde tombala .
Bir de paralı tombalaOldu ki kaybettim , mızmızlanan ben ... sonra herkes paraları bana verirdi ( yanlış anlamayın yaş 8-9 )
Mune o dolar çuvalları bu anılarla peyderpey birikti işte
Demek az olduYa az oldu ya, cimri kocacım bu kadarcık aldı halbuki ben civas ta istediydim
Gel bak yeni yıl geliyor, yeni yıl yeni umutlar demek, sağlık var, huzur var, bebek geliyor, gerisi nasıl olsa hallolur.biri benim kolumdan tutup şu ''2017 geliyor oley mutlu yıllar'' heyecanının içine sokabilir mi rica etsem
O zaman rahatız
mune abla galiba gerçekten fişne suyu değil içtiği.
baksana laf attım cvp bilenem veremedi, sızdı zaar
Keşke şimdide toplasıp tombala oynayabilsek
Dolar çuvalları mıAus'cum seni çok severim biliyorsun değil mi
Şiiişşttt dolarlarımdan uzak dur onları bana yapıştıracakKeşke şimdide toplasıp tombala oynayabilsek
Dolar çuvalları mıAus'cum seni çok severim biliyorsun değil mi
Sahi mi demek hiç belli etmiyorum
Bilmiyordumbu gece öğrendim