Merhaba,
2016 sizler için nasıl geçti bilmiyorum, iyisiyle kötüsüyle en azından sağlığımızdan olmadan ve sevdiklerimizle öyle böyle geçti gitti koskoca bir yıl.
2017 hepimiz için gönüllerimizden geçen duaların kabul olduğu, hayırlı, sağlıklı, huzurlu geçer inşallah.
Bu sene de yine hepimiz gibi "Yuvam" dediğim Kadınlar Kulübü'nde sizlerle birlikte kah gülerek, kah geyik yaparak, kah eğlenerek geçirelim.
Herşey gönlünüzce olsun güzel kadınlar.
Nice senelere hep beraber...
Caps var ya, 2016'nın benden almadıkları: Canım. O misal bir yıl oldu cidden.Bitsin bu yıl bitsin artık. Her yere yazıyorum sanırım ama en kötü yılımız 2016 olsun. Daha kötüsünü benim bünye kaldırmaz.
2017 mutlu, umutlu, huzurlu, sağlıklı bir yıl olsun hepimiz için.
Hepiniz canımsınız, yılbaşı gecesi sizsiz geçer miAy çok tatlılar ya, yeşil olan ben olayım, ilk ben söyledim, ben oldum Ben de öyle düz yolda takılırım kendimle çok özdeştirdim.
Ayrıca Katina'nın elinde makası misali, Mune ablamın elinde cımbızıııı, bir cımbız bir insana bu kadar mı yakışırÇok mutlu oldum ben şimdi, gerçekten
Caps var ya, 2016'nın benden almadıkları: Canım. O misal bir yıl oldu cidden.
Gelen gideni aratmasın, 2017 ağır abi tatlı tatlı takılsın
Evrene pozitif enerji yayalım Sep yoksa ayvayı yerizAynen öyle valla bi can kaldı onun da garantisi yok. Her an bir köşede mok yoluna gidebiliriz.
2017 güzel gelecek hissediyorum ben.Brunella mars mı merkür mü ne gidecek didi.
Evrene pozitif enerji yayalım Sep yoksa ayvayı yeriz
Sistem fazla enerji yüklemesinden patlamasınBirleşip toplu enerji yollayalım, anca toparlarız
Benim enerji %1 görünüyorBirleşip toplu enerji yollayalım, anca toparlarız
Sistem fazla enerji yüklemesinden patlamasın
Benim enerji %1 görünüyorYarın depolayıp geleyim Yoksa 2017 fena geçecek
Zaten asıl geyik 31 Aralık gecesi, topik sizin eviniz, istediğinizi etiketleyin, ben ihtiyarım unutuyorumBenim enerji %1 görünüyorYarın depolayıp geleyim Yoksa 2017 fena geçecek
Oh oh ne güzelBunları görünce 2017'ye kadar gülerim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?