- 1 Eylül 2010
- 11.645
- 22.260
Koyultulamaz koyultulmasi teklif dahi edilemez. Hayallerimle oynamayiniz plizz
Saç tip tuttu da ten rengi koyult biraz
Haydi hep beraberYeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsun Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsunYeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsun Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun
mune abla galiba gerçekten fişne suyu değil içtiği.
Yok daha erken dolanıyordur omune abla galiba gerçekten fişne suyu değil içtiği.
baksana laf attım cvp bilenem veremedi, sızdı zaar
şarabı kafaya dikmiyor yani.Yok daha erken dolanıyordur o
Pijama diyince niye kaçtınız yav röpteşambırmı diyeydimPijama mod on
HahahahahaaaPijama diyince niye kaçtınız yav röpteşambırmı diyeydim
Yaşım tutmuyor yoksa o rekoru bende kırardımben evdeyim ya 37 senedir yılbaşını evde kutlayan bir insan olarak gines rekorlar kitabına geçmeye adayım yani, burdan ilgililere duyuruyorum o ödül benim
Çok eğleneceğükAaa kadehteki hakkat şarapsa ben burda takılayım, hayatımda içmedim içenide görmedimChess ilerleyen saatlerde nasıl bi ruh haline bürüncen takipteyim :))))
O zaman ben senin rekorunu kırabilirimBenden o rekor çıkmaz ...
Tüm çocukluğum şu koni şeklinde yılbaşı şapkaları takılı , anam babam peşinde geçti ... oyyyy oyyyy sandalye birleştirip beni uyuturlar yine de eve dönmezlerdi
Ahanda bunlar ...
Eki Görüntüle 1932835
Çocukluğuma insek neler çıkar nelerrrr
Aslında güzeldir, gençken götürürdük kadeh kadeh ben kaliteli şarabı birçok alkollüye tercih ederim ama unu eledik, eleği astık çaya bisküvi banıp ve tütün çekiyoruzApla benim bu hayatta hiç şarabım olmadı,
Hangisinden aldın allasen? Yıllanmışmı kız?
Kız seni o röbteşmberinle gördükce eģlenmezmüyük..Çok eğleneceğük