• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017'ye Merhaba...

Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsun Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun :KK73: :KK200:Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsun Yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun :KK73: :KK200:
Haydi hep beraber :KK73::KK73:
Chess Chess kadehtekini içerken hohluyor musun buraya doğru :KK70:

Bu ses işi keşke genetik olsaydı .
Rahmetli annemden bir makber dinleseydiniz , tüyleriniz arşa değerdi :KK51:

Zamanında çok teklif gelmiş ama dedem korkusuna kabul edememiş . Ne zaman Muazzez Abacı falan görse , onun yerinde ben olacaktım derdi

Yaşım tutmuyor yoksa o rekoru bende kırardım:KK70:

Benden o rekor çıkmaz ...

Tüm çocukluğum şu koni şeklinde yılbaşı şapkaları takılı , anam babam peşinde geçti ... oyyyy oyyyy sandalye birleştirip beni uyuturlar yine de eve dönmezlerdi :rolleyes::rolleyes:

Ahanda bunlar ...

7651_kucuk.webp

Çocukluğuma insek neler çıkar nelerrrr :confused:

Benden o rekor çıkmaz ...

Tüm çocukluğum şu koni şeklinde yılbaşı şapkaları takılı , anam babam peşinde geçti ... oyyyy oyyyy sandalye birleştirip beni uyuturlar yine de eve dönmezlerdi :rolleyes::rolleyes:

Ahanda bunlar ...

Eki Görüntüle 1932835

Çocukluğuma insek neler çıkar nelerrrr :confused:
O zaman ben senin rekorunu kırabilirim:KK45:Biz en fazla, evde aile dostları ve çocukları ile tombala oynayıp mısır patlatırdık ötesi yok:KK53:

Apla benim bu hayatta hiç şarabım olmadı, :eğlence:
Hangisinden aldın allasen? Yıllanmışmı kız?:KK50:
Aslında güzeldir, gençken götürürdük kadeh kadeh ben kaliteli şarabı birçok alkollüye tercih ederim ama unu eledik, eleği astık çaya bisküvi banıp ve tütün çekiyoruz:KK70::KK30:

Back
X