Senin için çay büskivi buluşmasını yeniden canlandırırım
Bizde az önce kulaklarını çınlattık arkasına sen geldinNe ban yedim beya gene oysa ki müdürüm affetmişti de patron acımamış
Bu gene fiski var fiski
Hahahahahaha birde bize bak evde pijamayla geyik yapıyoruz
yesilimtrak bizde bugün çıktık, marketler giyim mağazaları bile kıtlık çıkmış gibi doluydu, biraz baharatla birkaç birşey alıp çıkanlardanım bende, o yüzden boşver takma kafaya
Şarap yaniBizde az önce kulaklarını çınlattık arkasına sen geldinKaynana seviyormuş bizde limonata,çay içiyorduk birde Chess 'in içecekleri var
Kalbimizin dayanabileceği birşey olsunda ne olursa olsun, orta yaş grubu ağırlıktayız ona göre hahahahahaYaaaa bu gecenin ilerleyen saatlerindeChess e bi süpriz yapayım diyorum
Ne çeksemmmm ne çekseeeemmmde koysam
Bir arkadaş gazozcumuz eksik dediŞarap yanigene ne çekiştirdini beni bakim :)
Ayni apartmanda oturuyor olabilir miyiz? Ust katimda yeni evli cift vardi ana babalari mi geldi napti anlamadim kiÜst katta 50 yaş üstü hanımlar beyler parti yapıyor
Binayı menopoz ve antrapoz ateşi sardı Mune
Ateş bizi çağırmaz inşallah
Yaaaa bu gecenin ilerleyen saatlerindeChess e bi süpriz yapayım diyorum
Ne çeksemmmm ne çekseeeemmmde koysam
Kalbimizin dayanabileceği birşey olsunda ne olursa olsun, orta yaş grubu ağırlıktayız ona göre hahahahaha
Ayni apartmanda oturuyor olabilir miyiz? Ust katimda yeni evli cift vardi ana babalari mi geldi napti anlamadim kiSuh kahkahalar esliginde yeni yila giricem
yani bir file çorap bir tiski olabilir diye düşünüyorum, çok süprizli olur
Olmadı Aus'cum bu beklentilerimizi karşılamıyorPatik ve ıhlamur ?
Patik ve ıhlamur ?