- 18 Haziran 2015
- 3.613
- 35.937
Gel bak yeni yıl geliyor, yeni yıl yeni umutlar demek, sağlık var, huzur var, bebek geliyor, gerisi nasıl olsa hallolur.
millet marketten kuruyemiş alıyordu çılgınlar gibi, ben çorap alıp çıktım o seviyedeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel bak yeni yıl geliyor, yeni yıl yeni umutlar demek, sağlık var, huzur var, bebek geliyor, gerisi nasıl olsa hallolur.
Aboooo gurbanlarınız olam,bunlar neyyy gııığzzz ..Eki Görüntüle 1932839
fekat müdürüm neden bana iftira ediliyor, lütfen konuya müdehale ediniz Mune fişte değil valla, daha sırada cin var, yeşil periye payam yetmedi, bu beyaz peri
Neden ,ne için takacakYoksa göbek mi atcakasınŞiiişşttt dolarlarımdan uzak dur onları bana yapıştıracak
Üst katta 50 yaş üstü hanımlar beyler parti yapıyornameaver pijamalı yârim neredesin gel pijamalarını göster bize
Keşke çayımı çekseydim bisküvi batırırkenbenden başka foto ekleyen babayiğit göremiyorum litfen ama... sevmek paylaşmaktır, bakın ben sizinle şarabımı cinimi paylaşıyorum, sizden bi kadeh bişey göremedik, bu nasıl kardeşlik bacılık
Keşke çayımı çekseydim bisküvi batırırken
Az önce limonata içtim bilsem çekip eklerdimbenden başka foto ekleyen babayiğit göremiyorum litfen ama... sevmek paylaşmaktır, bakın ben sizinle şarabımı cinimi paylaşıyorum, sizden bi kadeh bişey göremedik, bu nasıl kardeşlik bacılık
millet marketten kuruyemiş alıyordu çılgınlar gibi, ben çorap alıp çıktım o seviyedeyim
Az önce limonata içtim bilsem çekip eklerdim
Hahahahahaha birde bize bak evde pijamayla geyik yapıyoruzÜst katta 50 yaş üstü hanımlar beyler parti yapıyor
Binayı menopoz ve antrapoz ateşi sardı Mune
Ateş bizi çağırmaz inşallah
Aaaaa senin ki yine iyi , olayla bir bağlantısı var ... çorabı asarsın şöminene falan
Ben marketen pırasa havuç domestos alıp çıktım .... neye alamet acaba
Şöminemiz bile yokAaaaa senin ki yine iyi , olayla bir bağlantısı var ... çorabı asarsın şöminene falan
Ben marketen pırasa havuç domestos alıp çıktım .... neye alamet acaba
Senin için çay büskivi buluşmasını yeniden canlandırırımben anlamam kardeşim balık baştan kokar o foto eklenecek, gerekirse biskevitini tekrar batır
Ne ban yedim beya gene oysa ki müdürüm affetmişti de patron acımamış