Ins tutmustur canimSelam kızlar Ben de beklemedeyim geçen hafta oldum aşılamamı.sonrasında kasık ağrısı çok oldu sanırım yumurtalıkların fazla uyarımından.perşembe günü belli olucak pek umutlu deilim ki zaten olasılık en iyi şartta %15
Jel veya progestan kullanıyor musun canım? Onların yan etkileri olabiliyor.hamilelik belirtileri için biraz erken ama neden olmasın belki bebegin yerleşiyor dur ve vücudun buna tepki gosteriyordur :)Kızlar bugun benim aşılamamın 6. Günü aşırı bulantı kusma iştahsızlık şişkinlik bende ohss mi gelişti acaba bu konuda bilgisi olan varmı
Belirti mi bilmem ama benim karnım çok şiş geceleri hiç rahat uyuyamıyorum ara ara karnımda batmalar oluyor bide halsizim benim son 3 günüm salı günü beta hcgye bakılacak adet olmazsam tabiBenimde 5gunum asilamada..hiçbirşeyim yok hicbir durum.sadece kasiklarim sikisacak şekilde oturursam rahatsız oluyorum acaba doktor yapmadimi ben mi halüsinasyon gördümgecen ayki klomen tedavimde daha çok belirtiler yasamistim hoş tutmadı o.bu nasıl bi durum anlamadım .hayırlısı olsun ya.sizde belirtiler nasıl durumlar ?
inşallah canim.. ilkinde böyle bişey yaşamamistim o yüzden endişelendim canım sağol..Merhaba canım hayırlı olsun inşallah tutar bu seferki.spekulumdan veya kanulden ötürü olabiliyormus.bazılarında boyle durumlar olabilecegi ni okumuştum içini ferah tut.kötü bi durum degil
Bendede şişkinlik olmasa hiçbirşey yok canım.senin baya baya az kalmis ne güzel.inşallah hayırlı haberler verirsin bize :)Be
Belirti mi bilmem ama benim karnım çok şiş geceleri hiç rahat uyuyamıyorum ara ara karnımda batmalar oluyor bide halsizim benim son 3 günüm salı günü beta hcgye bakılacak adet olmazsam tabi
Amin canim insaallah.Ay ne güzel 4-5gunun kalmis.hadi bakalım hayırlı haberler verirsin inşallahSlm arkadaşlar bende mayısin 3 de aşılama yaptırdım. Beklemedeyim. Cok heycanliyim. Ilk denememiz. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
Canim mikrocipli asilamami seninkiBenimde 5gunum asilamada..hiçbirşeyim yok hicbir durum.sadece kasiklarim sikisacak şekilde oturursam rahatsız oluyorum acaba doktor yapmadimi ben mi halüsinasyon gördümgecen ayki klomen tedavimde daha çok belirtiler yasamistim hoş tutmadı o.bu nasıl bi durum anlamadım .hayırlısı olsun ya.sizde belirtiler nasıl durumlar ?
Yok tatlım ya cipsiz benimkiCanim mikrocipli asilamami seninki
Jel veya progestan kullanıyor musun canım? Onların yan etkileri olabiliyor.hamilelik belirtileri için biraz erken ama neden olmasın belki bebegin yerleşiyor dur ve vücudun buna tepki gosteriyordur :)
Geçmiş olsun canım.inşallah hayırlı haberler olur canımYok canım kullanmıyorum jel falan acile gittim 2 serum yaptılar kan falanda almadılar hayırlısı bakalım
Olumlu olur inşallah canım ne olursa olsun paylaş sadece iyi gün arkadaşı olmicaz herseyimizi paylaşıyoruz..ama sevincini paylaşmayı çok isterimmm :)Cok tesekkur ederim denisss26. Ins olumlu sonuc alirsam yazarim.
Teşekkürler ablacim seneye bebislerimizle kutlarız inşallahAnneler gunumuz kutlu olsun ciceklerim
Ins kusumTeşekkürler ablacim seneye bebislerimizle kutlarız inşallah
Geçmiş olsun canım.inşallah hayırlı haberler olur canım