- 6 Haziran 2017
- 941
- 1.791
- 45
Benim doktorum 18 mm gordugu gün yarim doz daha igne vur ertesi gun şu saatte ovitrrel vur. 36 saat sonradaa asilamaya gel demisti. Yani son boyutu kontrol icin cagirmamisti bile. Ignelerin hepsini de kendim vurdum. Asilama saati icin randevuyu kararlastir ama bence. Umarim sonucun da guzel olurAgmaaaannn valla yarin calisiyorum. Hiiiiccc gitmiycem zaten 18 di dun. Yarina 20 yada 21 olur son denemem zaten. Alcam eczaneden saglik ocaginda vurdur yallah. Bellimi olur seldam belkide tutar kiz.ay benim denisss26 mmmm nerede yaaa.
Hayır gitmedim evde test yaptım negatif çıktı ben de test yaptırmak istemedim ne bilim öyle inşallah senin tutmuştur canımÖyle düşünme kuzum her bünye farklı olduğu için belirtiler de farklıdır inşallah güzel haberlerini bekliyorum sen bendem bir gün önce yaptırdın aşılamayı hemen belli oluyor mu ya bugün 14 ü gittin mi kuzum inşallah pozitiftir :)
İdrar testi mi yaptın evde o ancak Reglin geciktikten sonra belli olur henüz erken test için , mesela benim 23-24 ünde gitmem lazım teste sende benden bir gün önce yaptırdın daha erken üzülme kuzum. Benim de kaşığımda hafif Ağrı'lar var Reglin olmam inş yaHayır gitmedim evde test yaptım negatif çıktı ben de test yaptırmak istemedim ne bilim öyle inşallah senin tutmuştur canım
Evet canım idrar testi yaptım olmadı yani adet günümü beklicem artık hayırlısı ya inşallah sen hamilesindir canım dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerleİdrar testi mi yaptın evde o ancak Reglin geciktikten sonra belli olur henüz erken test için , mesela benim 23-24 ünde gitmem lazım teste sende benden bir gün önce yaptırdın daha erken üzülme kuzum. Benim de kaşığımda hafif Ağrı'lar var Reglin olmam inş ya
İnşallah sende tatlım bekleyelim bakalım az kaldı benim karnım ağrıyor moralim bozulduEvet canım idrar testi yaptım olmadı yani adet günümü beklicem artık hayırlısı ya inşallah sen hamilesindir canım dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle
Moralini bozma canım bende hiç bir belirti yok belki tutmuştur o yüzden ağrıyordur inşallahİnşallah sende tatlım bekleyelim bakalım az kaldı benim karnım ağrıyor moralim bozuldu
Sağol tatlım belki de sen hamilesidir herkesim Ağrı'sı olmuyorkiMoralini bozma canım bende hiç bir belirti yok belki tutmuştur o yüzden ağrıyordur inşallah
Doktorunla konustun mu? Randevu verdigine gore calisiyor demek. Niye sikinti ettin kiKızlar aşılama günüm bayram tatiline denk geliyor. Napcam bennn
Cnm bende dua ediyom ole benimki de ona denk gelme ihtimali var cnm yaaKızlar aşılama günüm bayram tatiline denk geliyor. Napcam bennn
Ay canim yaaaa 10 binide gecmis allahim insallah yuzunu guldursunnn. Guzel haberi oCanim benim asilama 1980 liraydi tutmadi biliyosun.Rahim filmi kan testi esimin testleri derken asilama bize 4500 liraya mal oldu toplamda o gitti bitti...6750 tup bebek masrafiydi 500 rahim dinlendirme icin aldilar yumurta toplama gunu hesabi kapatmaniz gerekiyor dediler kapattik.Kartlarla biraz nakit derken odedik.igneler ilaclar 2800 tuttu toplamda.Ama bundan sorna transfer var daha para almicaklar.Embriyolari dondurdular birde onun icin 1500 daha alicaklar sanirim.Burasi pahali Antalya belki daha uygundur.Insallah daha uygundur.Insallah bu ay hamile kalirsinda gerek kalmaz Rabbim ol desin olsun insallah.
Canim ben asilama yaptirmiycam tsk ederim sagol beni aydinlattigin ve guzel dileklerin icin. Obur aya tupe gecicem bu son catlatmalarim. Ins hepimizin yuzu guler yaBenim doktorum 18 mm gordugu gün yarim doz daha igne vur ertesi gun şu saatte ovitrrel vur. 36 saat sonradaa asilamaya gel demisti. Yani son boyutu kontrol icin cagirmamisti bile. Ignelerin hepsini de kendim vurdum. Asilama saati icin randevuyu kararlastir ama bence. Umarim sonucun da guzel olur
Yawrum aklin yolu birdir. Ne yapalim bunlar tecrubeden oluyo artik. Havadan yere yumurtan 20 olmus desin diye 230 veremiycem ona. 4. Ayim artik ne yapiyor yapacak biliyorum anlatti zaten. Delilik oldugunu dusunmuyorum. valla gittim aldim eczaneden ancak eczanede yokmus getirtti derken saglik ocagi kapandi denizim.Hah hah ha abla.guldurdun beni.neden çektik birbirimizi anlıyorum hoca hocayı tekkede deli deliyi her yerde.bende senin dediğin gibi düşünüp nasıl olsa hep ayni zamanda ayni ebatlarda oluyor diye kendim vurdurdum.ne deyip yap gitsin ya ha doktor vurmuş ha sen ki sen öncesinde yumurta na baktirmissin bende yumurta varmı onu bile bilmeden yaptırdım.
Tebrik ederim canim benim bu degerlerden pek anladigim yok ama sanirim hamilesin. Insallah saglicakla kucagina all minnakini. Darisi bize olsun insallahKan sonucumu verdimm 72,76 cikti dusuk mu bu kan sonucu
Ah bebegimmmm allah kabul eylesin orucunu. Ufakligin icinde cok gecmis olsun. Evet canim kemal ozgure gidicem. Hayirlisi bakalim.@Yonca__ @selda3334 valla kızlar oruç beni fena çarpıyor.hicbirseye baktığımızda yok bide sipam hastalandı ateşli falan onlarla uğraşırken nete pek bakamiyom.yonca abla çatlatma iğnesini kendin yaptır.18mm mis en fazla 21olur tam kıvamında olur.boşu boşuna harcama parani.kendi cepleri dolsun diye habere para tuzağı bunların ki.inşallah tutunur bebisin.olmazsa da kemal ozgure mi gitcen?seldacim senin için oldu bu sefer diyorum bizimde hicbir sorunumuz yok sadece benim rahim azcik sola yatık.ama engel değil diyorlar.bi tane evladım var elhamdülillah Rabbim hic olmayanlara tattirsin ama kardeş demek can demek kalabalık bi ailem olsun isterdim hep Rabbim neyi uygun gördüyse o.inşallah Rabbim bu güzel dualarimiza cevap verecek.O'na hiçbirşey zor değil sadece zamanı var iste.
Ve benimki iptal edildi başlanmıcak bu ayCnm bende dua ediyom ole benimki de ona denk gelme ihtimali var cnm yaa
İyi yapmissin abla.ben burada okuduğum yazılarda iğneleri yazıp doktorlar kendin vuracaksin deyipte kendi kendilerine iğne yapanları okumuştum.o kadar zorlu bi iğne değil ehemmiyetli değil yani.inşallah kalirsinda tüpe gerek kalmaz.olmazsa da benccede kemal beye git.Allah yardımcımız olsun inşallahYawrum aklin yolu birdir. Ne yapalim bunlar tecrubeden oluyo artik. Havadan yere yumurtan 20 olmus desin diye 230 veremiycem ona. 4. Ayim artik ne yapiyor yapacak biliyorum anlatti zaten. Delilik oldugunu dusunmuyorum. valla gittim aldim eczaneden ancak eczanede yokmus getirtti derken saglik ocagi kapandi denizim.gittim ozele acil bolumune vurmadilar dr recetesi nerde olmadan vuramayiz dediler. Komsum eski hemsire gittim ona vurdurdum valla. Tertemiz oldu
Ins canim yaaa. Ins ikimizde kendi tedavimizle hamile kalirizİyi yapmissin abla.ben burada okuduğum yazılarda iğneleri yazıp doktorlar kendin vuracaksin deyipte kendi kendilerine iğne yapanları okumuştum.o kadar zorlu bi iğne değil ehemmiyetli değil yani.inşallah kalirsinda tüpe gerek kalmaz.olmazsa da benccede kemal beye git.Allah yardımcımız olsun inşallah
Canım benim bu neşeli hallerine bebek sesleri eslik etsin inşallah. Çok tatlı bi anne olacağın kesin.aynen öyle. ignemi kendim aldım tek basıma kendim yaptım..hobaaaIns canim yaaa. Ins ikimizde kendi tedavimizle hamile kalirizseni bu alemde yanliz birakirmiyim. Ovitttrellllimiiii kendiiim aldim tek basimaaaa kendim yaptim . Denizim yaaa iyiki varsin