Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bende bugun sormaya gidecem benim bugun ilk gun benimkinin de iptali soz konusu hakkimizda hayirlisi olani rabbim gonlumuze razi eylesin insVe benimki iptal edildi başlanmıcak bu ay
Hadi canım hayırlı haberlerle donersin inşallahGünaydın kızlar bugün test günüm dualarınızı eksik etmeyin. Pozitif sonuclar yazmak dilegiyle Allah utandirmasin insallah
Kızlar eğer iptal olursa aşılama bos gecirmeyin en azından çatlatma iğnesi yle deneyin sansiniziYaa bende bugun sormaya gidecem benim bugun ilk gun benimkinin de iptali soz konusu hakkimizda hayirlisi olani rabbim gonlumuze razi eylesin ins
Amin canım hepimizin gobuslerinde minnaklari olur inşallah su mübarek günlerin hatrina
Benimde aklimdan klomen arti catlatma ignesi yapayim diye dusunuyom cnmKızlar eğer iptal olursa aşılama bos gecirmeyin en azından çatlatma iğnesi yle deneyin sansinizi
Canim yaaa seninde insallahhhh hepimizin
Ayyy hadi hayirlisi canim guzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar bugün test günüm dualarınızı eksik etmeyin. Pozitif sonuclar yazmak dilegiyle Allah utandirmasin insallah
Hayirlisi olsun canim yola devamKızlar malesef haberler kötü...
Sağlık olsun diyip önümüze bakacağız artık
Bekleyen diğer arkadaşlar için hayırlı haberler diliyorum
Sagol canim yine yeni gelismelerle gorusuruz buralarda...Hayirlisi olsun canim yola devam
İnşallah hayırlı Zaman'da gelir Can'ım vakti Zaman'ı varmışKızlar malesef haberler kötü...
bence de öyle yapman mantıklı canımBenimde aklimdan klomen arti catlatma ignesi yapayim diye dusunuyom cnm
Zamanı değilmiş demekki.yılmak yok yola devam inşallah bi dahaki aya olurKızlar malesef haberler kötü...
Saglik olsun canim. En kisa zamanda Allah gonlune gore versinKızlar malesef haberler kötü...
Arkadaslar buraya girmek beni inanilmaz mutluediyoHepinize selam ve sevgiler...Yonca Denisss ve tum arkadaslara...
Ahh kusum ne yapsakki ben hidir ellezde yapmistim. Kadir gecesi birbirimizin rumuzuna duami etsek. Allahim ne olur bizlere hayirli ve saglikli evlatlar nasip etIyi aksamlar arkadaslar. Sanirim artik mayis ayi asilamalarinda sonuc bekleyen kalmadi aramizda. Pozitif sonuclara hep beraber sevindik mutlu olduk. Negatiflerde umudumuzu kaybetmedik. Bundan sonraki denemelerimizde de hem tedavilerimizi hem duygularimizi paylasmaya devam.
Ramazan ayi malum önumuz Kadir gecesi. Acaba bir etkinlik mi yapsak diye aklima geldi. Ne de olsa en cok biz birbirimizi anlariz. Benim dini bilgim cok iyi degildir. Ya da bazi arkadaslarimizin enerji calismalari gibi bilgileri vardir. Onerilerinizi bekliyorum.
Heee sende bizi mutlu ediyon kusum bide bebelerden haber geldimi tamamdir. Biz denislee bir kumar oynadik yalap sap cocuk yapicaz biz.Arkadaslar buraya girmek beni inanilmaz mutluediyoHepinize selam ve sevgiler...Yonca Denisss ve tum arkadaslara...
Aleykum selam canım. İnşallah güzel haberleri aldıkça daha çok mutlu olucazArkadaslar buraya girmek beni inanilmaz mutluediyoHepinize selam ve sevgiler...Yonca Denisss ve tum arkadaslara...