Canım ben tutunma iğnesi falan olmadım ama tutunsun diye progestan diye bi ilaç kullanıyorum ve yanetkileri baya oluyor.hamilelik belirtileriyle ayni yan etkileri var yani.kaşık ağrısı 10-11gune kadar devam etti bende simdi arada kasiklarimda ağrı veya sancı oluyor gelip gidiyor.vücudumuza yüklenen hormon ilaçlarında dolayı yani 10gunden sonra vücuttan atildikca azalıyor etkilerKızlar perşembe günü aşılamam yapıldı bu gün 3. Gün çok feciii kasık ağrım var sanki adet oldum olcam öyle... Bugün doktorun verdiği tutunma ignesinde yaptırdık o mu yaptı acaba böyle ağrı bilemediminşallah hersey yolundadır
İlk aşılamada bende kullandım iğne ve yan etkilerinin hemen hemen hepsini yaşadım canım normal yani endişe etme. Öyle bir yakïyor ki oturamıyorsun bile çok canım yanmıştıKızlar perşembe günü aşılamam yapıldı bu gün 3. Gün çok feciii kasık ağrım var sanki adet oldum olcam öyle... Bugün doktorun verdiği tutunma ignesinde yaptırdık o mu yaptı acaba böyle ağrı bilemediminşallah hersey yolundadır
Canim hayirli ugurlu olsun Allah kucagina almayi nasip etsin belirtilerini tekrar bana yazarmisin?Canım ne zamandır giremedim. Geçtiğimiz salı günü gittim keseyi göremedi erken diye cuma gel keseyi görürüz dedi sonra gittim cuma günü gene göremedi ve tekrar tahlil istedi yaptırdım sonuç 2248 çıktı sonucun çok iyi gel alttan bakalım dedi ve küçücük keseyi gördüm Allah'ıma çok şükür
Canim degilmi?Bende dun 9.gunumdu yaptirdim sonra cok pisman oldumKizlar asilamanin 12.gunundeyim kan tahlili yaptirdim negatif malesef
Çatlatma ignesinden 24-36saat sonra yapılıyor canım yumurtanın durumuna gore.sperm sayısını hatırlamıyorum ama doktor gayet iyi demişti bizimkine.tutunma iğnesini kullanmadım onun yerine progestan diye bi ilaç kullanıyorum.Arkadaşlar eltiminde çarşamba günü aşılaması yapılacak aşılamanız çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yapıldı sperm hareketliliği ne kadardı bilgi verirmisiniz birde tutunma iğnesini ilk defa duydum acaba onunla ilgilide bilgi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
Canim bize detaylarini yazsana belirtilerini cok rica ediyorumDeniss26 giremedim bir süre. Aşılamanin 12. Günü 47 çıktı bir gün sonra 63 çıktı iki gün sonra tekrar 236 cikti haftaya çarşamba tekrar vereceğim bakalım
Benimki catlatma ignesinde 37 saat 45 dk sonra oldu canim tutunma ignesi vermedi cirirone jel verdi bana.Arkadaşlar eltiminde çarşamba günü aşılaması yapılacak aşılamanız çatlatma iğnesinden kaç saat sonra yapıldı sperm hareketliliği ne kadardı bilgi verirmisiniz birde tutunma iğnesini ilk defa duydum acaba onunla ilgilide bilgi alabilirmiyim şimdiden teşekkürler
Ay canim bu surec daha zorlu demi?kaybetme korkusu.normalde ikiye katlamasi gerekti ama yinede bence normal kan değerleri.12gunu 30larda degilde 47cikmasinin sebebi ilaçların vucuttan tam atilmamasindan dolayıdır.Rabbim saglikli bi hamilelik sureci versin her asama zor vallaDeniss26 giremedim bir süre. Aşılamanin 12. Günü 47 çıktı bir gün sonra 63 çıktı iki gün sonra tekrar 236 cikti haftaya çarşamba tekrar vereceğim bakalım
Cevabın için teşekkürler canım oluşan yumurtaların çatlamaması için bir iğne kullanıldımı acabaBenimki catlatma ignesinde 37 saat 45 dk sonra oldu canim tutunma ignesi vermedi cirirone jel verdi bana.
Topiğin ilk hamişi diyebilir miyiz sana canımDeniss26 giremedim bir süre. Aşılamanin 12. Günü 47 çıktı bir gün sonra 63 çıktı iki gün sonra tekrar 236 cikti haftaya çarşamba tekrar vereceğim bakalım
İlk aşılaman mıydı canımDeniss26 giremedim bir süre. Aşılamanin 12. Günü 47 çıktı bir gün sonra 63 çıktı iki gün sonra tekrar 236 cikti haftaya çarşamba tekrar vereceğim bakalım
Topikten iki hamilemiz var ebrarcim inşallah artarak devam eder.çoğumuzun haftaya belli olacak.inşallah haftaya hamile listesi yaparsın bizeTopiğin ilk hamişi diyebilir miyiz sana canıminşallah artarak devam eder Değerin ve sağlıklıdır
Aa öyle mi ben kaçırmışım diğer arkadaşımız kimTopikten iki hamilemiz var ebrarcim inşallah artarak devam eder.çoğumuzun haftaya belli olacak.inşallah haftaya hamile listesi yaparsın bize
Bide Ececik12di yanlış hatırlamıyorsam ikisinde polikistikover vardı.ve ilk asilamalariydi.inşallah canım ya bende korku oluşmaya başladı.Aa öyle mi ben kaçırmışım diğer arkadaşımız kim
inşallah herkes arka arkaya olmuş aşılama hepimiz mutlu haberi alalım
Bende de var o korku canım ya inş yanılıyoruzdur da bebişimiz bizimledirBide Ececik12di yanlış hatırlamıyorsam ikisinde polikistikover vardı.ve ilk asilamalariydi.inşallah canım ya bende korku oluşmaya başladı.adet oldum olacak korkusu.kasigima giren her agrıda ahanda geliyor gelecek demeye başladım.hayirlisiyla bi test zamanı gelse.Herşey Allahtan her ikisonucada hazirlikliyim emme gönül tabiki bebis diyor
suppeeeeerrMayıs ayı Aşılama takvimi
İsim————ilaç adı—–————kaçıncı aşılama————aşılama günü————test günü
E Ececik12 •••••••••••••••••• ilk aşılama•••••••••• Hamile
H Humanuryagizefe •••••••••••ilk aşılama••••••••••••Hamile

D Denisss26 •••••••••••klomen•••••••aşılama•••••••••••9mayıs••••••••23 mayıs

@BaharKenan35••••puregon•••••aşılama••••••••••••18mayıs
S selda3334 ••••••••••otriville••••••aşılama••••••••••••10mayıs
@Zehra 8678•••••••••fostimon••••••aşılama•••••••••••8 mayıs
Eylulll09 ••••••••••gonal-f•••••••••2.aşılama çipli•••10mayıs•••••••24 mayıs

@Bebe58 •••••••••••••gonal-f••••••••1.aşılama çipli••••9 mayıs
@Yonca__•••••••••••klomen••••••••çatlatma••••••••••••16 mayıs

@fk0678••••••••••••••gonal-f•••••••••1.aşılama•••••••••••???????
@Edanonurum•••••••gonal-f••••••••2.aşılama•••••••••••8 mayıs
Amin canım inşallahBende de var o korku canım ya inş yanılıyoruzdur da bebişimiz bizimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?