- 6 Mart 2013
- 2.387
- 2.309
- 333
Teşekkürler canımsuppeeeeerr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canımsuppeeeeerr
AynenArkadaşlar listede adınız yoksa Eylulll09 kayıt yaptırabilirsinizgerekli belgeler kullandığınız ilaç kaçıncı aşılama ve aşılama tarihlerinizle beraber
Klomen kullanıyorum. İlk aşılamam canım. Bat 10 haziran.
Canım aşılama tarihim 26 mayıs eklermisinMayıs ayı Aşılama takvimi
İsim————ilaç adı—–————kaçıncı aşılama————aşılama günü————test günü
@Ececik12 •••••••••••••••••• ilk aşılama•••••••••• Hamile
@Humanuryagizefe•••••••••••ilk aşılama••••••••••••Hamile

D Denisss26 •••••••••••klomen•••••••aşılama•••••••••••9mayıs••••••••23 mayıs

@BaharKenan35••••puregon•••••aşılama••••••••••••18mayıs
S selda3334 ••••••••••otriville••••••aşılama••••••••••••10mayıs
@Zehra 8678•••••••••fostimon••••••aşılama•••••••••••8 mayıs
Eylulll09 ••••••••••gonal-f•••••••••2.aşılama çipli•••10mayıs•••••••24 mayıs

@Bebe58 •••••••••••••gonal-f••••••••1.aşılama çipli••••9 mayıs
@Yonca__•••••••••••klomen••••••••çatlatma••••••••••••16 mayıs

haritacikiz ••••••••••••••gonal-f•••••••••1.aşılama•••••••••••???????
@Edanonurum•••••••gonal-f••••••••2.aşılama•••••••••••8 mayıs
Aşılama tarihin ne canımKlomen kullanıyorum. İlk aşılamam canım. Bat 10 haziran.
Daha yazan olur belki yarın hepsini güncellerim canım.Canım aşılama tarihim 26 mayıs eklermisin
Deniss26 canim tarot falina baktim. Suan dogruluk ve butunluk icerisindesin cesaret ihtiyacin var. Anlasmazlikla yasiyorsun cozum uretip acik karar vererek ozveri ve arinma durumuna geciyorsun. Birseylere yatirim ve yararli gorusmeler var. Sifa var. Ask ve duygularin yatismasi. Yeni isler yolculuklar. Dengeli kararlar var. Bir akrabadan yardim goreceksin. Cesaret ve cinsel cekicilik gorunuyor. Ozgun cikarlarini savunmaya gececeksin. korunma gudusu hissedeceksin. Maddi bir doyum yasayacaksin. Yakinda bir amacin gerceklesmesi dostluklar ve ailede ahenk gorunuyor. Wowww denisss26 buyuk askk varrr. Ve comertlik yardimseverlik gorunuyor. Bu kadar beybisiAmin canım inşallah
Canim bende ayniyim simdi adet olucam diyorum ama gelmiyo cok sukur.Simdi sanci yok mesela ama biraz dolasinca hareket edince basliyo sancilar yatinca geciyo goguslerim balon gibi nasil aciyoBide Ececik12di yanlış hatırlamıyorsam ikisinde polikistikover vardı.ve ilk asilamalariydi.inşallah canım ya bende korku oluşmaya başladı.adet oldum olacak korkusu.kasigima giren her agrıda ahanda geliyor gelecek demeye başladım.hayirlisiyla bi test zamanı gelse.Herşey Allahtan her ikisonucada hazirlikliyim emme gönül tabiki bebis diyor
Aşılamam henüz olmadı. Çarşamba kontrolüm var.Aşılama tarihin ne canım
Daha yazan olur belki yarın hepsini güncellerim canım.
Insallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün doktorum tutunma ignesi dedi aşılamanın 3. Günü ve 7. Günü vurulucakmış inşallah hepimizin sonu güzel olurİnşallah seninledir canım. Tutunma ignesini ilk defa duydum
tmm canım çok teşekkürler cvp için doktor bizede 36 saat dedi ama bem 24 saatte yapılmasını istiyorum hayırlısı inşaallahÇatlatma ignesinden 24-36saat sonra yapılıyor canım yumurtanın durumuna gore.sperm sayısını hatırlamıyorum ama doktor gayet iyi demişti bizimkine.tutunma iğnesini kullanmadım onun yerine progestan diye bi ilaç kullanıyorum.
İnşallah canım. Güzel haberlerini bekliyoruzInsallah canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün doktorum tutunma ignesi dedi aşılamanın 3. Günü ve 7. Günü vurulucakmış inşallah hepimizin sonu güzel olur
Canım aşılamanın 3.günü ve 7.günü vurulmam için verdi bu iğneyi tutunma iğnesi dedi.. Progestan 200ml ilacada aşılamanın 4.günü başlayacaksın dedi inşallah yüzümüz güler canım müjdeli haberlerimizi paylaşırız hepimizCanım ben tutunma iğnesi falan olmadım ama tutunsun diye progestan diye bi ilaç kullanıyorum ve yanetkileri baya oluyor.hamilelik belirtileriyle ayni yan etkileri var yani.kaşık ağrısı 10-11gune kadar devam etti bende simdi arada kasiklarimda ağrı veya sancı oluyor gelip gidiyor.vücudumuza yüklenen hormon ilaçlarında dolayı yani 10gunden sonra vücuttan atildikca azalıyor etkiler
Aynen canım nasıl bir iğnedir o öyle eşime dedim felç oldum galiba cok yaktı acıttı halende yeri ağrıyor... Insallah sonuçlarımız pozitif olurda çektiğimiz bu zorlu sürece değer... Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah canımİlk aşılamada bende kullandım iğne ve yan etkilerinin hemen hemen hepsini yaşadım canım normal yani endişe etme. Öyle bir yakïyor ki oturamıyorsun bile çok canım yanmıştı
Canım ilacın ismi neydi acaba öğrenebilirmiyimAynen canım nasıl bir iğnedir o öyle eşime dedim felç oldum galiba cok yaktı acıttı halende yeri ağrıyor... Insallah sonuçlarımız pozitif olurda çektiğimiz bu zorlu sürece değer... Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah canım
Proluton depot canımCanım ilacın ismi neydi acaba öğrenebilirmiyim
hayırlısıyla güzel haberlerini alırız inşaallah canım kaç yumurtan vardı adetinin kaçıncı günü bugün bilgi alışverişinde bulunalım birazMerhaba kızlar bende az önce çatlatma iğnemi yaptım pazartesi günü de inşallah aşılamam yapılacak bu benim ikinci aşılamam birincisi malesef negatifle sonuçlandı bakalım bu sefer nasıl olacak ama ilkinde olan ne heyecan var ne istek dua edin bana da olur mu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
anladım hayırlısı olsun canım inşaallah progestanın depolanması için yapılan bir iğne inşallah bebişlere kavuşuruzProluton depot canım