• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bu arada aklıma geldi size de umut olsun dayım ve yengem 20 yıla yakın evlat özlemi çektiler.Ve artık bırakmışlardı çabalamayı kaderlerine razı gelip.Hiç isyan ettiklerini duymadım ama yaraları derindi .Vaktinde olsa çocukları benim yaşıma yakın olacaktı 26 yaşındayım düşünün ...
Bir gün o mucize gerçekleşti ve 2 aylık :anneadayı: olduğunu öğrendi yengem.O mucize şimdi büyüdü hatta okula bile başladı.:emir_bebek:
Demem o ki Allah nelere kadir , hayat sürprizlerle dolu yeter ki biz duada ısrarcı olalım

Ve adet oldum :( O değil de kimyasal gebelikten once 28 gündü döngüm.Kimyasaldan sonra 32 ye cikmisti simdi de 29 oldu kafam çok karışık yumurtlama günü hesaplarken çok zorlanacagim .Ovulasyon testi öneriyor musunuz kizlar

Ve adet oldum :KK43: O değil de kimyasal gebelikten once 28 gündü döngüm.Kimyasaldan sonra 32 ye cikmisti simdi de 29 oldu kafam çok karışık yumurtlama günü hesaplarken çok zorlanacagim .Ovulasyon testi öneriyor musunuz kizlar
üzülme canım regl'iden 10 gün sonra gün aşırı ilişkiyi dene ovulasyon testini kullanan arkadaşlar var öneriyorlar ben de alacaktım ama bu ay doktor yapacak yumurta takibimi gerek kalmadı.

Ve adet oldum :KK43: O değil de kimyasal gebelikten once 28 gündü döngüm.Kimyasaldan sonra 32 ye cikmisti simdi de 29 oldu kafam çok karışık yumurtlama günü hesaplarken çok zorlanacagim .Ovulasyon testi öneriyor musunuz kizlar
Bende bu ay başladım canım daha ovu. günüm gelmedi ama bence iyi bir yöntem en azından yumurtlama gününü bilerek ve dikkat ederek yapıyorsun dene derim

ben kesinlikle öneriyorum bu ay kullanmadım oda aşılama oluyor diye
ama olmazsa gelecek ay yine başlarım ovi testine canım.

tgb34 tgb34 _citygirl_ _citygirl_ A anneveoglusu
Sağolun kızlar önceki ay gün aşırı yaptık yumurtlama gunume yakın bi tarihten itibaren test almak istiyorum aslında ama hiç kullanmadım marka nerden temin etsem daha mantıklı olur peki ?
Aslında doktor da mantıklı şu an eşimin tedavisi sürüyor belki de ondan olmadı .Ben hhepi topu dr a bir kez gittim o da kimyasalda ki dr dan hiç memnun kalmamıştım.Şimdi yeni bir dr seçip gitmek istiyorum ama adetimin 3. günü tatile denk geliyor napcam bilemedim kafam çok karışık

tgb34 tgb34 _citygirl_ _citygirl_ A anneveoglusu
Sağolun kızlar önceki ay gün aşırı yaptık yumurtlama gunume yakın bi tarihten itibaren test almak istiyorum aslında ama hiç kullanmadım marka nerden temin etsem daha mantıklı olur peki ?
Aslında doktor da mantıklı şu an eşimin tedavisi sürüyor belki de ondan olmadı .Ben hhepi topu dr a bir kez gittim o da kimyasalda ki dr dan hiç memnun kalmamıştım.Şimdi yeni bir dr seçip gitmek istiyorum ama adetimin 3. günü tatile denk geliyor napcam bilemedim kafam çok karışık
canım benim kullandığım loboquik marka ben 20 ovu testi 2 de erken gebelik testi vardı yanında netten sipariş ettim 25tldi sanırım sende bir bak istersen markayı yazınca çıkıyor zaten

canım benim kullandığım loboquik marka ben 20 ovu testi 2 de erken gebelik testi vardı yanında netten sipariş ettim 25tldi sanırım sende bir bak istersen markayı yazınca çıkıyor zaten
tamam canım teşekkür ederim bakcam eğer alırsam sizden yorumlamanızı isterim çok tecrübesizim

Hayırlısı ne ise o olsun Rabb'im nasip etsin en kısa zaman da
Amin inşalalh ezan vakitleri Rabbim muradımızı versin başkalarının bebeklerine bakıp iç geçirmeyelim biz de çekirdek aile olalım kapımızda 3 ayakkabı soframızda 3 tabak olsun inşallah

Merhaba kizlar. 15gun once 22haftalik bebegimi kaybettim. Yeni yeni toparlandim. Dun dogum sonrasi ilk kontrole gittim 2-3ay korun dedi doktor. Ben ilk adet sonrasi dusunuyorum uzun uzun beklemek istemiyorum. Rabbim tum isteyenlerede banada aratmadan hayirli bebek verir insallah. Diger kuzumada 2017de hamile kaldim insallah yeniden guzel haberleri alirim

Merhaba kizlar. 15gun once 22haftalik bebegimi kaybettim. Yeni yeni toparlandim. Dun dogum sonrasi ilk kontrole gittim 2-3ay korun dedi doktor. Ben ilk adet sonrasi dusunuyorum uzun uzun beklemek istemiyorum. Rabbim tum isteyenlerede banada aratmadan hayirli bebek verir insallah. Diger kuzumada 2017de hamile kaldim insallah yeniden guzel haberleri alirim
çok geçmiş olsun canım yaa allahım aratmasın inşallah meleklerimiz gelir bir an önce

Kızlar sağ taraf bel ağrım beni öldürüyor sanki bıçak sapliyorlar yolda yürürken çığlık attım ağrıdan 10 gün var regl tarihim e eşim kesin var birşey diyor ben umutlu değilim daha ilk ay ama sizce olabilir mi bide dün 12 saat uyudum bu hafta hep uyudum ya sıcaklardan bilemiyorum heveslenmek de istemiyorum erken daha

:KK200:Mucizesini Bekleyen Anne Adayı:KK200:TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYONAĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYONEYLÜL BAT/SAT/OVULASYONEKİM BAT/SAT/OVULASYONKASIM BAT/SAT/OVULASYONARALIK BAT/SAT/OVULASYON
Ausencia Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZ?????
@gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ?????
@blondgunes ??????
A anneveoglusu SAT 21 TMZ/BAT18 AĞST/????
P Pelinimben SAT 12 TMZBAT09 AĞS/????
@turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZBAT 4 AĞS/????
Ausencia Ausencia ?TMZ?????
Ausencia Ausencia BAT 29 TMZ/?????
@Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ?????
_citygirl_ _citygirl_ SAT 18TMZ/1 AĞS.16 AĞS/????
@iremnaz2008 BAT 30 TMZ/?????
@kronikuykucu BAT 8 TMZ/4 AĞS/????
@/?????
@/?????
[tr][td]@[/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

anne-bebek-fotog%CC%86raflar%C4%B1-8.jpg

Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı :KK51::KK51:

2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...:KK200:

Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...

Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa :oops:

Ben hazırım ...

Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize :KK36:

Canlarım benide ekleym:anneadayı:
:KK200:Mucizesini Bekleyen Anne Adayı:KK200:TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYONAĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYONEYLÜL BAT/SAT/OVULASYONEKİM BAT/SAT/OVULASYONKASIM BAT/SAT/OVULASYONARALIK BAT/SAT/OVULASYON
Ausencia Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZ?????
@gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ?????
@blondgunes ??????
A anneveoglusu SAT 21 TMZ/BAT18 AĞST/????
P Pelinimben SAT 12 TMZBAT09 AĞS/????
@turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZBAT 4 AĞS/????
Ausencia Ausencia ?TMZ?????
Ausencia Ausencia BAT 29 TMZ/?????
@Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ?????
_citygirl_ _citygirl_ SAT 18TMZ/1 AĞS.16 AĞS/????
@iremnaz2008 BAT 30 TMZ/?????
@kronikuykucu BAT 8 TMZ/4 AĞS/????
@/?????
@/?????

anne-bebek-fotog%CC%86raflar%C4%B1-8.jpg

Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı :KK51::KK51:

2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...:KK200:

Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...

Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa :oops:

Ben hazırım ...

Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize :KK36:

Canlar bende aranizdayim çok şükür bat 2 ama pozitif i gördüm çok şükür:anneadayı:

Kızlar sağ taraf bel ağrım beni öldürüyor sanki bıçak sapliyorlar yolda yürürken çığlık attım ağrıdan 10 gün var regl tarihim e eşim kesin var birşey diyor ben umutlu değilim daha ilk ay ama sizce olabilir mi bide dün 12 saat uyudum bu hafta hep uyudum ya sıcaklardan bilemiyorum heveslenmek de istemiyorum erken daha
Canım bence var çünkü benimde ilk defa bu ay çok bel ve kasık ağrım vardı tek şüphem buydu ve ilk denememizdi bende ihtimal vermiyordm hatta daha 3 gün var ve dün test yaptım pozitif çıktı çok şükür sende biraz daha bekle istersen umarım vardır

Back