Rabbim bebek isteyen bizlere hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eylesinBende katılmak isterim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık 2017 YILINDA GEBELİK BEKLEYEN GÜZEL YÜREKLER
- Konu Sahibi Ausencia
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2016
- 60
- 108
- 43
Arkadaşlar karınca kararınca bebek isteyen arkadaşlarımızla dua zinciri kurduk katılmak isterseniz buyrun hepimize birden dua ediyoruz
BURDA
Bende katılmak istiyorum
- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
Arkadaşlar bu arada aklıma geldi size de umut olsun dayım ve yengem 20 yıla yakın evlat özlemi çektiler.Ve artık bırakmışlardı çabalamayı kaderlerine razı gelip.Hiç isyan ettiklerini duymadım ama yaraları derindi .Vaktinde olsa çocukları benim yaşıma yakın olacaktı 26 yaşındayım düşünün ...
Bir gün o mucize gerçekleşti ve 2 aylık olduğunu öğrendi yengem.O mucize şimdi büyüdü hatta okula bile başladı.
Demem o ki Allah nelere kadir , hayat sürprizlerle dolu yeter ki biz duada ısrarcı olalım
Bir gün o mucize gerçekleşti ve 2 aylık olduğunu öğrendi yengem.O mucize şimdi büyüdü hatta okula bile başladı.
Demem o ki Allah nelere kadir , hayat sürprizlerle dolu yeter ki biz duada ısrarcı olalım
- 9 Temmuz 2017
- 407
- 174
- 18
- 31
- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
- 6 Haziran 2017
- 3.972
- 4.395
- 133
üzülme canım regl'iden 10 gün sonra gün aşırı ilişkiyi dene ovulasyon testini kullanan arkadaşlar var öneriyorlar ben de alacaktım ama bu ay doktor yapacak yumurta takibimi gerek kalmadı.Ve adet oldum O değil de kimyasal gebelikten once 28 gündü döngüm.Kimyasaldan sonra 32 ye cikmisti simdi de 29 oldu kafam çok karışık yumurtlama günü hesaplarken çok zorlanacagim .Ovulasyon testi öneriyor musunuz kizlar
- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Bende bu ay başladım canım daha ovu. günüm gelmedi ama bence iyi bir yöntem en azından yumurtlama gününü bilerek ve dikkat ederek yapıyorsun dene derimVe adet oldum O değil de kimyasal gebelikten once 28 gündü döngüm.Kimyasaldan sonra 32 ye cikmisti simdi de 29 oldu kafam çok karışık yumurtlama günü hesaplarken çok zorlanacagim .Ovulasyon testi öneriyor musunuz kizlar
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
ben kesinlikle öneriyorum bu ay kullanmadım oda aşılama oluyor diyeVe adet oldum O değil de kimyasal gebelikten once 28 gündü döngüm.Kimyasaldan sonra 32 ye cikmisti simdi de 29 oldu kafam çok karışık yumurtlama günü hesaplarken çok zorlanacagim .Ovulasyon testi öneriyor musunuz kizlar
ama olmazsa gelecek ay yine başlarım ovi testine canım.
- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
tgb34 _citygirl_ A anneveoglusu
Sağolun kızlar önceki ay gün aşırı yaptık yumurtlama gunume yakın bi tarihten itibaren test almak istiyorum aslında ama hiç kullanmadım marka nerden temin etsem daha mantıklı olur peki ?
Aslında doktor da mantıklı şu an eşimin tedavisi sürüyor belki de ondan olmadı .Ben hhepi topu dr a bir kez gittim o da kimyasalda ki dr dan hiç memnun kalmamıştım.Şimdi yeni bir dr seçip gitmek istiyorum ama adetimin 3. günü tatile denk geliyor napcam bilemedim kafam çok karışık
Sağolun kızlar önceki ay gün aşırı yaptık yumurtlama gunume yakın bi tarihten itibaren test almak istiyorum aslında ama hiç kullanmadım marka nerden temin etsem daha mantıklı olur peki ?
Aslında doktor da mantıklı şu an eşimin tedavisi sürüyor belki de ondan olmadı .Ben hhepi topu dr a bir kez gittim o da kimyasalda ki dr dan hiç memnun kalmamıştım.Şimdi yeni bir dr seçip gitmek istiyorum ama adetimin 3. günü tatile denk geliyor napcam bilemedim kafam çok karışık
- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
canım benim kullandığım loboquik marka ben 20 ovu testi 2 de erken gebelik testi vardı yanında netten sipariş ettim 25tldi sanırım sende bir bak istersen markayı yazınca çıkıyor zatentgb34 _citygirl_ A anneveoglusu
- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
tamam canım teşekkür ederim bakcam eğer alırsam sizden yorumlamanızı isterim çok tecrübesizimcanım benim kullandığım loboquik marka ben 20 ovu testi 2 de erken gebelik testi vardı yanında netten sipariş ettim 25tldi sanırım sende bir bak istersen markayı yazınca çıkıyor zaten
- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Hayırlısı ne ise o olsun Rabb'im nasip etsin en kısa zaman da
Ve adet oldum O değil de kimyasal gebelikten once 28 gündü döngüm.Kimyasaldan sonra 32 ye cikmisti simdi de 29 oldu kafam çok karışık yumurtlama günü hesaplarken çok zorlanacagim .Ovulasyon testi öneriyor musunuz kizlar
- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
Amin inşalalh ezan vakitleri Rabbim muradımızı versin başkalarının bebeklerine bakıp iç geçirmeyelim biz de çekirdek aile olalım kapımızda 3 ayakkabı soframızda 3 tabak olsun inşallahHayırlısı ne ise o olsun Rabb'im nasip etsin en kısa zaman da
- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Merhaba kizlar. 15gun once 22haftalik bebegimi kaybettim. Yeni yeni toparlandim. Dun dogum sonrasi ilk kontrole gittim 2-3ay korun dedi doktor. Ben ilk adet sonrasi dusunuyorum uzun uzun beklemek istemiyorum. Rabbim tum isteyenlerede banada aratmadan hayirli bebek verir insallah. Diger kuzumada 2017de hamile kaldim insallah yeniden guzel haberleri alirim
- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
çok geçmiş olsun canım yaa allahım aratmasın inşallah meleklerimiz gelir bir an önceMerhaba kizlar. 15gun once 22haftalik bebegimi kaybettim. Yeni yeni toparlandim. Dun dogum sonrasi ilk kontrole gittim 2-3ay korun dedi doktor. Ben ilk adet sonrasi dusunuyorum uzun uzun beklemek istemiyorum. Rabbim tum isteyenlerede banada aratmadan hayirli bebek verir insallah. Diger kuzumada 2017de hamile kaldim insallah yeniden guzel haberleri alirim
- 13 Mart 2011
- 4.641
- 7.610
- 158
Amin canim allah razi olsun. Artik onumuze bakacagiz mecbur allaha siginip dua edicez. Hayirli zamanda saglikli bir bebek versin hepimizeçok geçmiş olsun canım yaa allahım aratmasın inşallah meleklerimiz gelir bir an önce
- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Kızlar sağ taraf bel ağrım beni öldürüyor sanki bıçak sapliyorlar yolda yürürken çığlık attım ağrıdan 10 gün var regl tarihim e eşim kesin var birşey diyor ben umutlu değilim daha ilk ay ama sizce olabilir mi bide dün 12 saat uyudum bu hafta hep uyudum ya sıcaklardan bilemiyorum heveslenmek de istemiyorum erken daha
Canlarım benide ekleym[tr][td]@[/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
Mucizesini Bekleyen Anne Adayı TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYON AĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYON EYLÜL BAT/SAT/OVULASYON EKİM BAT/SAT/OVULASYON KASIM BAT/SAT/OVULASYON ARALIK BAT/SAT/OVULASYON Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZ ? ? ? ? ? @gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ ? ? ? ? ? @blondgunes ? ? ? ? ? ? A anneveoglusu SAT 21 TMZ/ BAT18 AĞST/ ? ? ? ? P Pelinimben SAT 12 TMZ BAT09 AĞS/ ? ? ? ? @turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZ BAT 4 AĞS/ ? ? ? ? Ausencia ?TMZ ? ? ? ? ? Ausencia BAT 29 TMZ/ ? ? ? ? ? @Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ ? ? ? ? ? _citygirl_ SAT 18TMZ/1 AĞS. 16 AĞS/ ? ? ? ? @iremnaz2008 BAT 30 TMZ/ ? ? ? ? ? @kronikuykucu BAT 8 TMZ/ 4 AĞS/ ? ? ? ? @ / ? ? ? ? ? @ / ? ? ? ? ?
[tr][td]@[/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı
2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...
Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...
Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa
Ben hazırım ...
Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize
Canlar bende aranizdayim çok şükür bat 2 ama pozitif i gördüm çok şükür[tr][td]@[/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
Mucizesini Bekleyen Anne Adayı TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYON AĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYON EYLÜL BAT/SAT/OVULASYON EKİM BAT/SAT/OVULASYON KASIM BAT/SAT/OVULASYON ARALIK BAT/SAT/OVULASYON Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZ ? ? ? ? ? @gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ ? ? ? ? ? @blondgunes ? ? ? ? ? ? A anneveoglusu SAT 21 TMZ/ BAT18 AĞST/ ? ? ? ? P Pelinimben SAT 12 TMZ BAT09 AĞS/ ? ? ? ? @turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZ BAT 4 AĞS/ ? ? ? ? Ausencia ?TMZ ? ? ? ? ? Ausencia BAT 29 TMZ/ ? ? ? ? ? @Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ ? ? ? ? ? _citygirl_ SAT 18TMZ/1 AĞS. 16 AĞS/ ? ? ? ? @iremnaz2008 BAT 30 TMZ/ ? ? ? ? ? @kronikuykucu BAT 8 TMZ/ 4 AĞS/ ? ? ? ? @ / ? ? ? ? ? @ / ? ? ? ? ?
Ben ausencia ... 38 yaşının bitimine ramak kalan ... 8 yaşına girmek üzere olan bir erkek çocuk annesi ... Mutlu .. huzurlu .. kendi dünyasında ...
Oğlumun doğumundan bir süre sonra bazı hastalıklarla mücadele içine girmiş , o dönem 2. çocuğu ertelemiş ben .
Şimdi yeniden anne olma dürtüsü ile yanıp tutuşan ben ...
Burası bana iyi gelecek ... Belki benim gibi olanlarla , belki farklı farklı hikayesi olanlarla ....yoldaş olmak ... regl tarihi gecikmeden eczaneye koşup test alma ... heyecanı
2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...
Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...
Olmadı benim gebeliğe hazırlık günlüğüm olur bu sayfa
Ben hazırım ...
Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize
- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.340
- 398
Hayırlı olsun canım kaç ay sonunda olduCanlarım benide ekleym
Canlar bende aranizdayim çok şükür bat 2 ama pozitif i gördüm çok şükür
Canım bence var çünkü benimde ilk defa bu ay çok bel ve kasık ağrım vardı tek şüphem buydu ve ilk denememizdi bende ihtimal vermiyordm hatta daha 3 gün var ve dün test yaptım pozitif çıktı çok şükür sende biraz daha bekle istersen umarım vardırKızlar sağ taraf bel ağrım beni öldürüyor sanki bıçak sapliyorlar yolda yürürken çığlık attım ağrıdan 10 gün var regl tarihim e eşim kesin var birşey diyor ben umutlu değilim daha ilk ay ama sizce olabilir mi bide dün 12 saat uyudum bu hafta hep uyudum ya sıcaklardan bilemiyorum heveslenmek de istemiyorum erken daha