• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa nerden ogrendin aslinda bize nasil kaldigini solerdi aslinda bence bu grubu unuttu 2 veya 3 kere girdi bir daha girmedi insallah gelirde igreniriz nasil hamile kalmis rabbim ona hayirli gebelikler yasatsin insallah bizlerede nasip olur ya masallah
Kafaya taktığı icin bu gruba giremeyeceğini soylemisti sonrasinda hamile kalmis diyet sayfasinin lideri cok sevindim darisi basimiza:)

Bu grubun kurucusu Ausencia Ausencia ablam hamileymis ne guzel topik acan herkes hamile kaliyor ben de mi acsam:halay:
Tebrik ediyorum abla Cok sevindim bize dua etmeyi unutma:nazar:.Bizi birakip gittin hamis kalmissin yahu:emir_bebek:

:KK200::KK200::KK200::KK200: canım benim güzel kalplim .. size de bol bol dua edeceğim tabii ... :KK200:bi kesinleşsin , keseyi göreyim istedim aslında ama kk da çabuk yayılıyor haber :)))
şuan 5 hafta . yolunda gözüküyor test sonucu normal ilerliyor .
bakalım ...cumaya ilk ultrason .

bol bol dua edeceğim canım :KK200:

Aaa nerden ogrendin aslinda bize nasil kaldigini solerdi aslinda bence bu grubu unuttu 2 veya 3 kere girdi bir daha girmedi insallah gelirde igreniriz nasil hamile kalmis rabbim ona hayirli gebelikler yasatsin insallah bizlerede nasip olur ya masallah

Merhabalar , aslıda epey girdim :) sayfayı birine devretsem ne güzel olur da dedim ..aralarda kaldı sanırım ...
Ben bu sayfayı açtığımda gebelik için yeni karar vermiştim zaten ... yani bir beklemem sürem olmadı , 3.aydı ... özel bir şey denemedim de ...
Sizlere de bol bol dua edeceğim ... istersen bu sayfanın sahibi olarak seni alalım , bak Afilim92 Afilim92 ne de demştim , kabul etmemişti :) sayfa açmak işe yarıyordur belki

Kafaya taktığı icin bu gruba giremeyeceğini soylemisti sonrasinda hamile kalmis diyet sayfasinin lideri cok sevindim darisi basimiza:)

evet canım , ben zaten daha yeni karar vermiştim ..olacak mı olmayacak mı bilmiyordum da ... buradaki bekleyiş stresli , hikayeler üzüyordu beni ...

stressiz ve sakin olmayı , tevekkülle beklemeyi öneririm sanırım ..

Canim be
:KK200::KK200::KK200::KK200: canım benim güzel kalplim .. size de bol bol dua edeceğim tabii ... :KK200:bi kesinleşsin , keseyi göreyim istedim aslında ama kk da çabuk yayılıyor haber :)))
şuan 5 hafta . yolunda gözüküyor test sonucu normal ilerliyor .
bakalım ...cumaya ilk ultrason .

bol bol dua edeceğim canım :KK200:

Merhabalar , aslıda epey girdim :) sayfayı birine devretsem ne güzel olur da dedim ..aralarda kaldı sanırım ...
Ben bu sayfayı açtığımda gebelik için yeni karar vermiştim zaten ... yani bir beklemem sürem olmadı , 3.aydı ... özel bir şey denemedim de ...
Sizlere de bol bol dua edeceğim ... istersen bu sayfanın sahibi olarak seni alalım , bak Afilim92 Afilim92 ne de demştim , kabul etmemişti :) sayfa açmak işe yarıyordur belki

evet canım , ben zaten daha yeni karar vermiştim ..olacak mı olmayacak mı bilmiyordum da ... buradaki bekleyiş stresli , hikayeler üzüyordu beni ...

stressiz ve sakin olmayı , tevekkülle beklemeyi öneririm sanırım ..
Canim ben saufa acmayi biliyorumda devir nasil bilmiyorum olsun baska sayfalar acar devam ederiz biz burayi zaten seviyoruz ne guzel rabbim seni cok bekletmemis insallah artik bizlerede nasip olur guzel yureginle bizede dua et ne olur hepimiz hamis olalim allahin izniyle

Canim be

Canim ben saufa acmayi biliyorumda devir nasil bilmiyorum olsun baska sayfalar acar devam ederiz biz burayi zaten seviyoruz ne guzel rabbim seni cok bekletmemis insallah artik bizlerede nasip olur guzel yureginle bizede dua et ne olur hepimiz hamis olalim allahin izniyle

Aminnnn canım ... :KK200: tabii ki de dualarımdasınız ... inşallah bende sağlıklı güzel haberler almaya devam ederim ...

isteyen olursa ... sen ya da devir işlemini hallederim ben ...tablo güncelleme vs için de iyi olur...

bana iletirseniz :KK68:

:KK200:Mucizesini Bekleyen Anne Adayı:KK200:TEMMUZ BAT/SAT/OVULASYONAĞUSTOS BAT/SAT/OVULASYONEYLÜL BAT/SAT/OVULASYONEKİM BAT/SAT/OVULASYONKASIM BAT/SAT/OVULASYONARALIK BAT/SAT/OVULASYON
Ausencia Ausencia BAT09 TMZ/SAT14 TMZ/OVL.20 TMZBAT 28 AĞSBAT 22 EYL???
@gulayse6378 ?/SAT12 TMZ/OVL.23 TMZ?????
@blondgunes ??????
A anneveoglusu SAT 21 TMZ/BAT18 AĞST/BAT 17 EYL???
@pelinimben SAT 12 TMZBAT09 AĞS/????
turko2727 turko2727 SAT 5 TEM/OVL.17 TMZBAT 3 AĞS/????
Ausencia Ausencia ?TMZBAT 28 AĞS????
Ausencia Ausencia BAT 29 TMZ/?:anneadayı:???
@Htckbrysl SAT 11 TMZ/OVL.22 TMZ?????
@_citygirl_SAT 18TMZ/1 AĞS.BAT 16 AĞS/????
@iremnaz2008 SAT 30 TMZ/BAT 26 AĞS/BAT 21 EYL???
@kronikuykucu BAT 8 TMZ/BAT 4 AĞS/????
@rrg/BAT 14 AĞS/???
@workerthenew SAT 30 TMZ/BAT 26 AĞS/????
[tr][td]@lulu_bitte [/td][td]/[/td][td]BAT 26 AĞS/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Nur_hasret [/td][td]/[/td][td]BAT13AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@gizemlii123 [/td][td]/[/td][td]BAT27 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Selinokay [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]BAT 13 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@fancy life [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]:anneadayı:[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Katrina_ [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]:anneadayı:[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

[tr][td] Mina_1414 Mina_1414 [/td][td]/[/td][td]BAT 10 AĞS[/td][td]BAT 05 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@07ebruli [/td][td]/[/td][td]BAT 18 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@yvz13 [/td][td]/[/td][td]BAT 28 AĞS[/td][td]:anneadayı:[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Efe2014 [/td][td]/[/td][td]BAT 31 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@karyaa48 [/td][td]/[/td][td]BAT 25 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@ocak_kizi [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]BAT 02 EYL[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr][tr][td]@sonsuz kal [/td][td]/[/td][td]BAT 23 AĞS[/td][td]:anneadayı:[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@ucurtma_avcisi [/td][td]/[/td][td]BAT 28 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]
[tr][td]@Whiteandblue [/td][td]/[/td][td]BAT 31 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

[tr][td]@kirgincicekler [/td][td]/[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

[tr][td]@gkymc [/td][td]/[/td][td]BAT 24 AĞS[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][/tr]

anne-bebek-fotog%CC%86raflar%C4%B1-8.jpg

2017 senesini karnında mucizesi ile tamamlamak için niyetli , duaları ile istekli arkadaşlarla beraber belki ... beraber seviniriz çift çizgiye ...:KK200:

Yıl sonuna kadar bir takvim oluşturdum ... Katılmak isteyen olursa başımla beraber ...
Rabbim bu yolda çok bekletmeden hayırlısını nasip etsin her birimize :KK36:

Canim bende varim bat 22 ekim:)

Ausencia Ausencia insallah keseyi görürsün pit pit atan minik kalbi de duyarsin Allah nazarlardan saklasin ablacim:emir_bebek:

slm kızlar aranıza yenı katıldım.bende anne olmak istiyorum hemde çok.2 yıla yakın bır zamandır korunmuyorum ama oluruna bırakmıstım olmadı maalesef.BAT 10 ekim ve ben 5 gundur adet sancılarına benzer agrılar cekiyorum ha geldi ha gelecek diyorum yok.bir de biraz farklı bu agrılar cunku agrım bırkavc gun onceden hissettirir bir onceki gun fazlalasır ve olurdum ama kac gundur sureklı agrıyor agır iş te yapmadım.inşallah hamileyimdir.sizden de güzel haberler bekliyorum.fikirleriniz nedir benim gibiolan var mı?yardımcı olur musunuz?

slm kızlar aranıza yenı katıldım.bende anne olmak istiyorum hemde çok.2 yıla yakın bır zamandır korunmuyorum ama oluruna bırakmıstım olmadı maalesef.BAT 10 ekim ve ben 5 gundur adet sancılarına benzer agrılar cekiyorum ha geldi ha gelecek diyorum yok.bir de biraz farklı bu agrılar cunku agrım bırkavc gun onceden hissettirir bir onceki gun fazlalasır ve olurdum ama kac gundur sureklı agrıyor agır iş te yapmadım.inşallah hamileyimdir.sizden de güzel haberler bekliyorum.fikirleriniz nedir benim gibiolan var mı?yardımcı olur musunuz?
Canim hic dr a gittin mi esin test verdi mi yoksa oluruna mi bıraktınız. INSALLAH hamilesindir ama degilsen sebebini arastir gec kalma

Canim hic dr a gittin mi esin test verdi mi yoksa oluruna mi bıraktınız. INSALLAH hamilesindir ama degilsen sebebini arastir gec kalma
Evet canim gıttık doktora 6 ay kadar oldu.gerekli kontroller yapıldı esımden de test alındı.hormon testi ve rahimle ılgılı ve yumurtalarla ilgili hicbir sorun yok dedi doktor.ustelik 35 ime gırmek uzereyim ama nedense baska yollrı dusunmek ıstemıyorum.kendıme zaman verdım bu kez olmazsa son bır ay daha deneyecegım olmadı doktora tekrar.
sen ne kadardır beklıyorsunn anne olmayı canım?

Bu arada yarın 1 gun kalıyor adetime evde bir test alıp yapmayı dusunuyorum.2 senedir sadece 1 kere test yaptım o da 8 gun gecıkmıstı.olmamıstı.sımdı gecıkmedı ama ben herzamankigibi bir regl sancısı hissetmıyorum garipoldu bu kez.insallah hamişimdir.belki testte çıkar aklımda kalacagına yapacagım yazarım sana da canım.

Evet canim gıttık doktora 6 ay kadar oldu.gerekli kontroller yapıldı esımden de test alındı.hormon testi ve rahimle ılgılı ve yumurtalarla ilgili hicbir sorun yok dedi doktor.ustelik 35 ime gırmek uzereyim ama nedense baska yollrı dusunmek ıstemıyorum.kendıme zaman verdım bu kez olmazsa son bır ay daha deneyecegım olmadı doktora tekrar.
sen ne kadardır beklıyorsunn anne olmayı canım?
Esin dna hasar testi yaptirsin bu onemli bir detay drlar ilk etapta söylemiyor insanlar zaman kaybettikten sonra bi dr cikcak da buna da bakalim diyecek .Ben iki yillik evliyim nisanda kimyasal gecirdim esimde hiz morfoloji dna hasari sorunu var

Esin dna hasar testi yaptirsin bu onemli bir detay drlar ilk etapta söylemiyor insanlar zaman kaybettikten sonra bi dr cikcak da buna da bakalim diyecek .Ben iki yillik evliyim nisanda kimyasal gecirdim esimde hiz morfoloji dna hasari sorunu var
haklısın canım aslında ne yapmam gerektigini bilmiyorum.detayli bir inceleme gerekli sanirim.birazdan test yapacagim aslinda BOT yarin ama bu kadar agriyla coktan erkenden gelirdi beni suphelendiren o.insallah stresten degildir gec kalmamistir.yazarim cevabi birazdan

test yaptim sonuc negatif.cok umudum yoktu zaten.birkacgun bekleyeyim gec geleck gliba bu ay cok stresli gecmisti galiba ondan gecikti.doktora hemen gitmek farz oldu bu kadar agriya coktan gelmis olmasi gerekiyordu.
arkadaşım sizi tanıyormuyum.

ne zamandır bekliyorsunuz bebişi idrar testimi yaptınız

arkadaşım sizi tanıyormuyum.

ne zamandır bekliyorsunuz bebişi idrar testimi yaptınız
hayir tanidiginizi sanmiyorum.yeniyim ben burda.evet tahlili yaptim ama maalesef negatif.yarin regl gunum bekleyeyim olmazsa birkacgun daha yeniden yaparim.1,5 senedir korunmuyorum ama ozellikle de takip edeli 5 ay kadar oluyor

hayir tanidiginizi sanmiyorum.yeniyim ben burda.evet tahlili yaptim ama maalesef negatif.yarin regl gunum bekleyeyim olmazsa birkacgun daha yeniden yaparim.1,5 senedir korunmuyorum ama ozellikle de takip edeli 5 ay kadar oluyor
Uzulme canim detayli bir muayene ve ona gore hareket etmek isini kolaylaştıracaktır

Back